Ali Güven Anadolu Otelcilik Ve Tml Uygulama Oteli

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Ali Güven Anadolu Otelcilik Ve Tml Uygulama Oteli

Ali Güven Anadolu Otelcilik Ve Tml Uygulama Oteli, Eskişehir şehrinde konuklarına konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Otel, misafirlerine yüksek kaliteli hizmetler sunarak unutulmaz bir tatil geçirmelerini sağlamaktadır.

Tarihçe

Ali Güven Anadolu Otelcilik Ve Tml Uygulama Oteli, yılların deneyimi ve uzman kadrosu ile Eskişehir'in en seçkin otellerinden biri olmayı başarmıştır. Misafirlerine her zaman en iyi hizmeti sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

Otelimiz, her bütçeye uygun konaklama seçenekleri sunmaktadır. Misafirlerimizin konforu ve memnuniyeti her zaman önceliğimizdir.

Önemli Özellikler

  • Lüks ve modern odalar
  • Restoran ve bar hizmetleri
  • Spa ve fitness olanakları
  • Toplantı ve etkinlik alanları
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
Ali Güven Anadolu Otelcilik Ve Tml Uygulama Oteli, misafirlerine sıcak bir karşılama ve kaliteli hizmet sunarak Eskişehir'de unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşatmaktadır. İş veya tatil amaçlı seyahat eden herkesi bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Ali Güven Anadolu Otelcilik Ve Tml Uygulama Oteli Yorumlar - 1

user311865

Eskişehir Ali Güven Anadolu Otelcilik Ve Tml Uygulama Oteli Konaklama hizmetinden çok memnun kaldım. Otelin konumu çok merkezi ve odalar temiz ve konforluydu. Personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça çeşitli ve lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

3 Ekim 2024
Baran IŞIK

Baran IŞIK

Tepebaşı merkezde. Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı meslek lisesi oteli. Hem hizmet veriyor, hem de turizm bölümünde eğitim gören öğrencilere uygulamalı eğitim imkanı sunuyor.Sektöre göre nispeten hesaplı. Verdiğiniz paradan daha yüksek kalitede hizmet alırsınız.Yaz aylarında bahçesinde düğünler de yapılıyor.

2024:01:13 08:15:41
Cem Senturk

Cem Senturk

Ailecek 2 günlük Eskişehir seyahatinde bir gece kaldık.5 kişi kendi icerisinde iki bolumden olusan suit oda da çok rahat ettik. Odaların her ikisi de çok temiz ve ferahti.iki odada da ayrı wc var.Calisan personel çok güler yüzlü özellikle meslek lisesi öğrencileri çok kibar ve çalışkan.Kesinlikle fiyat performans oteli. Sadece gece üstte düğün olduğu için belirli bir saate kadar ses vardı. Ama bizim için sorun olmadı.

2023:11:19 11:33:34
Sabahat Kara

Sabahat Kara

Eşimle sürekli iş için seyehat ederiz çoğu devlet misafirhanelerde kaldık(öğrwtmen evi polis evi vs.)ilk defa burada kaldık çok beğendim.Temiz bir yer zaten okuyan çocuklar sürekli temizlik halindeler.Fiyat iyi kahvaltı yeterli .Ailenizle gönül rahatlığıyla kalınabilinir.Not:5 yıldızlı otel değil sonuçta onlarla mukayese edilmesin ama güzel.

2023:10:12 07:12:03
aysel ferah Mehekli

aysel ferah Mehekli

Personelin güler yüzü,saygılı ve sıcak tavırlı olmaları bizi mutlu etti. Odalarin bakımdan geçmesi gerekir,banyo kapı altları çürümüş parçalanmak üzere, sanırım bu nedenle odalarda rutubet kokusu var.Ayrica odalarda sigara icilmesinin yasaklanması gerekir,rutubet kokusuna sigara kokusu eklenince daha rahatsız edici oluyor.Carsaflar havlular temiz,rahatlıkla kullanabilirsiniz.Biz 2 gece kaldık, 1.gecenin sonunda otelden çıkınca oda temizlenmiş, çöp alınmış, havlular yenilenmiş. Eskişehir'de konaklayacaksaniz ,tavsiye ederim.

2023:10:30 15:52:35
Onur Kucuk

Onur Kucuk

3 arkadaş Eskişehir tatilimiz için seçtiğimiz uygulama otelinden umduğumuzdan fazlasını bulduk…Temizlik ,Kahvaltı öğrenci arkadaşlar be usta öğretici arkadaşlar gayet samimi ve ilgililerdi …Gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz

2024:01:08 09:47:35

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı