Eskişehir, Apart. Desire Rezidans, kız apart, erkek apart

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir Apartmanları

Eskişehir, Apart. Desire Rezidans, kız apart, erkek apart

Eskişehir şehrinde bulunan Eskişehir, Apart. Desire Rezidans, kız apart, erkek apart, konaklama ihtiyacınızı karşılamak için hizmet veren bir apartman kompleksidir.

İşletmemiz, konforlu ve modern dairelerde konaklama imkanı sunmaktadır. Misafirlerimize evlerindeki rahatlığı hissettirmek için özenle dekore edilmiş odalarımızda konaklama imkanı sunmaktayız.

Fiyat politikamız, kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunmayı hedeflemektedir. Misafirlerimizin bütçelerine uygun seçenekler sunarak memnuniyetlerini sağlamak en önemli önceliğimizdir.

  • Merkezi konumda bulunması
  • Modern ve konforlu daireler
  • 24 saat güvenlik hizmeti
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
Eskişehir, Apart. Desire Rezidans, kız apart, erkek apart, konforlu ve güvenli konaklama imkanı sunan bir apartman kompleksi olarak tercih edilmelidir. Misafirlerimizin memnuniyeti ve konforu bizim için ön plandadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Eskişehir, Apart. Desire Rezidans, kız apart, erkek apart Yorumlar - 1

user312055

Eskişehir Desire Rezidans'ta kaldım ve çok memnun kaldım. Odalar temiz ve konforlu, personel ilgili ve yardımseverdi. Apartın konumu da merkeziydi, her yere kolayca ulaşım sağlayabildim. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir yer.

3 Ekim 2024
Kübra Demiryapan

Kübra Demiryapan

Odaya gece geldik. Yataklar zaten temiz değildi ama bir tane yatak çarşafı vücut kılı doluydu çarşaf sararmıştı pislikten. Temiz nevresim takımı istedik sadece çarşaf verdiler nevresim yokmuş yorgansız yattık. Gece çalışan resepsiyon görevlisi kaba ve ilgisiz davrandı. Sanki orda bedava kalıyormuşuz gibi. Kahvaltı kötüydü almadık bile. İnterneti zaten kullanamadık. Asansörler çalışmıyordu

2023:11:16 19:21:58
Kadri Çalışkan

Kadri Çalışkan

Kimseye tavsiye etmiyorum. Öğrenci yurdunu otele çevirmişler. Odalar da klima dahi yok. Motosiklet için otopark tam sıkıntı sokağa bırakıyorsunuz. Çalınmaz bişey olmaz diyolar. Otel giriş yaptıktan sonra eşyaları taşımak için ve odayı göstermek için kimse yardımcı olmuyor. Banyoda ise duş başlığı düzgün çalışmıyor ondan rahat bi duş alınmıyor. Odalarda yerde halıda yok ve tüm eşyalar çok eskiydi. Bir daha asla uğramayacağım bir otel.

2022:07:20 12:27:41
Fatih Bülbül

Fatih Bülbül

Bir gece geç saatte Girdik otele personel güler yüzlü odalar çok sıcaktı gerçekten isindik diyebilirim.kahvalti da yemekhane de görevli abla çok ilgili oğlum ile kaldık memnun.kaldik teşekkür ederiz

2022:11:16 21:13:35
mustafa ünal

mustafa ünal

Apart kısmı berbat sunulan hizmet rezalet

2023:09:17 22:51:44
Tüzzehra Yürekseçkin

Tüzzehra Yürekseçkin

Asla önermiyorumRahat değil, temiz değil, duşa gabini yok, klasözün yerle bitiştiği kısımdan su geliyo, çok sıcak değil ve havasız verdiğim üzreti kesinlikle haketmiyo paranızla rezil olmanızı istemem sadece hizmet eden kişiler nazik ve kibar sevgiyle kalın. Hoşcakalın

2022:03:01 05:28:31

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı