Grande Stella Hotel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir Grande Stella Hotel

Eskişehir Grande Stella Hotel, şehrin merkezinde konumlanmış lüks bir oteldir. Misafirlerine konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunmayı hedefleyen otel, modern tasarımı ve kaliteli hizmet anlayışı ile dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Grande Stella Hotel, 2010 yılında Eskişehir'in turistik ve iş merkezinde hizmet vermeye başlamıştır. Otel, o günden bu yana misafirlerine kaliteli konaklama imkanları sunarak Eskişehir'in önemli otelleri arasında yerini almıştır.

Hizmetler ve Fiyat Politikası

Grande Stella Hotel, konforlu odaları, restoranı, spa ve fitness merkezi ile misafirlerine geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır. Otelin fiyat politikası, konaklama süresine ve oda tipine göre değişiklik göstermektedir.

Müşteri Hedef Kitlesi

  • İş seyahati yapanlar
  • Turistler
  • Aileler

İşletmenin Farklılıkları

  • Merkezi konum
  • Lüks ve modern tasarım
  • Kaliteli hizmet anlayışı
Eskişehir Grande Stella Hotel, konforlu konaklama imkanları ve kaliteli hizmet anlayışı ile misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunmaktadır. Şehir merkezindeki konumu ve farklı hedef kitlelere hitap etmesiyle tercih edilmesi gereken bir oteldir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Grande Stella Hotel Yorumlar - 1

user311887

Eskişehir Grande Stella Hotel'de konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Otelin konumu çok merkezi ve odaları oldukça temiz ve konforluydu. Personel de son derece ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça zengin ve lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

3 Ekim 2024
şaziye aşçıoğlu

şaziye aşçıoğlu

Süit odalarında konakladım kesinlikle çok güzel odalar, konumuda gayet güzel ön cepheye bakan kısımda konakladim hiç gürültü duymadım. Temizlik , kahvaltı çok iyiydi ayrica kendi bünyelerinde yer alan restaurantlardan da indirimli yararlanma hakkı verdiler. Tek eleştirim banyo malzemelerinin ve standart bazi şeylerin parayla satılması ( diş firça seti, pamuk, duş jeli, ayakkabi cilasi gibi ) bu her otelde ücretsizdir fiyatlarida yüksekti bu beni çok şaşirtti. Birde banyoları küçük özellikle lavabo ultra minik üzerine hiçbirşey koyamazsiniz tadilat olursa harika olur.

2024:01:18 20:04:04
Dilara İlhan

Dilara İlhan

Resepsiyondaki arkadaşlar mutfaktaki abla gayet güleryüzlü ve çok iyiler işlerinde. Odamızda yarım tavan olması kullanım alanını kısıtlamıştı. Genel hatlarıyla otel gayet iyi tek bir problem var aşırı pisti yatak başlığının üzerindeki toz tabakası kapıdan içeri girince bile gözüküyordu banyo tuvalet dolabın içi kapılar hepsi lekeli ve pisti ben dolabın içini tekrar sildim ve birçok yeri buna dikkat ettiğiniz sürece geldiğim zaman tercih edeceğim bir oteldir.

2024:01:18 11:30:40
Emine Güner07

Emine Güner07

Otelin konumu Tepebaşı ilçe emniyet müdürlüğü karşısı, gece gündüz fark etmez çok güvenlikli bir caddede, resepsiyonist arkadaslar güler yüzlü,klima ve sıcak suda sorun yok, oda temizliği gayet yeterli. Kahvaltısı da doyurucu düzeyde diyebiliriz. Keyifli bir otel.

2024:01:23 12:39:23
Fahmida Nabiyeva

Fahmida Nabiyeva

Güleryüzlü ve ilgili personel, temiz odalar, güzel kahvaltı. Özellikle Can bey çok yardımcı oldular, teşekkür ederiz. Ancak otel ile ilgili yaşadığım üzücü deneyimi de paylaşmam gerekiyor. Diş seti, duş seti bunlar her zaman her sınıftan otelde ücretsizdir.Burada bunların satılık olması ve fahiş fiyatlarda olması açıkçası büyük bir rezillik. Bir daha tercih etmeme nedenim olacaktır bu detay.

2024:01:14 10:33:32
Faruk Ay

Faruk Ay

Odadaki yorganın üzerine sarı sarı lekeler vardı. Odalara 2 adet 0.5 l su koymuşlar. Su bittiğinde ücretli olduğunu söylediler. Odanın temizliğinden ve verilen ücretin yanında bu kadar ucuz ve ufak detaylarla insanın canının sıkılmasından hiç memnun değildik. Tek artısı konumu olabilir, ama büyümek ve belli bir başarı elde etmeye çalışan bir zihniyetin bu kadar ucuz ve basit detaylara takılması hiç mantıklı değil.

2024:01:14 10:23:25

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı