La Vie Konak Otel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

La Vie Konak Otel Eskişehir

La Vie Konak Otel, Eskişehir şehrinde konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine evlerindeki rahatlığı hissettirmeyi hedefleyen otel, modern tasarımı ve şık dekorasyonu ile dikkat çekmektedir.

Tarihçe

La Vie Konak Otel, 2010 yılında Eskişehir'in merkezinde hizmet vermeye başlamıştır. Otel, misafirlerine kaliteli hizmet anlayışıyla uzun yıllardır hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Otelimiz, konuklarına uygun fiyatlarla konaklama imkanı sunmaktadır. Fiyatlarımız, oda tipine ve konaklama süresine göre değişiklik gösterebilir. Detaylı bilgi ve rezervasyon için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konumda bulunması
  • Modern ve şık tasarımı
  • Konforlu ve lüks odalar
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
La Vie Konak Otel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Merkezi konumu sayesinde şehirdeki önemli noktalara kolayca ulaşabilir, modern ve konforlu odalarımızda keyifli bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz. Misafir memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımızla sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacağız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı La Vie Konak Otel Yorumlar - 1

user311881

Eskişehir La Vie Konak Otel'de konakladığımız süre boyunca harika bir deneyim yaşadık. Otelin konumu çok merkezi ve odaları oldukça temiz ve konforluydu. Personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

3 Ekim 2024
Mustafa Özgenc

Mustafa Özgenc

09.12.2023 tarihinde bir gece konakladım.Resepsiyonda sıcak bir karşılama vardı. Odamız güzeldi fakat resepsiyona çok yakın olduğu için çalan telefon sesi ve resepsiyon görevlisinin konuşmalarını duyuyorduk. Odamız temizdi. Dekor olarak iyiydi. Çift kişilik yatagin iki tek yataktan birleşmiş olması biraz rahatsız ediciydi. 1 gecelik konaklama için fiyat performans olarak yinede iyiydi.

2023:12:10 18:00:13
Fırat Yaman

Fırat Yaman

Girişte Hüsniye Hanım güleryüzüyle ve yardımseverliği ile eşimle beni mutlu etti. Ertesi gün çıkış sırasında da Emrah Bey aynı şekilde güleryüzlüydü ve yardımcı oldu. Fiyatlar uygun. Odalar güzel. 20 yıllık turizmci olarak beğendik. Tavsiye ederim.

2023:12:03 07:15:40
İlknur ÖZTÜRK

İlknur ÖZTÜRK

Temizlikten ilgiye her konuda muazzam bir işletmeydi. Temizlik konusundaki hassasiyetlerini gördük ve 5 gün boyunca da şahit olduk. İlgi, güler yüz ve her anlamda misafirleriyle alakadar olmalarıyla seçimimizde bize iyi ki dedirttiler. Fiyat performans olarak da çevresindeki en iyi otel olduğunu düşünüyorum.

2023:11:22 17:01:40
Özge Can

Özge Can

Odunpazarı evleri arasında, konum olarak Eskişehir'e gezmeye gelmiş biri olarak tam yeri diyorum. Yakınlarda müzeler, yeme içme dahil pek çok güzel imkân sunuyor. Otel dizaynı, temizliği, hizmet mükemmel. Otel dışında karşısındaki cafede yemek ve kahvaltı imkânı var. İsmini henüz sormadığım cafe nin Adanalı işletmecisi, güleryüzü, her zorunuza yardım etmek zorundaymış gibi uğraşmasıyla "tam bir işletmeci ve" iyi insan" görüşü uyandırıyor. Gidilir, tavsiye edilir. Teşekkürler La Vie ve ADANA"lı kardeşim :)

2023:11:14 04:39:18
Gulcin Guven

Gulcin Guven

Tertemiz odalar, konumu güzel etrafında kafeler restaurantlar var. Isıtma/soğutma biraz sıkıntılı ama mevsimsel olarak biz penceremizi açarak sorunu çözdük (: çalışanlar çok yardımcı, teşekkür ediyoruz.

2023:10:30 12:10:56

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı