Crypto Mutfak

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Crypto Mutfak Eskişehir

Crypto Mutfak, Eskişehir şehrinde bulunan bir kripto para birimi kabul eden restorandır. İşletme, müşterilerine geleneksel Türk mutfağından modern ve yenilikçi lezzetler sunmaktadır.

Tarihçe

Crypto Mutfak, 2018 yılında kripto para birimlerinin yaygınlaşması ve kullanımının artmasıyla birlikte kurulmuştur. İşletme, hem kripto para birimleriyle hem de geleneksel ödeme yöntemleriyle ödeme kabul etmektedir.

Fiyat Politikası

Crypto Mutfak, kaliteli ve taze malzemeler kullanarak hazırladığı yemekleri uygun fiyatlarla sunmaktadır. Menüdeki fiyatlar, hem kripto para birimleriyle hem de TL ile ödeme yapılabilen şekilde belirlenmiştir.

Önemli Özellikler

  • Kripto para birimleriyle ödeme kabul eden nadir restoranlardan biridir.
  • Geleneksel Türk mutfağının yanı sıra modern ve yenilikçi lezzetler sunmaktadır.
  • Taze ve kaliteli malzemeler kullanarak lezzetli yemekler hazırlar.
Crypto Mutfak, hem kripto para birimlerini kullanmak isteyen müşteriler için hem de farklı ve lezzetli yemekler arayanlar için ideal bir seçenektir. Hem geleneksel Türk mutfağını keşfetmek hem de kripto para birimlerini deneyimlemek isteyen herkesi bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Crypto Mutfak Yorumlar - 1

user312015

Eskişehir Crypto Mutfak'tan yaptığım yemek alımından oldukça memnun kaldım. Hem lezzetli hem de sağlıklı yemekler sunuyorlar. Ayrıca hızlı ve güler yüzlü hizmetleri de beni çok etkiledi. Kesinlikle tavsiye ederim.

3 Ekim 2024
Melike Keleş

Melike Keleş

Makarnası çok kötüydü krema yerine bol bol yağ koymuşlar ve çiğ hamur kokuyodu diğer ürünleri için bir şey diyemem.

2023:12:06 16:19:16
kadir nazikcan

kadir nazikcan

Salata güzeldi , pizzada iyiydi , fiyatlar normal. Mutfakta çalışan sena hanım gayet başarılı .

2023:07:27 19:01:41
Nur Üst

Nur Üst

Yemek eskişehir sayfasından görerek gittik gittiğimize pişman olduk. Hamburgerler sayfanın çektiği gibi içi bol şekilde servis edilmiyor köftesi çok lezzetsiz. Yemekten sonra tatlı ikramı da yemek eskişehir sayfasında kocaman cupta magnolia gelirken bize küçük bir tabakta geldi ve bayattı.

2023:12:19 17:17:54
Salih Akar

Salih Akar

Gerçekten ben böyle rezillik görmedim. Servis çalışanın somurtması. Sizi yer yoksa bekletiyorlar ve sizden sonra gelenleri öne alıyorlar. Muhtemelen tanıdıkları ve çok yavaş hareket ediyorlar. Lezzet olarak ise gerçekten tam bir fiyasko. Muz kullanıyorlar mesela onu bile o anda dogruyorlar. Asla memnun kalmayacağınız bir mekan. Çalışanlar asla hijyen standartlarına uymuyor bir eldiven bile kullanmaya yeltenmiyorlar.

2023:12:31 13:22:15
Edanur Varol Tok

Edanur Varol Tok

Fiyatları ortalama. Arkadaşımızın önerisiyle gittik. Pizzaları çok güzeldi. Hamburgerleri güzeldi. Çıtır tavuklu mac and chese makarna yedik. Kötüydü. Üzerine çıtır tavuk diye dört küçük parça tavuk koymuşlardı. Çalışanlar ilgili ve güler yüzlüydü.

2024:01:10 17:27:42

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–02:00
  • Salı 09:00–02:00
  • Çarşamba 09:00–02:00
  • Perşembe 09:00–02:00
  • Cuma 09:00–02:00
  • Cumartesi 09:00–02:00
  • Pazar 09:00–02:00

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı