Eskişehir Yuva Otel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Eskişehir Yuva Otel

Eskişehir Yuva Otel, Eskişehir şehrinde konuklarına konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine evlerindeki rahatlığı hissettirmeyi hedefleyen otel, şehrin merkezi noktalarına yakın konumuyla da dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Eskişehir Yuva Otel, 2005 yılında hizmet vermeye başlamış olup, o günden bu yana kaliteli hizmet anlayışını benimseyerek misafirlerine en iyi konaklama deneyimini sunmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

Eskişehir Yuva Otel, her bütçeye uygun fiyat seçenekleri sunmaktadır. Misafirlerine uygun fiyatlarla konforlu bir konaklama imkanı sağlayarak, memnuniyetlerini en üst seviyede tutmayı hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Şehir merkezine yakın konum
  • Konforlu ve modern odalar
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • Otel bünyesinde restoran ve kafe
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
Eskişehir Yuva Otel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Konforlu ve modern odaları, şehir merkezine yakın konumu, uygun fiyat politikası ve misafirlerine sunduğu kaliteli hizmet ile Eskişehir'de unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşamanızı sağlayacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Eskişehir Yuva Otel Yorumlar - 1

user311863

Eskişehir Yuva Otel'de konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Otelin temizliği, personelin ilgisi ve odaların konforu beni çok etkiledi. Ayrıca otelin merkezi konumu da çok avantajlıydı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

3 Ekim 2024
Gülçin Özçelik

Gülçin Özçelik

Şehir dışından gelerek ve yorumlara güvenerek bu oteli tercih etmekle pek de doğru bir seçim yapmadığımızı anladık. Çocuklu olarak çatı katındaki odada kaldık, çarşaflar havlular saç ve kıl içindeydi. Çarşafların değişmesini rica ettiğimizde, (bu kadar otelli seyahatimizde ilk kez karşılaştığım bir durum) sanki makineden çıkarıldığı gibi elime verildi, topak halinde temiz çarşaf getirildi, katlamaya bile üşenilmişti. Başucumuzdaki sehpalar toz içinde, duş yeri dar ve duş başlığı elimizde kalacak diye korkarak kullandık. Banyo lavobası giderindeki saç yumağını alıp attık. Havlular o kadar sertti ki , temizlik kokan hiçbir şey yoktu. Odanın birinde lamba yanmıyordu ama gündüz ışığında görüp yerlerde duran toz yumaklarını peçeteyle alıp atmak zorunda kaldım. Keşke butik otel olsun diye diretip yorumlara güvenip gelmeseydik dedik. Asla ve asla tavsiye etmiyorum.

2024:01:22 09:59:08
Volkan Sakarya

Volkan Sakarya

Memnun kalmanın ötesinde, gösterdikleri yakınlık ve ilgilide dolayı teşekkür ederiz. Bir butik otel için mükemmele yakın hizmet ve kalite.

2024:01:12 17:31:01
Tahsin Bayram

Tahsin Bayram

Yurt dışı seyahatlerim dahil yılda en az 15 ayrı otelde konaklıyorum. Ülkemde daha çok butik otelleri kullanıyorum çünkü Kobi’leri desteklemenin önemli olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple iyisi ve kötüsü ile değerlendirme yapacağım. Eleştirilerim kesinlikle yıkmak değil daha iyisine ulaşılabileceğini göstermek içindir.Otel çalışanları tıpkı genel Eskişehir halkı gibi kibar, güleryüzlü ve yardımseverler.Otel sessiz kafa dinlemek için iyi bir konumda fakat duvarlar çok ince olduğu için diğer odalardaki konuşmalar duyuluyor.Odaya girdiğim an ilk şoku yaşamam dakikalar sürmedi. Tuvalet ve banyo kontrolünde benden önceki müşterinin bayan olduğunu anladım. Banyo giderinde 1 tutam iki ayrı tarafında şaç yumağı vardı. Şampuan olmadığı ve bir önceki müşteriden kalma yarım şampuan olduğunu gördüm. Bu sebeple (Hijyen)yanınıza bir banyo terliği almanızı tavsiye ederim. Musluğun açma kapama vanası yerinden düşüyor ve lavabo gideri sürekli tıkanıyordu. Klozet ağrısa yaptı ama resepsiyon a bildirince çözdüler. Odalarda günlük temizlik yapılmıyor. Booking üzeri rezervasyon yaptığım için oradaki reklamlar ile karşılaştırınca %70 yakını doğru değil. Yatak odasında lambada örümcek ağı hala sallanıyor. Genel olarak yatak rahatlığına bir şey söyleyemem gayet iyiydi. Klima harikaydı. Sıcak su her zaman vardı. Otelin üst katında kitapların bulunması okuyucular için enteresan bir ambians sunuyor. Aslında 5 yıldız alabilmenizi etkileyen otel değil maalesef yapılabilir be güzelleştirilebilirliği kullanmamanız olarak değerlendiriyorum. Yani temizlik yapılabilir ve bir otel için olmazsa olmazdır. Bu eleştirilerim sizin bir sonraki müşterilerinizden bu tür yorumlar almamanız için bazı düzenlemeler yapabilmenize umarım neden olur.İyi çalışmalar diliyorum.

2023:08:16 10:45:10
Sule Solmaz

Sule Solmaz

Ocak 2023te eşimle birlikte haftasonu konakladık. Personeller gayet güler yüzlü ve ilgiliydi. Konum olarak caddeye çok yakın bir ara sokakta sessiz sakin bir yer ve bir çok yere yürüme mesafesinde olduğu için çok rahat gezebildik. Temizlik ve hijyen açısından hiçbir sorun yaşamadık. Tren bileti saatlerimize göre de giriş çıkışımızda yardımcı oldular. Yolumuz tekrar Eskişehir'e düşerse tercih edeceğimiz bir otel.

2023:10:07 14:45:22
Firdevs DİKMEN

Firdevs DİKMEN

Eşimle beraber tayin istemeyi düşündüğüm şehri gezmek için geldiğimizde 2 gece bu butikte kaldık. Çalışanlar çok güler yüzlü her gördüklerinde mutlaka hal hatır sorup bir isteğimiz olup olmadığını soruyorlar. Belirli kahve türleri ve çay butiğin ikramı istediğiniz zaman isteyebiliyorsunuz. Hatta ilk geldiğimiz gün içeceklerin ikram olduğunu bilmeyerek türk kahvesi istedim sırf fazla köpüklü olmadı diye daha bana getirmeden ikincisini yaptılar 🥰 Odalar gayet temiz. Biz sadece iki gece kaldığımız için küçük iki kişilik bir oda tuttuk. Odada kıyafet dolabının olmaması sorun olmadı. Ulaşım rahat. Arabamızla gelmemize rağmen çoğu yere yürüdük. Yürümeyi seven birisiyseniz Espark Avm'ye bile yürüyebilirsiniz. Yaklaşık yarım saat sürüyor. Sadece oda tuttuğumuz için kahvaltısını yemedim fakat sorduğumda tabak olarak verdiklerini ve doyurucu olduğunu belirttiler. Tek sıkıntı zemin katta kaldığımız için üst odadan ses geliyordu fakat aman aman rahatsız edici bir durum değildi bana göre. Özetle çok sıcak tatlış bir mekan. Eskişehire yolunuz düşerse içiniz rahat bir şekilde konaklayabilirsiniz. Her şey için teşekkürler Yuva Butik ailesi ❤️

2023:07:24 07:30:27

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı