Little Kitchen

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Little Kitchen Eskişehir

Little Kitchen, Eskişehir şehrinde lezzetli ve sağlıklı yemekler sunan bir restorandır. İşletme, ev yapımı tariflerle hazırlanan yemekleriyle müşterilerine benzersiz bir deneyim sunmaktadır.

Tarihçe

Little Kitchen, 2015 yılında açılmış olup, o günden beri Eskişehir'de lezzet tutkunlarına hizmet vermektedir. İşletme, kaliteli malzemeler kullanarak her bir yemeği özenle hazırlamaktadır.

Fiyat Politikası

Little Kitchen, müşterilerine uygun fiyatlarla lezzetli yemekler sunmaktadır. Menüdeki seçenekler arasında her bütçeye uygun seçenekler bulunmaktadır.

Müşteri Hedef Kitlesi

Little Kitchen, geniş bir müşteri kitlesine hitap etmektedir. Öğrencilerden iş insanlarına kadar herkesin damak zevkine uygun seçenekler sunmaktadır.

İşletmenin Farklılıkları

  • Ev yapımı tariflerle hazırlanan yemekler
  • Kaliteli ve taze malzemelerin kullanımı
  • Uygun fiyat politikası
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
Little Kitchen'i tercih etmeniz için birçok neden var. Lezzetli yemeklerin keyfini çıkarırken, uygun fiyatlarla kaliteli bir deneyim yaşayabilirsiniz. Hızlı servis ve güler yüzlü personelimizle her ziyaretinizde memnun kalacaksınız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Little Kitchen Yorumlar - 1

user312023

Eskişehir Little Kitchen yemek tesliminden çok memnun kaldım. Hem lezzetli hem de hijyenik bir şekilde paketlenmişti. Servisleri de oldukça hızlıydı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir yer.

3 Ekim 2024
aylin Özkan

aylin Özkan

Yorumlara aldanarak gittik fakat pizzası gerçekten korkunçtu. Lavaş üzerine eritilmiş peynir, rastgele atılmış konserve kırmızı biberler, konserve mısır, 3 parça sucuk, hindi sosis... bir dilim tadına baktın ve gönderdik buna rağmen 300 lira hesabını almayı da ihmal etmediler. Bir kişi de sormadı neden geri döndü diye.. Bence isim değişikliğine gidip kitchen adını kaldırmalılar.

2024:01:07 12:35:36
cgr tr

cgr tr

Bira kampanyaları ile gayet gidilebilir bir yer olmuş. Eskiden bira cok pahalı oldugundan tercih etmiyordum ama şu an en çok gittiğim yerlerden. 1+1 kampanyaları carlsberg'e de getirirlerse tadından yenmez sabah aksam iş yapar

2023:10:16 11:48:34
Kerim Tarzi

Kerim Tarzi

Ilk basta Shell tarafindan istasyonlar icin yaratilmis fakat sonrasinda birkac sehirde restaurant olarak acilmis. Icerisi keyifli, kucuk dolayisi ile ana baba gunu degil. Calisanlar gencler ve gayet hizli ve guleryuzluler. Benim icin tek sorun hemen yan taraftaki barin muziginin yuksek ve rahatsiz edici olmasi, kendi bulundugunuz yerin arka planda calan keyifli muzigini duyamiyorsunuz bile. Farkli yemekler mevcut, biz acili buffalo wings, guzel bir keci peynirli salata, etli nachos soyledik. Bir de ana yemek olarak mantarli hamburger geldi. Hepsinden cok memnun kaldik. Tekrar Eskisehir plani olmasi durumunda menuden farkli lezzetleri deneyecegiz.

2021:10:17 17:31:07
Tuğba BÇ

Tuğba BÇ

Pizza ve limonatasını beğendim onun dışında füzyon mutfağı oluşturulmak istenmiş ama pek başarılı gelmedi bana . Kıyaslama yapmak gerekirse birçok gemi turu yapmış birisi olarak daha iyi mutfaklarda yedim kısacası pizza iyiydi

2022:06:05 20:43:19
sevgi yılmaz

sevgi yılmaz

Ortamı güzel, fiyatlar mekana göre iyi. Sunum güzel, yemekleri lezzetli. Yazın dışarı servis açıyorlar, bazı günler canlı müzik oluyor. Kışın içerde ve samimi bir ortam. Keyif aldığım bir yer..

2023:09:12 08:37:29

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–01:30
  • Salı 09:00–01:30
  • Çarşamba 09:00–01:30
  • Perşembe 09:00–01:30
  • Cuma 09:00–01:30
  • Cumartesi 09:00–01:30
  • Pazar 09:00–01:30

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı