Uysal Termal Hotel – Eskişehir Termal Otel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Uysal Termal Hotel - Eskişehir Termal Otel

Uysal Termal Hotel, Eskişehir şehrinde termal otel hizmeti sunan bir tesis olarak hizmet vermektedir. Misafirlerine sağlık ve konforu bir arada sunmayı hedefleyen otel, termal suyun sağlık üzerindeki faydalarını deneyimlemek isteyen konuklarını ağırlamaktadır.

Tarihçe

Uysal Termal Hotel, uzun yıllara dayanan tecrübesi ile Eskişehir'de termal turizmin öncülerinden biri olarak bilinmektedir. Misafirlerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinen otel, konuklarına unutulmaz bir termal deneyimi yaşatmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

Uysal Termal Hotel, misafirlerine uygun fiyatlarla kaliteli bir konaklama deneyimi sunmayı hedeflemektedir. Otelde konaklama fiyatları sezon ve oda tipine göre değişiklik gösterebilmektedir. Detaylı bilgi ve rezervasyon için otelin resmi web sitesi veya iletişim numaraları üzerinden bilgi alabilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Termal Su Hizmeti: Otelde termal suyun sağlık üzerindeki faydalarını deneyimleyebilirsiniz.
  • Spa ve Wellness Hizmetleri: Konuklar, spa ve wellness olanaklarından faydalanarak rahatlayabilir ve dinlenebilir.
  • Restoran ve Cafe: Otel bünyesindeki restoran ve cafe, lezzetli yemekler ve içecekler sunmaktadır.
  • Konforlu Odalar: Otelde konforlu ve modern tasarıma sahip odalar bulunmaktadır.
Uysal Termal Hotel, Eskişehir'de termal bir mola vermek isteyenler için ideal bir konaklama seçeneği sunmaktadır. Sağlık, konfor ve huzur arayan herkesi bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Uysal Termal Hotel – Eskişehir Termal Otel Yorumlar - 1

user311999

Eskişehir Uysal Termal Hotel'de konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Odalar temiz ve konforlu, termal havuzları ise çok rahatlatıcıydı. Personel de son derece ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

3 Ekim 2024
Osman Kadirhan

Osman Kadirhan

Otelin bakıma ihtiyacı var. Termal soyu çok iyi ama acil olarak hijyeniğe ihtiyacı var.Hamam kısmında ki personel hijyenden uzak .Havuz çıkış ekibinden personelin bir tanesi hijyen kurallarını altüst yaparak çok iğrenç bir hareket yaptı. Yönetime ilettim. İnşallah uyarılmıştır.Eskişehir altında turizm sektörü etkileyecek çık ciddi fırsatlar var ama sanırım değeri bilinmiyor.

2023:12:02 04:39:53
Tayfun Gnş ASLAN.

Tayfun Gnş ASLAN.

Hamam hiç temiz değil kimin ne iş yaptığı belli deyil ne kim keseci kim havlucu hamamdan çıkarken yetkili aradım onuda bulamadım bilet kesen görevliye söyledim hamamın duş bölümünde kullanılmış tıras bıçakları bırakmışlar çeşmeler çalışmıyor havlucu yok hiç birşey yok yok giriş ücreti 80 TL var kese 40 TL oda var eeeee hizmet niye yok adam yüzüme bakıyo böm böm haklısın abi diyo haklıysam paramı geri ver oda yok bu hamama gitmeyin benden söylemesi ha bide havlularıda çok pis kokuyor.

2023:08:28 17:26:10
Ozan BALCI

Ozan BALCI

Ailecek kalınabilecek bir yer değil. Hijyen son derece kötü. Tavsiye üzerine bakmadan geldik.

2023:11:14 07:45:52
Oguz Aktas

Oguz Aktas

Gece vardiyasındaki abimiz ben defalarca aile hamamına girmeme ragmen seriatı getirecekmiş aile cüzdanı istiyor 35 yasındayız ankaradan geldik Baska vardiya da alırlar ben almıyorum diyo bravo gercekten her çalısan ayrı kural koyuyorsa sakın gitmeyin derimİşte tutarlı bir işletme işverenin verdiği paraya yazık

2023:11:14 01:25:53
Emirhan Karaman

Emirhan Karaman

Odada prizler kırık koskoca odada 1 tane priz var. Duşa kabin yok. Klozet kapağı kırık. Kapı kilidi Allah'a emanet duruyor. Musluklar aynı şekilde. Kesinlikle tavsiye etmem.

2023:08:13 05:02:37

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı