Sempre Mediterranean Cuisine Eskişehir

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Sempre Mediterranean Cuisine Eskişehir

Sempre Mediterranean Cuisine Eskişehir, Eskişehir şehrinde bulunan bir Akdeniz mutfağı restoranıdır. İşletme, misafirlerine lezzetli ve sağlıklı Akdeniz yemekleri sunmaktadır.

Tarihçe

Sempre Mediterranean Cuisine Eskişehir, 2015 yılında açılmış olup, o günden beri Eskişehir'de Akdeniz mutfağının en iyi örneklerini sunmaya devam etmektedir.

Fiyat Politikası

Restoranımızda fiyatlar, sunulan hizmetin kalitesi ve lezzeti göz önünde bulundurularak belirlenmektedir. Her bütçeye uygun seçenekler sunmaya özen gösteriyoruz.

Önemli Özellikler

  • Taze ve organik malzemelerle hazırlanan yemekler
  • Geniş ve zengin menü seçenekleri
  • Şık ve modern dekorasyon
  • Profesyonel ve güleryüzlü hizmet anlayışı
Sempre Mediterranean Cuisine Eskişehir'i tercih etmeniz için birçok neden var. Lezzetli yemeklerimiz, kaliteli hizmetimiz ve şık atmosferimizle unutulmaz bir deneyim yaşamanızı sağlayacağız. Sizi de bekleriz!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Sempre Mediterranean Cuisine Eskişehir Yorumlar - 1

user312011

Eskişehir Sempre Mediterranean Cuisine'den yaptığım yemek siparişi sonrası oldukça memnun kaldım. Hem lezzetli hem de hijyenik bir şekilde paketlenmişti. Servisleri de oldukça hızlıydı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir mekan.

3 Ekim 2024
Gülçin Çelik

Gülçin Çelik

Eskisehir ziyaretimiz sirasinda güzel bir mekan ve yorumları iyi diye denemek istedik. Ortam ve personel dört dörtlük olmasına rağmen lezzetler için maalesef ayni seyi söyleyemeyeceğim. Biz firinlanmis domates corbasi, 2 çeşit pizza,mantarli risotto ve karides güveç yedik. Corba ve Karides dışındakiler fiyat performans açısından (özellikle pizzalar) çok vasatti. Chinetown kismini denemedik ama diğer taraf lezzet açısından hayal kırıklığı yaratti. Fiyatlar da oldukça yüksek.

2023:11:18 10:22:26
Ahmet Kaan

Ahmet Kaan

Kırklareli’n den Edirne’ye gezmeye gelmiştik. Tesadüfen önünden geçerken karar verip yemeğimizi burada yedik. Ortam , atmosfer harika, ilgi , alaka çok iyi, yemekler hem görsel hem lezzet olarak çok güzeldi. Fiyatlarda makul. Güzel bir deneyim oldu teşekkür ederiz. Tavsiye ederim.

2023:12:16 14:46:31
H Umut CAN

H Umut CAN

Yemekleri koymadık, çünkü puan vermek sonradan aklımıza geldi. Fakat yemeklerin hepsi çok güzeldi. Atmosferi çok güzel. Garsonlar çok nazik ve ilgili. Rahatlıkla gelinebilir.

2024:01:06 16:58:25
Büşra Sancaklı

Büşra Sancaklı

Pesto soslu enginar kalbi ve çıtır kalamar çok lezzetliydi çalışanlar oldukça nazikti. Ortam çok şıktı tekrar gelebileceğimiz bir yer.

2023:09:22 11:32:00
Alper CAN

Alper CAN

Konumu Eskişehir'in en merkezi yerlerinden olan bu şef mutfağına sahip mekan girişinden itibaren personel ve mimarisiyle kalitesini hissettirmekte. Menü çeşitliliği olarak gayet yeterli ve uyumlu. Fiyatları ise metropollere göre çok uygun. Servis hızlı. Ürünlere gelecek olursak et ürünleri çok iyi. Steak et olarak Eskişehir'de nadir bulunan türden. Pizzaları maalesef malzeme ve hamur olarak sınıfta kaldı. Bence menüden kaldırılabilir bile. Risotto ise üst düzeydeydi. Biz genel olarak memnun kaldık. Eskişehir'de çoğalmaları dileğiyle :)

2023:05:15 15:04:16

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi Kapalı
  • Salı 11:30–23:00
  • Çarşamba 11:30–23:00
  • Perşembe 11:30–23:00
  • Cuma 11:30–23:00
  • Cumartesi 11:30–23:00
  • Pazar 10:00–23:00

Eskişehir 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı