AKBIYIK NAKLIYAT

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

AKBIYIK NAKLIYAT Eskişehir

AKBIYIK NAKLIYAT, Eskişehir şehrinde 20 yıldır nakliyat sektöründe hizmet veren köklü bir firmadır. Müşterilerine kaliteli ve güvenilir taşımacılık hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

AKBIYIK NAKLIYAT, 2000 yılında Eskişehir'de kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Profesyonel ekip ve geniş araç filosu ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

AKBIYIK NAKLIYAT, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Hizmetlerinde şeffaf fiyat politikası uygulayarak müşterilerine en uygun fiyatları sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Geniş araç filosu
  • Kaliteli ve güvenilir hizmet
  • Şeffaf fiyat politikası
AKBIYIK NAKLIYAT, müşterilerine sunduğu kaliteli ve güvenilir hizmetlerle öne çıkmaktadır. Profesyonel ekip ve geniş araç filosu ile taşımacılık ihtiyaçlarınızı güvenle karşılar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı AKBIYIK NAKLIYAT Yorumlar - 1

user312221

Eskişehir Akbıyık Nakliyat firması ile taşınma işlemimde oldukça memnun kaldım. Eşyalarımı titizlikle taşıdılar ve hiçbir sorun yaşamadım. Personelleri de oldukça profesyonel ve yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

4 Ekim 2024
ihsan dökümtaş

ihsan dökümtaş

Tüm eşyalarımız hızlı bir şekilde ve hiç hasarsız taşındı çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim

2024:01:20 06:33:28
Ebru C

Ebru C

Eskişehir içi taşıma hizmetini kullandım. İletişim hızlı, tüm eşyalar hasarsız, tam şekilde ulaştı. Fiyat olarak da uygun. Çok memnun kaldım, tavsiye ederim.

2024:01:24 21:03:30
Kara Kartal

Kara Kartal

Geçen hafta Eskişehir den Adıyaman a eşyalarımı Akbıyık nakliyat ile götürdüm çok da memnun kaldım eşyalarımı itina ile toplayıp kazasız belasız teslim ettiler. Dedikleri zaman da aldılar ve teslim ettiler. Ayrıca fiyat olarak da diğer firmalara göre çok uygundu. Tavsiye ederim.ihtiyacim olursa tekrar tercih ederim.

2023:09:14 21:41:40
oğuzhan yavuz

oğuzhan yavuz

Eskisehirin köklü bir firması olduğunu, sözlerinin eri ve işlerinin de uzmanı olduğunu deneyimledigim güzel bir firma. Istanbuldan eskisehire taşınmamizda eşyalarımizi yükleme ve teslim etmede çok titiz ve hummalı bir performans sergilediler. Bahattin bey ile görüşmemizde firma ile ilgili bazı hoş olmayan yorumlar yazıldığını ve sonrasında tereddüt ettiğimi ifade etmiştim. AncakHem görüşmemizde güven verici tavırları hem iş sürecindeki profesyonelligini görünce insanlar ve firmalar hakkında karar verirken yazılan her yoruma dikkat edilmemesi gerektiğini görmüş oldum. Başta Bahattin beyi, şoför Nazif dayıyı, İstanbul'daki ekip lideri onder bey ve Türkmen arkadaslari, eskisehirdeki mehmet bey, oğlu Ahmet ve Afgan arkadaslari tanıdığıma çok memnun oldum.

2023:09:01 00:03:10
Öz Kan

Öz Kan

Kocaeli'den Eskişehir'e dönüşümüzü Akbıyık nakliyat halletti. Daha önce kız kardeşimin eşyalarını da Eskişehir'den İzmir'e taşımışlardı. Piyasaya göre ne çok yüksek ne çok düşük, gayet makul bir fiyat verdiler. Herşeyi detaylıca konuştuk, WhatsApp dan video attık, dış asansör kurulumu vs tarif edildi. Dedikleri gün ve saatte geldiler. 2+1 evimizi yaklaşık 2.5 saatte yüklediler. Mobilyalara gayet özenli davrandılar, bir vida dahi kaybolmadı, bir çay bardağı bile kırılmadı. Benim için kâbus gibi görünen bir süreci bu kadar güzel hallettikleri için bu yorumu kendime bir borç bilirim. Ayrıca yükleme ve indirmede gelen arkadaşların efendiliği dikkatimizden kaçmadı. Teşekkürler 🙏

2023:08:24 16:11:56

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı