Soyic Hotel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Eskişehir Soyic Hotel

Eskişehir Soyic Hotel, şehrin merkezinde konforlu ve modern bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine yüksek kaliteli hizmet ve rahat bir ortam sağlayarak unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşatmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Eskişehir Soyic Hotel, 2005 yılında açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Otel, Eskişehir'in tarihi ve kültürel mirasına yakınlığı ile de dikkat çekmektedir.

Fiyat Politikası

Eskişehir Soyic Hotel, konuklarına uygun fiyatlarla konaklama imkanı sunmaktadır. Farklı oda seçenekleri ve paketler ile her bütçeye uygun seçenekler bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konum
  • Modern ve konforlu odalar
  • Ücretsiz Wi-Fi
  • Restoran ve bar hizmeti
  • Toplantı ve etkinlik alanları
Eskişehir Soyic Hotel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Merkezi konumu sayesinde şehrin tüm önemli noktalarına kolayca ulaşabilirsiniz. Ayrıca modern ve konforlu odaları, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile konaklamanızı unutulmaz kılacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Soyic Hotel Yorumlar - 1

user311877

Eskişehir Soyic Hotel'de konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Odalar temiz ve konforlu, personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça zengin ve lezzetliydi. Konumu da şehir merkezine yakın olduğu için çok avantajlıydı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

3 Ekim 2024
Onur Dümdüz

Onur Dümdüz

Eskişehir gezimiz için aile olarak tercih ettik. Güler yüzlü, canla başla çalışan ve ilgili ekip mevcut. Kahvaltısı oldukça yeterli ve odası gayet temizdi. Teşekkür ederiz, yine görüşeceğimize eminim:)

2023:11:17 18:52:52
ALTAN KOLATAR

ALTAN KOLATAR

Hizmet, güleryüz ve ilgili ancak ara tatile denk gelen dönemde kalabalıktan dolayı kahvaltı servisi aksadı.Merkezî konumda. Otoparkı var.Direkt otelden fiyat almak daha iyi.

2023:11:18 13:15:13
yeliz ergeç

yeliz ergeç

Bu yılın en sıcak günlerinden birinde otelde konakladık. Odalarda sadece yorgan var. Ellerinde ince bir örtü olmadığını söylediler. Bir yetkili ile görüşmek istediğimde çarşaf bulup yolladılar. Sorun yaşanması durumunda bir yetkiliye ulaşmak mümkün değil. Geceeri de sabahları da otelde sorumlu birini bulamıyorsunuz. Bölgedeki benzer otellere göre pahalı olmasına rağmen ödenen paranın bir karşılığı yok

2023:08:06 06:12:16
Adem

Adem

Personel yardımcı, güler yüzlü ve profesyonel.Odalar ferah, otopark mevcut. Konum olarak ideal

2024:01:04 20:35:54
Tutku Demirsay

Tutku Demirsay

Girişte Murat beyin güler yüzü ve ilgisi ile karşılandık sıcacık temiz ve konum olarak çok güzel bir otel mimari olarak eski olsada çalışanların ilgisi ile evinizde gibi hissediyorsunuz eğer Eskişehir’e gelip bir otel arayışında olursanız ilk ve tek tercihinizi bu otelden yana kullanmanızı tavsiye ederim

2023:11:11 16:02:31

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı