TEKİNOĞULLARI OTEL

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

TEKİNOĞULLARI OTEL Eskişehir

TEKİNOĞULLARI OTEL, Eskişehir şehrinde konuklarına konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine evlerindeki rahatlığı hissettirmeyi hedefleyen otel, şehrin merkezi noktalarına yakın konumuyla da dikkat çekmektedir.

Tarihçe

TEKİNOĞULLARI OTEL, 1995 yılında aile işletmesi olarak kurulmuştur. O günden bu yana kaliteli hizmet anlayışını benimseyen otel, misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmaktadır.

Fiyat Politikası

TEKİNOĞULLARI OTEL, uygun fiyatlarla konuklarına kaliteli bir konaklama imkanı sunmaktadır. Oteldeki fiyatlar, konaklama süresine ve oda tipine göre değişiklik gösterebilmektedir.

Önemli Özellikler

  • Modern ve konforlu odalar
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • Restoran ve kafe hizmetleri
  • Toplantı ve etkinlik alanları
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
TEKİNOĞULLARI OTEL'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Konforlu odaları, merkezi konumu, uygun fiyat politikası ve kaliteli hizmet anlayışıyla misafirlerine en iyi deneyimi sunmaktadır. Eskişehir'e seyahat eden herkesi TEKİNOĞULLARI OTEL'de ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını belirtmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı TEKİNOĞULLARI OTEL Yorumlar - 1

user311897

Eskişehir Tekinoğulları Otel'de konakladım ve oldukça memnun kaldım. Otelin temizliği, personelin ilgisi ve odaların konforu beni çok etkiledi. Ayrıca otelin merkezi konumu da çok avantajlıydı. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel. Puan : 5

3 Ekim 2024
mehmet yetök

mehmet yetök

Ben kız arkadaşımı görmek için gitmiştim şöyle söyleyim odaya bakmaya ve herşeyimi okadar iyi olur fiyatına göre çok uygundu çok anlayışlılar her konuda yardımcı oluyorlar aldıkları para fazlasıyla helal olsun dedirtti

2024:01:25 18:24:47
Ercan Yaz

Ercan Yaz

Ailecek kaldığımız ve çok memnun kaldığımız personeli çok saygılı güler yüzlü odalar gayet temiz konumu harika fiyatlatı çok uygun tavsiye ederim.

2024:01:06 19:37:09
ibrahim durmuşoğlu

ibrahim durmuşoğlu

Yaklasik 10 seneyi aşkın bir süredir, her Eskişehir ziyaretimde kaldigim tek otel. Luks veya şatafatlı bir yer beklemeyin. Rahatca konaklayabileceginiz eski ve güvenilir bir otel.Herkese iyi tatiller diliyorum ✌️

2023:11:06 10:54:55
Ecenur Uysal

Ecenur Uysal

Bu standarttaki otellere göre gayet kalınabilir bir otel. Yalnızca odalar biraz küçük.Otel tam olarak merkezi konumda, kafelere çarşıya esparka yürüme mesafesinde. Otel personeli çok iyiler çok sıcakkanlılar her konuda yardımcı oluyorlar. Eskişehire gelindiğinde kalınabilir

2023:08:12 16:29:14
Gökhan Kerim ÖZCAN

Gökhan Kerim ÖZCAN

Otelin konumu itibariyle merkeze yakın konumda . Görevli personel cana yakın ve ilgililer . 3 yıldız olduğunu bilerek gidiyorsanız kalınabilecek otel . Kahvaltı yok . Sadece çay ikram ediyorlar . Sağlıklı günler dilerim.

2023:08:05 07:38:57

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı