Last Point Süit Apart

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 5 Yorum Ekle

Last Point Süit Apart Eskişehir

Last Point Süit Apart, Eskişehir şehrinde konforlu ve modern konaklama imkanı sunan bir apart oteldir. Misafirlerine ev rahatlığında bir konaklama deneyimi yaşatmayı hedefleyen işletme, şehir merkezine yakın konumuyla da dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Last Point Süit Apart, 2010 yılında Eskişehir'de hizmet vermeye başlamıştır. O günden bu yana kaliteli hizmet anlayışını benimseyen işletme, misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Last Point Süit Apart, uygun fiyatlarla konaklama imkanı sunmaktadır. Günlük, haftalık veya aylık konaklama seçenekleri ile misafirlerine esnek fiyat politikaları sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Modern ve konforlu odalar
  • Şehir merkezine yakın konum
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • Otopark imkanı
  • Mutfak ve oturma alanı bulunan süit odalar
Last Point Süit Apart, Eskişehir'de konaklama tercihi yapacak misafirler için ideal bir seçenektir. Modern ve konforlu odaları, uygun fiyat politikası ve şehir merkezine yakın konumuyla dikkat çekmektedir. Misafirlerine evlerindeki rahatlığı sunan işletme, unutulmaz bir konaklama deneyimi vaat etmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Last Point Süit Apart Yorumlar - 1

user312047

Eskişehir Last Point Süit Apart Konaklama harika bir deneyimdi. Odalar temiz ve konforluydu. Personel çok yardımsever ve güleryüzlüydü. Konumu da şehir merkezine yakın olması avantajlıydı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir yer.

3 Ekim 2024
Muhammet Ali Yaşar

Muhammet Ali Yaşar

Kötü yorum yapanların aksine gayet iyi bi yer tek sorunu doğal gaz olmaması onun dışında hiç bir sorun çok memnun kaldık güzel bi işletme

2024:01:04 19:51:50
Berk Er

Berk Er

Odanın temizliği gayet yeterliydi, resepsiyonda çalışanların güleryüzlülüğü, ilgisi ve yardımları gayet iyiydi. Doğalgaz tarzı bir olay olmadığı için ısınma konusunda biraz sorun yaşadık ama bize ısıtıcı sağladıkları için bu sorun çok rahatsızlık vermedi. Sorunlarım genel olarak şu şekildeydi:- Kaldığımız 3 günde 2 güne yakın düzenli bir elektrik kesintisi mevcuttu. Sürekli olarak elektrikler kesildiği için şarj, otelde konaklama esnasında sorunlar yaşandı.- Otelde doğalgaz yok ama sıcak su mevcut fakat 1. kat 4 numaralı odada, soğuk su yoktu. Banyoda sadece kaynar su akıyordu sabah saç yıkama ya da duş alma gibi bir şey yaşanmadı. 3 gün boyunca duş almadan gezmek durumunda kaldık bu bizleri üzdü.- Sifon etkili bir güçte çalışmıyor, kapağını kaldırıp tuşa basmanız gerekiyor. Bir de sifon yerine oturtulmamış bu yüzden sifona basıldığında suyun bir kısmını dışarıya akıtıyor.Bu yaşadığımız sorunlar dışında herhangi bir sorun yaşamadık. Otelin konumu, çalışması gayet iyiydi. Sanırım inşaat tamamiyle bitmediği için eksiklikler vardı. Umarım yakın zamanda giderilir çünkü konaklamak için tercih edilecek bir yer. Bir dahaki sefere daha güzel şekilde görüşmek üzere

2024:01:01 11:30:15
Seda Vural

Seda Vural

Uzun ve kısa süreli konaklamak için hem temiz hem de hijyenik bir yer olarak tercih edebilirsiniz. Biz çok memnun kaldıııkk. :))

2023:11:22 17:10:14
Muharrem Türkeli

Muharrem Türkeli

Yeni açılmış güzel bi işletme merkezi yerlere de yakın fiyatı da bence gayet normal ve çok daha iyi olacaklarına inanıyorum konaklama için teşekkürler 🙏

2023:12:04 20:16:02
Leyla Kirte

Leyla Kirte

Isıtma denen bi şey yok. Odalarda ne buzdolabı ne de normal dolap var. Birde davranışları gerçekten hayal kırıklığı. Hiç tavsiye etmiyorum. Çok tekin bi yerde değil. Başka otel bulamadığım için mecburen kaldık.

2024:01:03 04:17:45

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı