Alem Cami

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Alem Cami Eskişehir

Alem Cami, Eskişehir şehrinde bulunan tarihi bir camidir. Cami, Osmanlı döneminde inşa edilmiş olup şehrin önemli tarihi ve kültürel yapılarından biridir.

Tarihçe

Alem Cami, 17. yüzyılda Osmanlı döneminde yapılmıştır. Cami, o dönemde şehrin merkezinde bulunan önemli bir ibadet yeri olarak hizmet vermiştir. Günümüzde de hala aktif olarak kullanılmaktadır.

Fiyat Politikası

Alem Cami, ibadet için ücretsiz olarak halka açıktır. Cami, ziyaretçilerine herhangi bir ücret talep etmemektedir.

Önemli Özellikler

  • Tarihi bir Osmanlı camisi olması
  • Merkezi konumu
  • Geleneksel mimarisi
Alem Cami, Eskişehir şehrinin tarihi ve kültürel mirasını yansıtan önemli bir yapıdır. Ziyaretçiler, caminin tarihi atmosferini hissederek ibadetlerini gerçekleştirebilir ve şehrin tarihine tanıklık edebilirler.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Alem Cami Yorumlar - 1

user312161

Eskişehir Alem Camii, şehrin en güzel ve tarihi camilerinden biridir. Mimari yapısı ve iç dekorasyonu oldukça etkileyicidir. Caminin çevresi de oldukça temiz ve düzenlidir. İbadet etmek için çok huzurlu bir ortam sunmaktadır. Kesinlikle ziyaret edilmesi gereken bir yerdir.

4 Ekim 2024
Berkay Samet Çevik

Berkay Samet Çevik

Abdesthane yeri çok küçük ve cumaları aşırı kalabalıktı, abdest almak eziyet. Aşırı kabalabıktı cami resimdeki gibi büyük değil bakımsızdıö Yardım paraları toplanıyor ama nereye gittiği belli değil.

2022:10:07 10:27:51
Mustafa Kundakcı

Mustafa Kundakcı

Huzur veren bir camii

2023:11:13 12:00:01
AYTAÇ EKŞİOĞLU

AYTAÇ EKŞİOĞLU

Huzur için güzel bir ortam

2023:10:24 14:41:52
Halil Gül

Halil Gül

Bütün camilerimiz gibi 10 numara 5 yıldız Allah inşa eden ve devamını sağlayanlardan razı olsun. Stadyumun alt taraflarında ihtiyaç halinde ister sadece tuvalet ihtiyacı ister ibadet ihtiyacı için uygun bir cami ...

2020:07:27 17:41:24
Bedrettin DEMİRGİL

Bedrettin DEMİRGİL

Her camisinde olduğu gibi burada da kilise şeklinde ibadet edilmekte. Yaşlı ve özürlü insanlar bir bölümde toplanıp sıralar (sıralı oturaklar) üzerinde namaz klimaları. Diğer yönüyle ibadet için iyi bir yer. Selamlar.

2019:10:08 05:25:12

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı