Vera suit otel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir Vera Suit Otel

1998 yılında Eskişehir'de hizmet vermeye başlayan Vera Suit Otel, konforlu ve şık tasarımıyla misafirlerine evlerindeki rahatlığı sunmayı hedeflemektedir. Otel, şehir merkezine yakın konumuyla iş seyahatleri ve turistik ziyaretler için ideal bir konaklama seçeneği sunmaktadır.

Tarihçe

Vera Suit Otel, Eskişehir'in turistik ve iş merkezinde yer alan modern bir oteldir. Misafirlerine konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunmak için sürekli olarak yenilenmekte ve gelişmektedir.

Fiyat Politikası

  • Otelimizde konaklama fiyatları oda tipine ve konaklama süresine göre değişiklik göstermektedir.
  • Konaklama fiyatlarına kahvaltı dahildir.
  • Erken rezervasyon indirimleri ve özel kampanyalar mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Modern ve şık tasarım
  • Merkezi konum
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • Otopark imkanı
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
Vera Suit Otel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Konforlu ve şık odaları, merkezi konumu, uygun fiyat politikası ve misafirperver personeli ile unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşamanızı sağlayacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Vera suit otel Yorumlar - 1

user311919

Eskişehir Vera Suit Otel'de konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Otelin temizliği, personelin ilgisi ve odaların konforu beni çok etkiledi. Ayrıca otelin merkezi konumu da çok avantajlıydı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel oldu.

3 Ekim 2024
Kemal Alanya

Kemal Alanya

Aklı olan kesinlikle uygun fiyatlı bir gecelik diyerek asla ama asla konaklamayın . Oda ilk girişte güzel gibi geliyor yol yorgunluğu ile fark edilmiyor olsa ki içeri yerleşince şöyle bir dinleneyim duş alayım dediğiniz zaman banyoda başkalarının kişisel eşyaları , yaradan çıkarılmış yarabandı, veeee kişinin duvara yapışmış kılı . Resmen rezalet ,pislik iğrenç , yatak alezi kaldırınca sigara yanıkları ki nevresimler berbat burada yatan hamamda bir gününü geçirmesi lazım . Yazık uygun diyerek kimse konaklamasın ve otoparkları yok. Ve otopark için gecelik 100 TL de ona veriyorsunuz .

2023:12:21 18:30:58
Şule Ateş

Şule Ateş

geceliği 1000 tlydi konumu falan iyiydi yürüyerek ulaşım için ama otopark falan yoktu o sıkıntıydı. evin içi aşırı pisti gerçekten yatagın aralarından pis peçeteye çikolata çöpleri cıktı tuvalette çöpü boşaltmamıslardı yataktan saçlar kıllar cıktı nevresim bile değiştirilmemişti kotuydu

2023:12:05 14:56:08
Nisa MUTLU

Nisa MUTLU

Otelin konumu çok güzel. Merkezi. Onun dışında otoparkı yok. Çevredeki otoparklara mecbursunuz. Otele ve odaya gelirsek... Evet girerken isterseniz odaya bakabilirsiniz diyorlar. Biz bakmadık siz mutlaka bakın ama didik didik edin şayet ilk bakışta düzenli temiz gelen bir oda. Ancak gece yatacağımız zaman fark ettik ki pikenin birçok yerinde kan lekeleri vardı. Yani muhtemelen kandı. O gece kullanamadık haliyle ve ertesi gün değiştirilmesini istedik. Konulan havlular nemliydi ve açıkçası bu hoş olmuyor yeni havlu da istedik. Yorumlarda dedikleri gibi bir şey istediğinizde hemen yenisini veriyorlar evet ama her şeyi de değiştirmek mümkün değil açıkçası. Ayrıyeten yerlerin silinmediği çok belliydi. Her yer saç toz yumağıydı. Bunun yanında lavaboda ve yerlerde şeffaf saç lastiği gördük. Onları da görünce odanın doğru düzgün temizlenmediğine kanaat getirdik. Klozetin arkası yatağın kenarları vs de saç toz içindeydi.

2023:08:31 19:01:26
Erdi Aydın

Erdi Aydın

Zorunda kalmazsanız burda kalmayın kesinlikle. Koskocaman yere o kadar para ver saç kurutma makinesi koymasinlar. Fiyati yılbaşında yükseltmesini biliyorlar. Oda temizliği denen bir sey yok zaten.

2023:12:31 17:21:05
Murat Kavurt

Murat Kavurt

otel çok güzel sesiz ama çarşının dibinde bi konumda her here yürüyerek gidilebiliyor üstelik odalar temiz işimizi gayet görüyor kötü yorumlardan dolayi korkarak geldim ama yorum yapanlar 7 yıldızlı otelden gelmiş galiba buraya cüzzi bi miktar veripde termal jakuzi bekliyorlar

2023:11:25 08:09:48

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı