Şehir Rezidans Eskişehir

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Şehir Rezidans Eskişehir

Şehir Rezidans Eskişehir, şehrin merkezinde konforlu ve modern konaklama imkanı sunan bir rezidans apart oteldir. Misafirlerine ev konforunda bir konaklama deneyimi yaşatmayı hedefleyen işletme, Eskişehir'in tarihi ve turistik yerlerine kolay erişim imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Şehir Rezidans Eskişehir, 2010 yılında hizmet vermeye başlamıştır. O günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve misafir memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla konuklarına unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Şehir Rezidans Eskişehir, uygun fiyatlarla konforlu konaklama imkanı sunmaktadır. Günlük, haftalık veya aylık konaklama seçenekleri ile misafirlerine esnek fiyat politikaları sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konumda bulunması
  • Modern ve konforlu odalar
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • Otopark imkanı
Şehir Rezidans Eskişehir'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Merkezi konumu sayesinde şehrin tüm önemli noktalarına kolayca ulaşabilir, modern ve konforlu odalarda rahat bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz. Ayrıca uygun fiyat politikası ile bütçenizi zorlamadan konaklama imkanı sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Şehir Rezidans Eskişehir Yorumlar - 1

user311855

Eskişehir Şehir Rezidans'ta konakladığım süre boyunca çok memnun kaldım. Odalar temiz ve konforlu, personel ise son derece ilgili ve yardımseverdi. Konumu da şehir merkezine yakın olması avantajlıydı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir konaklama deneyimi oldu.Puan : 5

3 Ekim 2024
Leonardo KOT

Leonardo KOT

⚜️✨️Eskisehir in Inci Hotellerinden bitanesi✨️⚜️💥Lokasyon: Mükemmel! Heryere yakin ve Ana merkez Carsinin hemen arkasinda. Eskisehir Belediyesinin 5 dk yürüme mesafesinde yani göbekde.💥 Personel: Degerli Gözde Hanim, Cennet Hanim, Sezen Hanim, Ṣamṣat, Gül, Nuray, Sevinç... ve tüm personle kalpten tesekkür ederim. 🌹🙏 Güler yüz, Samimiyet, Ilgilenme, Misafir Memnuniyeti odakli Calisma... HEPSI 10numara👏✨️👏 Iyiki varlar Cok tesekkür ederim.🙏🌹💕💥 Oda: 📍Kontra: ses yalitim i yeterli degil yan odadaki hersey duyuluyor. AMA yasadigimiz apartmanlarda bile yada Clup Hotellerde bile AYNI SEY zaten var ki BUNU sikayet edenler galiba Müstakil etrafindaki evlere mesafeli yerlerde yasiyorlar demekki. Zaten eger is icabi Eskisehire geliyorsaniz Oda seslerini dinliycek zamaniniz bile olmuyor ki ben yorgun geldigim icin hep uyudum 🤭📍Pro: Oda Atmosferi SÜPER 💯👑 Temizligine Hayran kaldim 👏✨️ Helal olsun ben Antalya da kücük bi Hotel isletiyorum inanin Antalya Hotellerinin bi cogunda bile bu kadar titizlik görmezssiniz ancak büyük hotel veya bizimkisi gibi butik hotellerde görürsünüz bu temizligi! ⚜️🙏👍👏✨️ Süper.👑⚜️✨️ Ben Memnun kaldim, herkeze de tavsiye ederim. ✨️⚜️👑

2024:01:23 07:06:36
Taha Samet Gürlek

Taha Samet Gürlek

Otel konum olarak güzel yerde yürüme mesafesindeydi. Çalışan arkadaşlar gayet ilgili oda durumundada yardımcı oldular. Isıtma konusunda sadece klima çalışmıyordu kalorifer biraz geç ısınıyordu ve serin oldu ama rahatsız edecek kadar değildi. Temizlik konusunda bence gayet iyiydi temiz hissiyatını veriyordu. Yan odalardan birazda olsa ses geçiyor ama oda çok rahatsız edici değildi. Güzek bir konaklama oldu.

2024:01:23 01:46:11
Eray Dinç

Eray Dinç

21.01.2024 tarihinde 2 kişilik odada kaldım. Odanın boyutunu, eşyalar, lavabo aynı resimlerdeki gibiydi. Çok memnun kaldık. Fiyatını otelin konforuna göre uygun buldum. Bir daha gelsem yine burayı tercih ederim.

2024:01:22 13:31:00
Oğuzhan Erçopur

Oğuzhan Erçopur

Konum olarak şehir merkezine yakın. Güler yüzlü personele sahip. Park yeri bulunmuyor fakat karşı sokaktaki otopark ile anlaşmaları var. Odaya koydukları bardaklar çok kirliydi hiç bir şey içemedik. Yorgan nevresimli değil ve temiz değildi. Isıtmayı kalorifer ile sağlıyorlar onu da odaya girince sizin açmanız gerekiyor. Odanın ısınması için bir kaç saat gerekiyor. Duvarlar ince ve yan odaların tüm sesi geliyor. Aile ile kalinabilecek bir yer. Sadece temizlik eksiklikleri var.Not: Yorum üzerine otel yetkilileri aradı ve bu konuların hepsine özen göstereceklerini söylediler. Kendilerine ilgileri için çok teşekkür ediyorum.

2023:12:10 19:36:25
Birkan Durakci

Birkan Durakci

Yaklaşık 1 ay önce konakladık. Odanın temizliği ve büyüklüğü, çalışanların nazikliği güzeldi. Konum olarak iyiydi, her yere yürüme mesafesi. Odadaki tek sıkıntı ses yalıtımıydı. Belki boy aynası da takılabilir. Park yeri yok çevrede otoparklara bırakabilirsiniz sokaklarda yer bulmak zor. Banyo ile alakalı bir sorunumuz vardı olmazsa başka odaya alalım dediler ama çözüldü. Herkese çok teşekkür ederiz, güzel bir konaklamaydı bizim için.

2023:12:05 11:39:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı