Nasrettin Hoca Cami

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir Nasrettin Hoca Cami

Nasrettin Hoca Cami, Eskişehir şehrinde bulunan tarihi bir camidir. Cami, şehrin merkezinde yer almakta olup, ziyaretçilere hizmet vermektedir.

Tarihçe

Nasrettin Hoca Cami, 19. yüzyılda Osmanlı döneminde inşa edilmiştir. Cami, Osmanlı mimarisinin güzel örneklerinden biridir ve şehrin tarihine önemli bir katkı sağlamaktadır.

Fiyat Politikası

Nasrettin Hoca Cami, ziyaretçilere ücretsiz olarak hizmet vermektedir. Cami, herkesin ibadetini yapabileceği ve tarihi güzellikleri keşfedebileceği bir ortam sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Osmanlı dönemi mimarisine sahip
  • Merkezi konumda bulunmaktadır
  • Ziyaretçilere ücretsiz hizmet sunmaktadır
Nasrettin Hoca Cami, Eskişehir'in tarihine tanıklık eden önemli bir yapıdır. Ziyaretçiler, caminin tarihi atmosferinde ibadetlerini gerçekleştirebilir ve şehrin kültürel mirasını keşfedebilirler. Ücretsiz hizmet sunmasıyla da herkesin rahatlıkla ziyaret edebileceği bir mekandır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Nasrettin Hoca Cami Yorumlar - 1

user312091

Eskişehir Nasrettin Hoca Camii, şehrin en önemli ve tarihi camilerinden biridir. Mimari yapısı ve iç dekorasyonu oldukça etkileyicidir. Caminin çevresi de oldukça düzenli ve bakımlıdır. Cami içinde huzur bulmak mümkündür. Ancak bazen kalabalık olabiliyor. Genel olarak Eskişehir'in simgelerinden biri olan bu cami, mutlaka ziyaret edilmesi gereken yerlerden biridir.Puan : 4

4 Ekim 2024
Yasin Badir

Yasin Badir

Bölgedeki ferah camilerden bir tanesi. Her daim temiz ve bakımlı. İç tasarımı insana huzur veren cinsten. Nasrettin Hoca Camii’nin iç kısmında bulunan çiniler ve işlemelerle geleneksel dokular yaşatılmış. Caminin dış kısmı ağaçlarda çevrili ve ilkbahar aylarından itibaren etrafı kuş cıvıltılarıyla donatılıyor. Şadırvanını ve dış tasarımını da oldukça beğendiğim cami büyük olması bakımından da yaz kış salgın demeden kalabalık cemaatlere rahatlıkla hizmet verebiliyor. Gerek vakit namazlarında gerekse Cuma Namazı, Bayram Namazı gibi namazlarda tavsiye ederim.

2021:04:09 11:23:26
kaya Özdemir

kaya Özdemir

Cami ile ilgili tüm ihtiyaçları karşılamak mümkün,bayan wc, abdest hanesi,bayan namaz kılma yeri vs mevcut

2019:07:15 16:28:24
Celal Kirdar

Celal Kirdar

Osmangazi Üniversitesinin ön tarafındaki büyük ve güzel cami.

2018:04:10 16:09:14
Ayşe Nur SEVEN

Ayşe Nur SEVEN

Osmangazi üniversitesi tıp fakültesi dibinde çok temiz ve nezih bir cami. Bence cami kavramını gözden geçirmenizi yardımcı olacak bir cami. Tıp fakültesi gibi insanların zor zamanlarını geçirdiği yerde abdestlikleri , tuvaletleri, çay bahçesi formundaki bahçesi, bahçe icindeki misafirhanesi ile benim gibi il dışından gelen hastası olan kişiler için on numara bir mekan. Çay 75 Kr, misafirhanesi ise gecelik 10 lira, kadınlar için ranzalı bı bölüm, aynı şekilde erkekler için, eğer tıp fakültesinde işiniz uzun sürecek de nefes alıp dinlenmek hatta kalmak için uygun bir yer. Tavsiye olunur.

2018:08:06 18:38:46
erhan g.

erhan g.

Bu caminin küçük de bir misafirhanesi var.. Osmangazi üniversitesi ne gelenler burada kalabilir...

2022:05:04 12:32:27

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı