Yapay Kanatlı Sinemaları

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Yapay Kanatlı Sinemaları Eskişehir

Yapay Kanatlı Sinemaları, Eskişehir şehrinde sinema tutkunlarına hizmet veren bir sinema salonudur. 2005 yılında açılan bu sinema salonu, modern teknolojiye sahip olanaklarıyla müşterilerine kaliteli bir film deneyimi sunmaktadır.

Tarihçe

Yapay Kanatlı Sinemaları, Eskişehir'in kültür ve sanat hayatına katkıda bulunmak amacıyla kurulmuştur. Şehrin sinema ihtiyacını karşılamak ve sektöre yeni bir soluk getirmek amacıyla açılmıştır.

Fiyat Politikası

  • Öğrenci biletleri indirimlidir.
  • Hafta içi matine seanslarında özel fiyatlar uygulanmaktadır.
  • Kombine bilet seçenekleri mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • 4K görüntü kalitesi ve Dolby Atmos ses sistemi ile yüksek teknoloji deneyimi.
  • Geniş film arşivi ve çeşitli film gösterimleri.
  • Konforlu koltuklar ve temiz salonlar.
Yapay Kanatlı Sinemaları, Eskişehir'de sinema keyfini en üst seviyede yaşamak isteyenler için ideal bir tercihtir. Modern teknolojiye sahip olanakları, geniş film arşivi ve uygun fiyat politikası ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Yapay Kanatlı Sinemaları Yorumlar - 1

user312171

Eskişehir Yapay Kanatlı Sinemaları, son teknoloji ekipmanları ve geniş film seçenekleri ile oldukça keyifli bir sinema deneyimi sunuyor. Salonların konforu ve temizliği de oldukça başarılı. Ancak bazen film seanslarının yoğunluğundan dolayı bilet bulmak biraz zor olabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir sinema salonu.

4 Ekim 2024
Harun Eginligil

Harun Eginligil

Şu ikili koltuklar'da oturduk baya başarılıydı. Rahat dizayn etmişler. Geçirdiğimiz zaman keyifliydi. 2 sıkıntı vardı. Biri, klima çok soğutuyordu herkes üşüdü. İkincisi önde oturan kişi biraz dik durduğunda görüşü engelliyordu. 1.80 boy ile bu problemi yaşayan biri olarak, boy problemi olanların dikkat ederek gitmelerini tavsiye ederim. Ayrıca personel kibar ve güler yüzlü idi. Ben her şeye rağmen tavsiye ederim.

2019:05:15 11:52:17
Aleykber

Aleykber

Bilet olması gerekenden daha pahalı ve ilgilenen tek kişi var o da suratsız kadının teki öğrenciyiz diyoruz liseye gidiyoruz diyoruz büyük gösteriyoruz diye tam almaya çalışıyor sinir bozucu

2022:05:15 08:07:41
elif kk

elif kk

Çalışanlar dövecek gibi davranmasa iyi olabilir. Birde kesilen biletin iadesi ve değişimi yok. Haberiniz olsun çünkü söylemiyorlar satarken. Koltukları rahat, salon 1 - 2-3 ekran büyük ve güzel.

2018:04:27 06:23:15
Şeyda Şölentaş

Şeyda Şölentaş

Salon 7 de kızımla aslan kral filmini seyrettik. Salon çok havasız. Koltuklar ikili koltuklardan birde deri kaplama bu yüzden ağır bir koku var salonda. Kapı kapanipta film başladığında 15 - 20 dakika sonra havasızlık fena halde hissediliyor. Berbat asla tavsiye etmiyorum

2019:08:18 19:42:03
ilker tunalı

ilker tunalı

salonlar için şöyle diyebilirim aksiyonu bol filmlerde ışık ve perde kalitesi bana yeterli gelmediğinden tavsiye edemem ama fiyat olarak kampanyaları ile de değerlendirilebilir

2019:07:30 23:46:40

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı