Rota Gezgin Hostel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir Rota Gezgin Hostel

Eskişehir Rota Gezgin Hostel, şehrin merkezinde konumlanmış ve misafirlerine konforlu ve ekonomik konaklama imkanı sunan bir işletmedir. Hostel, gençler, öğrenciler, gezginler ve bütçe dostu konaklama arayan herkes için ideal bir seçenektir.

Tarihçe

Rota Gezgin Hostel, 2010 yılında Eskişehir'de açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Misafir memnuniyetini ön planda tutan işletme, konuklarına evlerindeki rahatlığı hissettirmeyi amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

  • Günlük konaklama ücretleri uygun ve ekonomiktir.
  • Oda kahvaltı veya sadece konaklama seçenekleri mevcuttur.
  • Öğrenci ve grup indirimleri bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konumda olması
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
  • Temiz ve konforlu odalar
  • Ortak mutfak ve oturma alanları
Eskişehir'i ziyaret eden herkesin tercih etmesi gereken Rota Gezgin Hostel, uygun fiyatları, merkezi konumu ve misafirperver personeli ile konuklarına unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Rota Gezgin Hostel Yorumlar - 1

user312007

Eskişehir Rota Gezgin Hostel'de konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Odalar temiz ve konforlu, personel çok yardımsever ve misafirperverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Konumu da şehir merkezine yakın olduğu için gezmek için çok uygun bir yerde bulunuyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

3 Ekim 2024
Ahmet Saykan

Ahmet Saykan

Ben burda bir kaç kez kaldım. Tek iyi yanı ucuz olması odalar küçücük oda da hiçbirşey yok.Saç kurutma makinesi yok şampuan yok banyo küçücük havalandırma yok.Ve en önemlisi saat gece 1 2 3 farketmiyo sürekli birileri koridorlarda gürültü yapıyo bağıra bağıra konuşuyorlar uyutmuyorlar.Her kaldığımda istisnasız yaşadım bu durumu görevlilere söylüyorum uyaran yok aynı devam.Aile olarak kalmanız zaten imkansız uyumak istemiyorum derseniz gelip kalın çünkü uyutmuyorlar zaten.

2024:01:14 21:12:19
Handan Hazal

Handan Hazal

4 Arkadaş 1 gece kalmak için Çatı katındaki odalardan birisini tuttuk. 1 gece için 3000₺ ödedik fakat kişi başı 750₺ uygundu bizim için.Dilek ve öneri olarak. Saç kurutma makinesi ve terlik olmasını isterdik. Ayrıca girişte kendilerine ait kafeteryaları var fakat biz açık olduğunu göremedik. ☺️ Kahvaltı ya da kahve servisi olmasını beklerdik. ☺️ Genel anlamda Eskişehir'de kalabilmek için tercih edilebilecek bir yer 👍🏻

2024:01:03 10:21:51
Taha.

Taha.

Hostel deyince zihninizde canlanabilecek bütün dezavantajları unutun. Rota Gezgin Hostel konforuyla, hijyeniyle, personelin ilgili ve güler yüzlü yaklaşımıyla Eskişehir'de konaklamak için makul ve oldukça isabetli bir tercih olacaktır.Vişnelik tramvay durağının hemen yanı başında olan bu işletmede 2 gece kaldım. Odalar en az 2 kişilik ranzalı veya bazalı olarak hizmete sunuluyor. 2 kişilik odada diğer yatak farklı bir müşteri için ayrılıyor fakat o oda için bir müşteri çıkmazsa 2 kişilik odada tek başınıza kalabiliyorsunuz. 4 ve 8 kişilik odalar da mevcut. Ben yanımda tanımadığım birini istemiyorum diyorsanız 2 kişilik odada diğer yatağın da ücretini verip yalnız kalabilirsiniz. Bazı odaların pencereleri kapatılmış. Havalandırmayla ilgili sıkıntı yaşamak istemiyorsanız rezervasyon yaparken bu konuyu göz önünde bulundurmalısınız.Özetle tereddütsüz ve güvenle konaklayabileceğiniz, memnun kalacağınız bir yer.22 Eylül 20231 kişi 1 gecelik konaklama fiyatı: 300 TLİşletme sahibi ve yönetimine ;Dilek ve öneriler:- Fiyat politikası lütfen değişmesin uygun fiyat istikrarlı bir şekilde devam etsin.- Odalarda terlik, otel tipi saç kurutma makinesi ve seccade bulundurulursa çok iyi olur.- Ücretli de olsa sabahları kahvaltı hizmeti verilebilir.Teşekkürler

2023:09:29 10:26:23
Dexter Morgan

Dexter Morgan

ailecek iki gece konakladık ama çok memnun ayrıldığımızı söyleyemem. Otel konum olarak ve boyası, duvarlardaki resimleri ile ilgi çekici ama konforu sağlayacak asıl detay işler atlanmış. mesela banyoda havalandırma yada pencere yok. ilk defa böyle bir durumla karşılaştım. banyo yaptığınızda içerideki tüm buhar zaten küçük olan odaya doluyor, göz gözü görmüyor. mecburen odadaki pencereyi açıyorsunuz soğuk havada. Ayrıca odada mutfak tarzı ufak bir lavabo bölümü var ama yukarıda aydınlatma yok. cep telefonunun feneri ile kullandık bu bölümü. Gardrop var ama askılık yok. plastik bir iki askılığın maliyeti ne olabilir ki?

2023:11:18 10:37:05
Sılanaz Muslu

Sılanaz Muslu

Yorumlar reklam gibi jshsbjdd neyse reklamı hak eden bir yer odalar olsun iç tasarımı olsun binanın icerisi sanat kokuyor (gerçi Eskişehir de öyle) dışarıda ki dinlenme yeri çok güzel orada güzel fotoğraflar çekebilirsiniz bir kafeye gitmişsiniz gibi ;) odalar 8 kisilige kadar çıkabiliyor pek bilgim yok bu konu hakkinda ve Eskişehir'in istediginiz yerine 10-15 dklik mesafede. Odalar temiz ve tertipli havluya ve mutfaga kadar içeride eşyalar ve dolaplar var birde yataklar çok rahat ;) koridorlar çok sevimli. Ve çalışanları cok güler yüzlü ve arkadaş canlısı. Şimdiden iyi tatiller...

2023:09:06 20:18:50

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı