Odunpazarı Modern Müze (OMM)

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Eskişehir Odunpazarı Modern Müze (OMM)

Odunpazarı Modern Müze (OMM), Eskişehir şehrinde modern sanat eserlerini sergileyen bir müzedir. 2019 yılında açılan müze, ziyaretçilere çağdaş sanatın en iyi örneklerini sunmaktadır.

Tarihçe

OMM, Eskişehirli iş insanı Erol Tabanca tarafından kurulmuştur. Müze, mimar Kengo Kuma tarafından tasarlanmış olup, modern sanat eserlerini sergilemek amacıyla açılmıştır.

Fiyat Politikası

  • Giriş ücreti: Yetişkinler için 20 TL, öğrenciler için 10 TL
  • Özel sergiler için ekstra ücret uygulanabilir

Önemli Özellikler

  • Çağdaş sanat eserlerini sergileyen modern bir müze
  • Yerli ve yabancı sanatçıların eserlerine ev sahipliği yapar
  • Eğitim programları ve atölye çalışmaları düzenler
OMM, modern sanat tutkunları için Eskişehir'de mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir müzedir. Yerli ve yabancı sanatçıların eserlerini bir arada görebileceğiniz OMM, sanatseverler için benzersiz bir deneyim sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Odunpazarı Modern Müze (OMM) Yorumlar - 1

user312257

Eskişehir Odunpazarı Modern Müze (OMM) gerçekten etkileyici bir müze. Sergilenen eserlerin çeşitliliği ve kalitesi oldukça yüksek. Müzenin mimarisi de oldukça modern ve dikkat çekici. Ayrıca etkinlikler ve atölye çalışmalarıyla da ziyaretçilere farklı deneyimler sunuyor. Kesinlikle Eskişehir'e gidildiğinde ziyaret edilmesi gereken bir yer.

4 Ekim 2024
Enes Yılmaz

Enes Yılmaz

Benim birlikte gittiğim arkadaş grubumdaki çoğu kişi beğenmedi fakat ben farklı ve güzel olduğunu düşünüyorum. Çarşamba günleri öğrencilere ücretsiz. İçerdeki çoğu tabloya bu ne be, ben de çizerim bunu diyebilirsiniz ama bence önemli olan onu çizebilmekten çok aklına öyle bir şey gelebilmesi. Gidip görülmeli bence ayrıca en sondaki hediyelik dükkanında çok güzel şeyler var.

2024:01:26 06:34:08
Serocux

Serocux

Göz alıcı sanatlarla oluşan hoş sade bir müze. Her eserin altında açıklaması olması ayrı bir güzellik. 3 kattan oluşuyor kendi kafeteryası var. Tüm katları gezebilir eserlerin güzelliğine kendinizi kaptırarak güzel bir sanat turu yapabilirsiniz

2024:01:14 21:44:49
Mansur

Mansur

Müze 3 katlı fakat 3. Kat o kadar küçük ki, 2. Katta bilhassa o şekilde. Bilet fiyatları yetişkin 70 ₺ yine de daha geniş yelpazede sanat ürünleri görmek isterdik, bazı eserler ve giriş kattaki dev eser haricinde çok değecek bir şey göremedim maalesef..

2023:12:16 15:33:05
Bengi Düzdağ

Bengi Düzdağ

İç mimarisi çok güzel, fakat içerideki yönlendirme pek iyi değil. Müzeyi kısa sürede gezmek zorunda kaldım eser sayısı çok fazla değil ancak yine de farklı materyallerin ve tekniklerin kullanıldığı eserleri görmek keyifliydi. Eskişehir'e böyle bir müze kazandırılması güzel. Dükkanında çok enteresan şeyler var. Eskişehir'e geldikçe ziyaret edeceğim.

2024:01:15 18:23:45
Gezgin

Gezgin

Omm gerçekten harika bir müze. Her gittiğimde yeni birseyler eklenmiş oluyor bu yönüyle çok güzel. Bu müzeyi gezmek klasik müze gezmeye benzemiyor.Eskisehire gidilince mutlaka gidilmeli. Haftasonu çok sıra oluyor bilet alırken. Öğretmene indirim yapan tek müze Eskişehir'de maalesef diğer müzelerde öğretmen indirimi yok .Hediyelik alışveriş yapılan bölümde çok güzel ve ilginç şeyler var ama biraz tuzlu.

2023:10:16 04:40:38

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi Kapalı
  • Salı 10:00–18:00
  • Çarşamba 10:00–18:00
  • Perşembe 10:00–18:00
  • Cuma 10:00–18:00
  • Cumartesi 10:00–18:00
  • Pazar 11:00–18:00

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı