Cinetime

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Cinetime Eskişehir

Cinetime, Eskişehir şehrinde bulunan bir sinema salonudur. 2010 yılında açılan bu modern ve konforlu sinema salonu, ziyaretçilerine en yeni filmleri yüksek kalitede izleme imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Cinetime, Eskişehir'in en popüler eğlence mekanlarından biri haline gelmiştir. Yıllar içinde sürekli olarak yenilenen teknolojisi ve geniş film arşivi ile sinemaseverlerin vazgeçilmez adresi olmuştur.

Fiyat Politikası

Cinetime, her bütçeye uygun fiyatlar sunmaktadır. Öğrenci indirimleri, hafta içi kampanyaları ve grup indirimleri gibi farklı seçeneklerle herkesin sinema keyfini yaşamasını sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Yüksek kaliteli görüntü ve ses sistemi
  • Geniş film arşivi
  • Konforlu koltuklar
  • Çeşitli yiyecek ve içecek seçenekleri
Cinetime, kaliteli hizmeti ve geniş film seçenekleri ile Eskişehir'de sinema keyfini en üst seviyede yaşamanızı sağlar. Modern teknolojisi ve uygun fiyatları ile herkesin tercih ettiği bir sinema salonudur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Cinetime Yorumlar - 1

user312103

Eskişehir Cinetime Film Kiralama hizmetinden çok memnun kaldım. Çok geniş bir film arşivine sahip olmaları ve hızlı bir şekilde film kiralama işlemini gerçekleştirmeleri beni çok etkiledi. Ayrıca personelin ilgili ve yardımsever olması da ayrı bir artıydı. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

4 Ekim 2024
Star Technologies

Star Technologies

Sinama salonlari guzel ama guvenlik cok zayif iceri surekli giren cikan birileri var. Bulet kontrolu yok, sinamaya geldiginizde bilet alip sorgusuz salona geciyorsunuz. Bence bu konuda sinema yonetimi kesinlikle guvenligi saglamali. Onun haricinde koltuklar ses ve havalandirma ortalamanin ustunde. Eskiden cok daha fazla sinemaya giderdik simdi yilda sadece bir kac kez, ama sunu soylemeliyimki sinemadan alinan tat evde alinmiyor, umarim 2024 yilinda artik guzel filmler gelirde bol bol sinamaya gideriz.

2024:01:12 22:56:08
Damla Bağcı Yalçın

Damla Bağcı Yalçın

Salona girdik film başladı ama salonun kapısı uzun süre kapatılmadı. Dışarıdan ışık geliyordu, gelen geçen görünüyordu çok dikkat dağıtıcıydı. Bir süre sonra akıllarına geldi de kapattılar ama ara verildikten sonra yine aynı şeyi yaşadık. İnanılmaz sorumsuzluk.

2024:01:15 11:14:47
Busra Askin

Busra Askin

Wonka 19.00 seansına gittik 5 6 yaşlarında 20-30 çocuk annesiz olarak seanstaydı. 2.yarıda film izlemek yerine bağırış ve koşturma dinledik. Bu kadar küçük çocukların velisiz olarak seansa alınmasına izin verdikleri için ikaz ettik ancak yapıcak bişey yok biz bileti satarız gerisine karışmayız dendi. Arkadaşlarımızla 2 saatlik kafa dağıtma zamanımız burnumuzdan geldi. Bu tarz bir etkinlik yapılacaksa ya seans kapatılmalı yada velisiz çocuk alınmamalı. Seans esnasında bildirseydiniz dendi ancak seans esnasında salonla ilgilenen hiç kimse yoktu. Çok sorumsuz davrandıkları gibi bir de üste çıkıldı.

2023:12:25 19:13:42
Yiğit Akkaya

Yiğit Akkaya

Ses izolasyonu ve hijyen konusunda tatmin edici. Görüntü kalitesi de orta düzeyde. Fiyat/performans olarak değerlendirirsek İstanbul gibi büyük şehirlere nazaran harika bir fırsat. Fakat üç temel sorun var, hele biri var ki katlanılamaz:1. Havalandırmalar direkt etki ediyor. Bir anda buz kesiyor ve sonra yeniden ısınıyoruz. Tam hasta olmalık bir havalandırma.2. Merdiven aydınlatmalarını aşağı yönelik yapmayıp da dikine döşemişler. Bundan sebep film izlerken gözünüze batıyor.3. Ve en büyük sorun: kademeli bir şekilde sırt yaslama imkanı sunulan koltukların anlamsız bir şekilde deri kaplama olması. Hem terletiyor hem de sinema gibi sessiz olunması gereken bir ortamda en ufak hareket bile "gacırt gucurt" ses çıkarıyor. Salon ne kadar dolu olursa ses oranı da o oranla artıyor. Kumaş koltuk kaplamasını şiddetle tavsiye ediyorum. Zira seyir zevkini kemiriyor.

2023:11:15 01:43:27
Mertcan Yılmaz

Mertcan Yılmaz

Mısırsız bir sinema istiyorsanız buraya gelebilirsiniz Kredi kartı çalışmıyor bu devirde nakit taşıyanda kalmadığına göre içecek ve mısırsız bir film İYİ SEYİRLER

2024:01:19 19:12:40

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:30–22:00
  • Salı 09:30–22:00
  • Çarşamba 09:30–22:00
  • Perşembe 09:30–22:00
  • Cuma 09:30–22:00
  • Cumartesi 09:30–22:00
  • Pazar 09:30–22:00

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı