Serenity Plus Residence

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Serenity Plus Residence Eskişehir

Serenity Plus Residence, Eskişehir şehrinde konforlu ve lüks konaklama imkanı sunan bir apart oteldir. Misafirlerine ev konforunda bir konaklama deneyimi yaşatmayı hedefleyen işletme, modern ve şık tasarımlı odalarıyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Serenity Plus Residence, 2010 yılında Eskişehir'de hizmet vermeye başlamıştır. O günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve misafir memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla konuklarına unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Serenity Plus Residence, konaklama fiyatlarını müşteri memnuniyetini ön planda tutarak belirlemektedir. Sezon ve oda tipine göre değişen fiyatlar, uygun ve rekabetçi bir politika ile misafirlerine sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Modern ve şık tasarımlı odalar
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
  • Ücretsiz otopark imkanı
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • Fitness merkezi ve sauna
Serenity Plus Residence, Eskişehir'de konaklama tercihi yapacak misafirler için ideal bir seçenektir. Konforlu odaları, güler yüzlü personeli ve merkezi konumuyla unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Serenity Plus Residence Yorumlar - 1

user311891

Eskişehir Serenity Plus Residence'da konakladım ve çok memnun kaldım. Odalar temiz ve konforlu, personel çok ilgili ve yardımseverdi. Konumu da şehir merkezine yakın olduğu için çok avantajlıydı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir yer.

3 Ekim 2024
Nevin Öktem

Nevin Öktem

Tatil için geldiğimiz Eskişehir'de burayı tercih ettik ve doğru tercih oldu. Şehir merkezine yakın, odalar yeni ve temiz. Resepsiyon var hemen iletişim kurabiliyorsunuz. Yine gelsek tercih edeceğimiz bir yer.

2024:01:01 09:44:34
Efsa

Efsa

10 günlük bir tatil için tercih ettik, daha binaya girer girmez temiziliğin o güzek kokusunu alıyorsunuz. Odalar tertemiz, personel ilgili ve güler yüzlü, odalar sıcacık. Ulaşım sağlamak istediğimiz her yere en fazla beş dakika uzaklıkta. Biz çok memnun kaldık, tavsiye ederiz.

2023:11:25 08:17:12
Kemal Kayretli

Kemal Kayretli

Çok net bi şekilde eskişehirde gidilebilecek en güzel apart otellerden birisidir. Böyle yerlerde en önemli olanı bana göre temizlik bu işletme bu konuda on numara cidden daha binadan girer girmez sizi güzel bir koku karşılıyor aynı şekilde odalar tertemiz duş yatak vb hiç bi şekilde bi tüy bile görmedik. Ciddi anlamda temizlik konusunda aşırı iyi bir işletme. Bunun yanında lüks bir oda ve bina iç dizaynı olunca tadından yenmemekte. İşletme sahibi ve çalışanların ilgi alakası çok iyidi her giriş çıkışta bir eksiniğiniz var mı gibisinden sorularını sormayı asla ihmal etmediler. Eskişehirde bundan sonra vazgeçilmez bir işletme oldu bizim için.Aynı zamanda konumu çok iyi heryere aşırı yakın ulaşımı çok iyi hayatımda bir işletmeye ilk defa yorum yapıyorum .Tabiki bu işletmeninde ufak tefek sorunları oluyor bize göre ses yalıtımlarını biraz daha iyileştirirlerse aşırı iyi olur. Onun dışında bir sorunumuz olmadı ki o da belki bizim şansımıza kalan misafirler çok fazla ses yapmadığı için belkide aşırı rahatsız edici bir şekilde olmadığı için çok etkileyen bir sorun olmadı bizi.Serenity plus residence ailesine çok teşekkür ederiz tekrar görüşmez üzere iyi çalışmalar.

2023:06:24 21:58:26
Eren Erduvan

Eren Erduvan

Daha önce de çok kez kaldım serenity de. Başka birçok yerde de kalmama rağmen her seferinde gözüm bi serenity ortamı aradı. odalar aşırı temiz, apaçık güneş vuruyor. A dan Z ye her şeyi çok güzel.

2023:10:19 13:00:33
Tamer BAYRAM

Tamer BAYRAM

Odaların temizliği muhteşem, sakin, nezih bir ortam var. Memnun kalacağınıza eminim 🫶🫶

2023:12:22 08:09:24

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı