Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

ESTAŞ Eskişehir

ESTAŞ, Eskişehir şehrinde bulunan bir kuruluştur. 1990 yılında kurulan bu işletme, endüstriyel elektrik malzemeleri ve otomasyon sistemleri alanında hizmet vermektedir.

Tarihçe

ESTAŞ, kurulduğu günden bu yana kaliteli ürünleri ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sektörde kendine sağlam bir yer edinmiştir. Yılların verdiği deneyim ve uzman kadrosuyla müşterilerine en iyi hizmeti sunmaktadır.

Fiyat Politikası

ESTAŞ, müşterilerine rekabetçi fiyatlar sunmaktadır. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uzman kadro
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
ESTAŞ, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmaktadır. Uzman kadrosu ve geniş ürün yelpazesi ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı ESTAŞ Yorumlar - 1

user312311

Eskişehir ESTAŞ Taşıma Şirketi oldukça profesyonel ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Eşyalarımı taşırken hiçbir sorun yaşamadım ve zamanında teslimat yapıldı. Personelleri de oldukça yardımsever ve işlerini titizlikle yapıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

4 Ekim 2024
Hüseyin Köz

Hüseyin Köz

Telefonlara bakılmıyor,bilgi verilmiyor. Her ne kadar şirket büyüyor gibi görünse de yerine kurumsal bir şirket geldiğinde bu firmayı siler süpürür.

2023:11:27 07:21:49
Barış Çırakoğlu

Barış Çırakoğlu

Eskisehir taş nakliyata ev tasitma gafletinde bulundum. Sık tayin gören evini en az 9 kez tasitmis biri olarak 8 tasinmada kırılmayan tabak çanağım kırıldı. Mobilyalarıma özellikle zarar verin desem bu kadar zarar zor verilirdi. Karşılaycam abi, bugün abi, yarın abi. Taşınmak zaten dert, fazladan dert arıyorsanız tam yerindesiniz. Her kabahatin bir bahanesi var. Zamanında gelmediklerinde vaz gececektim bu firmadan ama kapora vermiş bulundum. Kaporayi yaksam 5.000 lira ile kurtulacaktim.

2023:09:18 06:25:46
hayati yilmaz

hayati yilmaz

eskişehir şubesinden şikayetciyiz eskişehir şubesi malesef telefonlara cevap vermiyor . göndereceğimiz veya alacağımız kargo ile ilgili birkişi dahi telefona bakmıyorki bilgi alabilsek

2023:09:08 12:06:46
Ebru Kalay

Ebru Kalay

Ne telefonları açıyorlar ne kargomuzu getiriyorlar 3 gündür bekliyorum mağdur ettiler

2023:10:24 11:29:22
Cem Ertem

Cem Ertem

Gönderimiz İstanbul dan 1 günde geldi lakin ürünü almaya kendim gittiğim halde hangi tırda olduğunu bulmaları ve ürünü tırdan çıkartmalarını bekledim, ürünümü aldım. Benim acelem olduğu için kendim gittim, çalışan arkadaşlar çok ilgililerdi , ürünümü teslim edebilmek için bir sürü koliyi, malzemeyi aktarmak zorunda kaldılar yine de işimi çözdüler, çok teşekkür ederim. Nakliye fiyatları da gayet uygun. Tavsiye ederim.

2023:05:06 17:35:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–19:00
  • Salı 08:00–19:00
  • Çarşamba 08:00–19:00
  • Perşembe 08:00–19:00
  • Cuma 08:00–19:00
  • Cumartesi 08:00–19:00
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı