Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

OMM INN Eskişehir

OMM INN, Eskişehir şehrinde bulunan modern ve konforlu bir konaklama tesistir. Misafirlerine evlerindeki rahatlığı sunmayı hedefleyen OMM INN, şehrin merkezi noktalarına yakın konumuyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

OMM INN, 2010 yılında Eskişehir'de hizmet vermeye başlamıştır. O günden bu yana kaliteli hizmet anlayışını benimseyen OMM INN, misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmaktadır.

Fiyat Politikası

OMM INN, her bütçeye uygun konaklama seçenekleri sunmaktadır. Misafirler, konaklama sürelerine ve tercih ettikleri oda tipine göre farklı fiyat seçeneklerinden yararlanabilirler.

Önemli Özellikler

  • Modern ve konforlu odalar
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
  • Otopark imkanı
  • Konum olarak merkezi noktalara yakınlık
OMM INN, Eskişehir'de konaklama tercihi yapacak misafirler için ideal bir seçenektir. Modern ve konforlu odaları, uygun fiyat politikası ve merkezi konumuyla OMM INN, unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı OMM INN Yorumlar - 1

user312013

Eskişehir OMM INN Konaklama hizmetinden çok memnun kaldım. Odalar temiz ve konforlu, personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Konumu da şehir merkezine yakın olduğu için çok avantajlıydı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

3 Ekim 2024
Yağmur Kaygusuz

Yağmur Kaygusuz

Otel içinde bulunan, tamamen vegan içeriklerden oluşan restoranı açıldığından beri sık sık uğradığım bir yer. Eskiden menüsü çok daha zengindi, son gidişimde beğendiğim birçok şeyin artık olmadığını gördüm.Ders çalışmak için sık sık ziyaret ederdim bu yüzden menüdeki tatların çoğunu deneme fırsatım oldu. Şeftalili karabuğday salatası için gidiyorum artık, neyse ki hala menüdeydi :)Minimal ve ferah bir dizaynı var. Oturma alanları da çok çeşitli, sandalye, koltuk, salıncak ne isterseniz tercih edebileceğiniz bir alan.Çok bilinmediğini düşünüyorum ama bu gelen kitleyi olumlu etkiliyor bence.

2024:01:06 13:33:57
Büşra Nur Ata

Büşra Nur Ata

yalnızca OMM INN Cafe değerlendirilmiştir👇🏻Cafe kısmı iç dizayn olarak tatmin edici, remote çalışanların alternatif olarak tercih edebileceği bir mekan. Ahşabın getirdiği sıcaklık ve alandaki ferahlık iyi bir çalışma ortamı sunuyor. Masalarda priz ve USB girişleri mevcut. Genelde kalabalık olmuyor içerisi, bu da bir artı bence.Mekanın etkileyici tasarımını düşündüğümüzde yiyecek-içecekleri aynı başarıyı gösteremiyor maalesef. O yüzden tavsiye etmiyorum. Yulaf sütlü lattesi eskiden daha güzeldi, şimdi aynı tadı yok.Yalnızca mekanı deneyimlemek için tavsiye ettiğim bir yer.

2023:12:26 14:52:41
Bahar Alptekin

Bahar Alptekin

Omm inn oteli 2 günlük haftasonu eskişehir gezimiz için tercih ettik , iyi ki burayı tercih etmişiz bilmeyerek tam merkezde odunpazarı tarihi evlerinin , çarşının , pazarın ve birçok müzenin olduğu yerlerle aynı konumdaydı. Modern müze , balmumu müzesi gibi gibi...Otel resepsiyonunda çalışan arkadaşların hepsi çok güleryüzlüydü...Otel konsepti çok iyiydi odalar geniş geniş ve ferahdı otelde ki kullanılan herşeyin sürdürülebilir malzeme olması ayrıca çok güzeldi. Ben bayıldım eskişehire tekrar tekrar gidersem kalacağım tek adres , tavsiye ederim.

2023:10:16 18:29:59
Ömer Tapman

Ömer Tapman

gurur duyduk, huzur bulduk , keyif aldık. isimlerini bilemediğimiz tüm güleryüzlü çalışanlarına, 35.5 KSK'li hanımefendi Işılay hanım'a, her şehrimizde keşke böyle bir tesis olsa dedirten OMM INN sahiplerine, göstermiş oldukları ilgi ve sıcak misafirperverliklerinden ötürü çok teşekkür ederiz.

2023:12:11 11:39:57
Orhan Arslan

Orhan Arslan

(english below)Odanın içine girdiğiniz anda bambaşka bir dünyadasınız, akustiği ve mimarisi müthiş ayarlanmış. Dışarıdan hiçbir ses almıyor, hayatımdaki en huzurlu uykulardan biriydi. Oldukça konforlu. Vegan ve sürdürülebilirlik ilkeleri olmasından dolayı gelmiştim, bu açıdan da oldukça memnun kaldım. Restoranındaki yemekler gayet lezzetli. Karşılama ve ilgi de gayet olumluydu. Tek tavsiyem duşakabindeki dispanserlerden hangisinde şampuan, hangisinde duş jeli olduğunu yazmanız olur, belki değerlendirirsiniz.Böyle mekanların artması dileğiyle..It is the most quiet room I have ever been in. I had one of the best sleeps of my life. They designed the architecture and acoustics perfectly. It is very comfortable. I stayed here because of its vegan and sustainability principles and I was very satisfied in terms of that. The food in the restaurant was also delicious. Welcoming and staff attitude was also good. Only advice would be to write on shower dispensers to emphasize which one is shampoo and which one is shower gel.I hope number of these kinds of places increase..

2023:08:06 12:43:06

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı