L A Apart

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir L A Apart

Eskişehir L A Apart, şehrin merkezinde konforlu ve modern daireler sunan bir apart oteldir. Misafirlerine ev konforunda konaklama imkanı sağlayan işletme, şehirdeki önemli turistik ve ticari merkezlere kolay erişim imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

L A Apart, 2010 yılında Eskişehir'de hizmet vermeye başlamıştır. O günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve misafir memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla müşterilerine en iyi konaklama deneyimini sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Günlük konaklama ücretleri uygun fiyatlarla sunulmaktadır.
  • Sezon ve rezervasyon durumuna göre farklı fiyat seçenekleri bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Modern ve konforlu daireler
  • Merkezi konum
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • Otopark imkanı
Eskişehir'i ziyaret edenler için L A Apart, konforlu ve uygun fiyatlı konaklama seçeneği sunmaktadır. Merkezi konumu ve modern daireleriyle misafirlerine evlerindeki rahatlığı yaşatmayı hedeflemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı L A Apart Yorumlar - 1

user311849

Eskişehir L A Apart Konaklama harika bir deneyimdi. Odalar temiz ve konforluydu. Personel çok yardımsever ve misafirperverdi. Konumu da şehir merkezine yakın olması avantajlıydı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir yer.

3 Ekim 2024
Burhan Doğan

Burhan Doğan

Konum olarak şehrin göbeğinde, karşılayan personel güleryüzlü ve yardımsever fakat odalar berbat. Pencere yok odada, havalandırma yok, 2 tane tavandaki delikten ne kadar hava alırsa artık. Yatak ve yastıklar çok rahatsız. Yatak king size yazıyordu fakat 20 cm. yandan eksik. 😀 Duş alma yeri küçücük. Sıcak su basıncı başkası suyu açınca bir anda düsüp soğuğa dönüyor. Ama bunlar sorun değil, diğer konaklama yerlerine göre yarı fiyatına kalayım diuorsanız fiyat uygun.

2024:01:17 14:09:14
umm

umm

pislik içindeydi. hijyen yoktu. otel işletmecisi asık suratlı ve faydasızdı. odada hiçbir mutfak aleti (su ısıtıcısı, buzdolabı) yoktu. duş bozuktu. havlu yoktu ve istedim ama yinede getirmedi. ücreti ödememize rağmen öncesinde terk etmek zorunda kaldık

2023:08:15 12:49:34
Elçin Senbülbül

Elçin Senbülbül

Odalar güzel hoş beğendimApartta ne bekleniyorsa varSadece bir sıkıntıyı yazmak istiyorumYorgan istedik yok dendi olabilir, kalmamıs vsPetekler akşam yanıyordu sbaah klktığımda kapalı idi ve dışarıda deli gibi yağmur yağıyordu erkenden çıktım üşümemek içinKlozet kapağı kırıktı çıkartıcaktım yapamadımYnı kapak düşüyor hiç bir şekilde durmuyor ve banyo kokuyordu bu da bina ile alakalı olabilirTavsiyem koku konmanız tek gece konakladımFazla konaklasaydım oda değiştirirdimPersonel ilğili

2023:11:16 12:43:50
Onur Ulusoy

Onur Ulusoy

Konumu çok çok iyi, gelir 1 gece kalırım diyenler için ideal, ancak uzun kalacak olanlar için, odalarda pencere yok :) ayrıca akşamları çarpan o çelik kapı sizi sık sık uykunuzdan uyandırır.

2023:08:24 19:48:14
ahmet doğanay

ahmet doğanay

Yataklarda yatmak cidden zor yaylar az daha uzun süreli kalsanız vücutta iz yapacak. Temizlik 0 geldiğimizde serili olan nevresim takımı tamamen kıl ile doluydu. Yeni nevresim takımı istedik makinadan çıktığı gibi kurutulmuş bizdeydi. Tuvalet taharet musluğunu çevirebilmek için kahvaltınızı yemeğinizi yiyin enerjinizi toplayın. Duş banyo ihtiyacı için terliğinizi yanınızda getirin. Penceresiz odada kaldık havalandırma anlamında yukarıda konulan baca konumundaki şey odaya farklı bir ambiyans katıp hiç bir işe yaramadığını göstermiş. Yatağın baş ucunda duran gardrop kaliteli mdf den üretilmiş fakat bunun yerine yayları batmayan bir yatak tercihimdi. Çok büyük beklentilerim yoktu ama hiç bir şey beklememek gerektiğini öğrendim. Sevgilinizden ayrıldıktan sonraki pişmanlığın daha fazlasını yaşamak ve o üzüntünün farkına varmak istemiyorsanız hemen buraya gelip konaklama yapabilirsiniz.

2023:04:23 05:01:56

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı