ETEVİM STEAKHOUSE

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Eskişehir ETEVİM STEAKHOUSE

ETEVİM STEAKHOUSE, Eskişehir şehrinde bulunan bir restorandır. Misafirlerine lezzetli et yemekleri sunan işletme, kaliteli hizmet anlayışıyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

ETEVİM STEAKHOUSE, 2010 yılında Eskişehir'de açılmıştır. O günden bu yana şehrin en popüler et restoranlarından biri olmayı başarmıştır.

Fiyat Politikası

ETEVİM STEAKHOUSE, kaliteli et ürünleri sunmasına rağmen uygun fiyatlarla hizmet vermektedir. Menüsünde çeşitli et yemekleri bulunmakta ve her bütçeye hitap etmektedir.

Önemli Özellikler

  • Lezzetli et yemekleri
  • Kaliteli hizmet anlayışı
  • Uygun fiyatlar
  • Şık ve konforlu atmosfer
ETEVİM STEAKHOUSE, Eskişehir'de et yemekleri seven herkesin tercih etmesi gereken bir mekandır. Kaliteli hizmeti, lezzetli yemekleri ve uygun fiyatları ile misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir ETEVİM STEAKHOUSE Yorumlar - 1

user311985

Eskişehir ETEVİM STEAKHOUSE'da yediğim yemekler gerçekten harikaydı. Etler çok lezzetli ve mükemmel pişirilmişti. Servis hızı da oldukça iyiydi. Ortam da oldukça şık ve temizdi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir mekan.

3 Ekim 2024
Asya Tülay Şahiner

Asya Tülay Şahiner

Dışarıdan bakıldığında pahalı bir yer gibi görünüyor ama içecek et yemeği ve salatasıyla yediğinizde doyuyorsunuz bu durumda da makul geliyor :)Çalışanlar ilgiliydi çay ikramları vardı. Sürekli masamızla ilgili olmaları da özel hissettirdi teşekkürler Et evim steak house 🙏🏼

2023:12:25 18:40:51
aslı

aslı

Biz birer porsiyon antrikot ve lokum yanında da kuşkonmazlı yeşil salata sipariş verdik. Lokum lokum yumuşaklığında degildi. Tadı güzeldi. Antirkotu daha çok beğendim. Salata daha güzel olabilirdi. Fiyatları normal geldi. Ancak yanına koyulan patates miktarı çok azdı. Biraz daha göz doldurur bir servis olabilirdi. Onun dışında çalışanların ilgisinden memnun kaldık. Gidilebilir bir restoran.

2023:11:11 16:52:39
Oğuz Acar

Oğuz Acar

Eskişehir’de ailece güzel bir yemek istiyorsanız ilk aklıma gelen yer diyebilirim. Sebzeli bonfilesi, T-bone u özellikle çok güzel. Çalışanlar güler yüzlü ve yardımseverler. Tavsiye ederim

2023:12:25 11:23:25
Seda Saka

Seda Saka

Tereyağında Lokum Steak, Newyork Steak, köz patlıcan, roka salatası sipariş ettik. (985 ₺ - Ekim23) Köz patlıcan normaldi. Roka salatasında porsiyon azdı, ilk başta çok fazla roka sapı verdi, ardından rica ettik, değiştirdiler. Tereyağında Lokum Steak fena değildi, yumuşaktı, istediğim gibi orta pişmişti. 🥩 Yemeğin yanında gelen 2 meze güzeldi. Ekmekler sıcaktı, orta tazelikteydi. Çalışanlar ilgiliydi. Genel olarak lezzetliydi fakat tekrar gideceğimi sanmıyorum. Aklımda kalan herhangi bir kalıcı lezzeti olmadı.

2023:10:17 09:43:55
Semih Kır

Semih Kır

kız arkadaşım ile birlikte ankara'dan eskişehir'e geldiğimizde sosyal medyada görüp de gelmeyi hep istediğimiz mekanlardan birisiydi, servisi gayet iyi ve ilgiliydi, öğle saatlerinde gittiğimiz için sakin bir ortamı vardı; menüsü de uygun ve günümüz ekonomi şartlarına göre ideal. etleri oldukça lezzetli ve baharatları da yediğinizde sizi rahatsız etmiyor. ilk defa gidecek olan arkadaşlar düşünmeden gönül rahatlığıyla gidebilirler, biz çok memnun kaldık.

2024:01:26 11:16:48

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 11:30–23:00
  • Salı 11:30–23:00
  • Çarşamba 11:30–23:00
  • Perşembe 11:30–23:00
  • Cuma 11:30–23:00
  • Cumartesi 11:30–23:00
  • Pazar 11:30–23:00

Eskişehir 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı