Paşa Konağı Butik Otel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Paşa Konağı Butik Otel Eskişehir

Paşa Konağı Butik Otel, Eskişehir şehrinde konuklarına huzurlu ve konforlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Otel, şehrin merkezinde yer almakta olup, tarihi ve turistik yerlere kolay erişim imkanı sağlamaktadır.

Tarihçe

Paşa Konağı Butik Otel, 2005 yılında açılmış olup, Eskişehir'in tarihi dokusunu yansıtan bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Otel, geleneksel Osmanlı mimarisine sahip bir yapıda konuklarına hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Otelimizde konaklama fiyatları oda tipine ve konaklama süresine göre değişiklik göstermektedir.
  • Kahvaltı dahil konaklama seçenekleri bulunmaktadır.
  • Erken rezervasyon indirimleri ve özel kampanyalar mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Osmanlı tarzı dekore edilmiş odalar
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • Restoran ve kafe hizmetleri
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
Paşa Konağı Butik Otel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Tarihi dokusuyla sizi geçmişe götürecek olan otelimiz, konforlu ve şık odalarıyla unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Ayrıca, merkezi konumu sayesinde şehrin tüm önemli noktalarına kolayca ulaşabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Paşa Konağı Butik Otel Yorumlar - 1

user311871

Eskişehir Paşa Konağı Butik Otel'de geçirdiğimiz konaklama deneyimi harikaydı. Otelin tarihi dokusu ve odaların konforu bizi çok etkiledi. Personelin ilgisi ve misafirperverliği de ayrıca memnun kaldığımız bir detay oldu. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Eskişehir'e bir daha geldiğimizde kesinlikle burada konaklamayı tercih edeceğiz. Kesinlikle tavsiye ederim.

3 Ekim 2024
Hakan C

Hakan C

Grupla geldik üst katta kalanlar odaların soğuk olduğundan bahsetti. Ben giriş katta kaldım odalar ideal yeterli ve sıcaktı. Kahvaltıdan aklımda bişi kalmamış. Pişi yapıyorlardı özel değildi ama olması güzeldi.

2024:01:18 18:07:09
demet demet

demet demet

Bir çok otelde ve şehirde konakladım , herkesin beklentisi farklı olabilir tabiiki şahsen benim için sıcak olması temiz olması güler yüzle karşılama önceliklidir .. dört gün konakladigimiz paşa konağı butik otel küçük bir işletmedir konaktir temizlik mükemmel iki günde bir temizlik yapılıyor sıcak ve güvenli kahvaltı yeterliydi istediğiniz bir şey olursa alabilirsiniz işletme sahibi Emsal hanım herşeyle ilgileniyor ve diğer çalışanlar güler yüzlü ve ilgili konum olarak harika bir yerde etrafiniz müze dolu yöresel lezzetler hediyelik çarşı hepsi orada biraz yokuş yukarı çıkmak gerek , çıkıverin artık ☺️ biz memnun kaldık tavsiye ederim dediğim gibi beklentiler farklı olabilir fakat bir gezi için bence gereken herşey özenle hazırlanmış . Teşekkürler

2023:11:18 12:54:14
Yılmaz Barış

Yılmaz Barış

Benim rahatsız olduğum nokta fiyat yaklaşımı oldu. Otelz üzerinde fiyatı görüp gittim.Komisyon ödemesin, işletmeci kazansın diye yerinde ödeyim diye düşündüm.Daha yüksek fiyat çekti. Sonra hadi neyde biraz daha kırayım dedi. Gene otelz üzerindeki fiyatın 50tl fazlasını ödedim. Kart ile ödersek de %18 eklerim dedi. Ki Otelz üzerinden alsam faturam da kesilecekti, aracı firmalar komisyonunu da alacaktı...Yani tutacaksanız rezervasyon siteleri üzerinden yaparsanız ucuz ve faturalı şekilde tutarsınız. Bence öyle yapın.Haftaiçi kaldığımdan olsa gerek otel sakindi.Sadece bir gece uyumak için kaldığım bir yer olduğu için de detayları çok umursamadım.Aşırı hijyen takıntım yok.Odalar üstünkörü temizlenmiş, çarşaflar da yıkanmıştı. Bu benim yeterliydi.Onun dışında pek detaylı temizlik yapılan bir yer değildi.Banyoda kapı üstündeki örümcek ağları, sararmış banyo derzleri ve rutubet aldığından olsa gerek alalade yapıştırılan strafor tavan kaplamaları titizlik arayanların canını sıkabilir.Odada kullan at zımbırltılarından koyulmamıştı: terlik, diş macunu, sabun vs..Sabun ve şampuan banyodaki sabunluk şişelerinde vardı.Benim için bunlar da önemsizdi istemedim de.Konum olarak Odunpazarı evlerinin hemen üstündeydi, karşısında belediyenin ücretsiz otoparkı var.Akşamları çarşıya porsuk çayı civarına ineyim derseniz uzak kalıyor. Araçla gitmek gerekir.

2023:10:28 22:10:46
Ufuk Bartu Cenberoğlu

Ufuk Bartu Cenberoğlu

Tarihi Odunpazarı Evleri'nin en gözde yerinde çok güzel bir butik otel. Eskişehir'in hem tarihi geçmişini hem de günümüzdeki hareketli yaşamını otelden dışarı çıktığınız anda hissedebilirsiniz. Bir çok müze ve tarihi yere yakınlığı büyük avantaj. Kaldığımız oda çok güzeldi. Ambiyans ve hijyen olarak çok memnun kaldık. Bir özel teşekkür de bize muhteşem kahvaltılar hazırlayan ve evimizde hissetmemizi sağlayan otel personeline. Emsal Hanım ve İhsan Bey'e ayrıca çok teşekkürler ilgileri için.

2023:12:31 13:52:30
Erdi Karakütük

Erdi Karakütük

3 oda tuttuk 1 gece kaldık. Otele geç saatte girdik, sabah kahvaltı edip çıktık. Tek beklentimiz temiz oda, düzgün bir kahvaltıydı. Malesef ikisini de bulamadık. Odaya girdiğimizde tuvalet yeteri kadar temiz değildi. Örümcek ağları vardı. Banyodaki petek paslıydı. Odamız için 500 tl kahvaltı farkı verdik ama sundukları ürünler sıradandı. simit, haşhaşlı çörek, veya çibörek konabilirdi. Özetle beklentimizi karşılamadı..

2023:12:03 17:33:32

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı