Osman Yaşar Tanaçan Fotoğraf Müzesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir Osman Yaşar Tanaçan Fotoğraf Müzesi

Osman Yaşar Tanaçan Fotoğraf Müzesi, Eskişehir şehrinde bulunan ve fotoğraf sanatına adanmış bir müzedir. Müze, Türk fotoğraf sanatının gelişimine katkıda bulunmak amacıyla kurulmuştur.

Tarihçe

Müze, 2005 yılında fotoğraf sanatçısı Osman Yaşar Tanaçan tarafından kurulmuştur. Tanaçan'ın kişisel koleksiyonundan oluşan müze, ziyaretçilere Türk fotoğraf sanatının tarihini ve gelişimini görmeleri için bir fırsat sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Müzenin giriş ücreti yetişkinler için 10 TL, öğrenciler için ise 5 TL'dir.

Müşteri Hedef Kitlesi

Osman Yaşar Tanaçan Fotoğraf Müzesi, fotoğraf sanatına ilgi duyan herkesi hedeflemektedir. Özellikle fotoğraf tutkunları ve sanatseverler müzeyi ziyaret etmekten keyif alacaklardır.

İşletmenin Önemli Özellikleri

  • Osman Yaşar Tanaçan'ın kişisel koleksiyonundan oluşan benzersiz bir müze
  • Türk fotoğraf sanatının tarihini ve gelişimini gösteren özel sergiler
  • Fotoğraf sanatına ilgi duyan herkes için eğitim ve etkinlikler
Osman Yaşar Tanaçan Fotoğraf Müzesi, Türk fotoğraf sanatının önemli bir merkezi olup, ziyaretçilere benzersiz bir deneyim sunmaktadır. Fotoğraf tutkunları ve sanatseverler için mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir mekandır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Osman Yaşar Tanaçan Fotoğraf Müzesi Yorumlar - 1

user312295

Eskişehir Osman Yaşar Tanaçan Fotoğraf Müzesi, oldukça etkileyici ve zengin bir koleksiyona sahip. Müzede yer alan fotoğrafların tarihi ve sanatsal değeri oldukça yüksek. Ayrıca müzenin düzenlemesi ve atmosferi de oldukça başarılı. Fotoğraf tutkunları için mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir yer.

4 Ekim 2024
Tolga Ersoy

Tolga Ersoy

Osman Yaşar Tanaçan Fotoğraf Müzesi çok değerli bir kolleksiyona sahip. Fotoğrafçılığın her döneminden fotoğraf makinaları ve aksesuarları, ilgili objeler mevcut. Kurşunlu Camii külliyesi içinde yer alması ve iyi ışıklandırma tarihsel atmosfer yaratıyor. Girişte Gazi Mustafa Kemal Atatürk fotoğraflarından değerli bir sergi mevcuttu. Çalışan görevli hanım ise işini çok severek yapıyor, güleryüzlü ve her ziyaretçi ile tek tek ilgilendi. Bir müze olarak çok başarılı. Atmosferi etkileyici ve çalışan görevli ise oldukça ilgiliydi.

2022:02:02 14:57:11
Ahmet Dik

Ahmet Dik

Osman Yaşar Tanaçan. Eskişehir'de fotoğrafçılık konusunda bir ilk olabilir. Uzun yıllar boyunca Eskişehir'de fotoğrafçılık üzerine stüdyo kurmuş ve hizmet vermiştir. Değerli ve yaşlı bir çınar olduğu için burada adına bir sergi ve müze oluşturulmuştur. Girişler öğrenci ve tam bilet olmak üzere ücretlendirmeye tabii. Gittiğimizde bir yoğunluk yoktu ve rahatça dolaşıp, sergiyi gezdik. Vaktiniz var ise uğramayı ve gezmeyi mutlaka deneyin.

2022:06:28 20:44:16
Celal Kirdar

Celal Kirdar

Osman Yaşar Tanaçan beyin yılların süzgeçinden geçen bilgisi ve tecrübesiyle Eskişehir halkına bir armağını. Pazar günleri kendisi de müzede oluyor. Hoş sohbetinden faydalanmak ve anılarını dinlemek çok güzel. Şimdiki gençlerin şaşıracağı, biz yaşdakilerin nostalji yaşayacağı bir müze olmuş. Müze girişi 2.5 Tl.

2019:04:16 15:31:45
Serkan Çolak

Serkan Çolak

Giriş bu alanda da kişi başı 4₺. Sessiz sakin bir mekan koridorda Mustafa Kemal Atatürk e ait fotoğraflar ve fotoğrafların hikayeleri yet alıyor. Odalarda bu zamana kadar fotoğraf ve video İçin kullanılan aletler mevcut.

2021:11:02 18:45:43
RECEP Ç.

RECEP Ç.

Müze fotoğraf makine müzesi çok sayıda eski antika fotoğraf makineleri bulunmaktadır. Açıkçası beni çok fazla etkilemedi.Giriş ücreti Kadın ve İndirimli 1,25 TL Erkekler için ise 2,5 TL ( Neden Kadınları ayırdıklarını bilmiyorum ama hoş olmamış )

2017:07:10 12:49:26

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi Kapalı
  • Salı 10:00–18:00
  • Çarşamba 10:00–18:00
  • Perşembe 10:00–18:00
  • Cuma 10:00–18:00
  • Cumartesi 10:00–18:00
  • Pazar 10:00–18:00

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı