La Vie Suite

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

La Vie Suite Eskişehir

La Vie Suite, Eskişehir şehrinde konforlu ve lüks konaklama imkanı sunan bir oteldir. Misafirlerine evlerindeki rahatlığı ve konforu yaşatmayı hedefleyen otel, şehrin merkezi konumunda yer almaktadır.

Tarihçe

La Vie Suite, 2010 yılında Eskişehir'in turistik ve iş merkezinde hizmet vermeye başlamıştır. Otel, modern ve şık tasarımıyla dikkat çekmektedir.

Fiyat Politikası

La Vie Suite, konaklama fiyatlarını müşteri memnuniyetini ön planda tutarak belirlemektedir. Her bütçeye uygun seçenekler sunan otel, kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunmayı amaçlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Modern ve şık tasarım
  • Konforlu ve lüks odalar
  • Merkezi konum
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • Restoran ve kafe hizmeti
La Vie Suite, Eskişehir'de konaklama tercihi yapacak misafirler için ideal bir seçenektir. Merkezi konumu, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikasıyla öne çıkan otel, unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı La Vie Suite Yorumlar - 1

user311967

Eskişehir La Vie Suite Konaklama harika bir deneyimdi. Odalar temiz ve konforluydu, personel çok yardımseverdi. Konumu da şehir merkezine yakın olması avantajlıydı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

3 Ekim 2024
golgetozu

golgetozu

1 yıldız bile fazla ama kayıt altına almak gerek. önceden telefonla arayıp kaç çocuk, kaç yetişkin geleceğimizi söyledik, fiyatı konuştuk. Oteli 40 derece yazın sıcağında daracık sokaklarda zar zor arayıp bulduk. eşyaları indirdik ve aracımı park etmeye gittim. geri döndüğümde ödemeyi kredi kartı ile yapmak istediğimde ödemeyi sadece nakit alabileceklerini söylediler. nihayet eft filan yaparız dedik. tam ödemeyi yapacakken bu defa klima kumandası krizi patlak verdi. 40 derece sıcakta klima kumandasını saklamışlar, pandemiden bu yana katiyen açtırmıyoruz. zaten serin oluyor filan diyerek adımıza karar vermelerde bulundular. bunların ticaretten, esnaflıktan anlamadığını ve saçma sapan bir işletme olduğunu o an anladım ve oteli ödeme yapmadan terk ettik. o sıcakta indirdiğimiz eşyaları da yanımıza katarak aracımızı zar zor park ettiğimiz park yerine doğru ilerledik. Madem türlü türlü uygulamalarınız var, telefonda baştan bilgi verin. ödemeyi nakit alırız deyin. pinti bir işletme olduğunuzu, klimayı çalıştırtmayacağınızı söyleyin. insanlara da çoluğu ve çocuklarıyla o sıcağın altında gereksiz yere zahmet vermeyin.

2023:08:06 09:42:16
Ali

Ali

Otelde peçeteyi bilene parayla satıyor yemekleri kötü denecekten daha kötü oda temizliği ise koltuk ve yatakların altı pislik dolu masalar tozlu ve gönül hanım yağcılıkta 1 numara yalan söylemekte master yapmış

2023:01:06 19:56:52
Enes Zengin

Enes Zengin

Sıcak bir ortam. Düzenli temizlik olayı güzel. Fiyatta emsallerine göre uygun denebilir. Oda servisinde gelen yemekler de pahalı sayılmaz ve gayet lezzetli. Bir ay kaldım, bir aksilik yüzünden erken çıkmak zorunda kalmam dışında herşeyden memnun kaldım.

2021:10:04 19:40:35
Sena Köken

Sena Köken

İnsanların paralarını alıp erken çıkma dahilinde parayı vermeyip üstüne yatan bir müessese ve herkese farklı fiyat çeken bir otel gönül hanımı tanırsanız çok seversiniz yağcılıkta bir numaradır Aman paranızı kaptırmayın

2022:08:12 19:25:39
Aykut Tuncel

Aykut Tuncel

Öncelikle google mapste cadde üzeri olarak işaretlenmiş, ancak arkada ve ara sokakta. Ciddi bir park problemi var maalesef. Junior odada kaldık ve tuvalet/banyosu çok dardı.

2016:09:13 19:40:38

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı