Lost Angel Rezidans Eskişehir

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Lost Angel Rezidans Eskişehir

Lost Angel Rezidans Eskişehir, şehrin merkezinde konforlu ve lüks konaklama imkanı sunan bir rezidans oteldir. Misafirlerine ev konforunda bir konaklama deneyimi yaşatmayı hedefleyen otel, modern ve şık tasarımıyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Lost Angel Rezidans Eskişehir, 2015 yılında hizmet vermeye başlamıştır. O günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve misafir memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla konuklarına unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Lost Angel Rezidans Eskişehir, her bütçeye uygun konaklama seçenekleri sunmaktadır. Günlük, haftalık veya aylık konaklama seçenekleri ile misafirlerine esnek fiyat politikaları sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konumda bulunması
  • Modern ve şık tasarımı
  • Konforlu ve lüks odalar
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
Lost Angel Rezidans Eskişehir'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Merkezi konumu sayesinde şehrin tüm önemli noktalarına kolayca ulaşabilir, modern ve konforlu odalarda rahat bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz. Ayrıca uygun fiyat politikası ve misafir memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla Lost Angel Rezidans Eskişehir, Eskişehir'de konaklama tercihleriniz arasında ilk sıralarda yer almalıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Lost Angel Rezidans Eskişehir Yorumlar - 1

user311835

Eskişehir Lost Angel Rezidans'ta konakladığımız süre boyunca çok memnun kaldık. Odalar temiz ve konforlu, personel çok ilgili ve yardımseverdi. Konum olarak da şehir merkezine yakın olması büyük bir avantajdı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir yer.

3 Ekim 2024
Samet Şahin

Samet Şahin

Hayatımda kaldığım en kötü otel, otel görünümlü ne olduğu belli olmayan bir yer.-4 derecede petekler yanmıyor. Gece 12 den sonra çamaşır makinelerini çalıştırıyorlar. İlgi alaka hizmet rezalet. Sabah 7 - 8 civarı çalışanlar bol kahkahalı sohbetlerine başlıyorlar uyuyan var mı yok mu umurlarinda değil. Wifi şifresi veriyorlar çekmiyor. Sıcak su kafasına göre bir var bir yok, odalar rutubetli ve pis hemde çok pis banyoda duşakabin yok yorgan çarşaf ve yastık kokuyor. Adı rezidans olan aptalca bir yer ama asla otel değil.

2024:01:24 22:08:05
seid eliyev

seid eliyev

çok kötü asla gitmeyin. yatakta full böcekler var. bu bocekler tahta kurusu vb. benim kıyafetlerime geçmiş ve çok kotu durumda heryerım ısırık. oteli şikayet edin kimse de gitmesin

2024:01:09 19:28:28
Berat Bulbul

Berat Bulbul

Asla gelmeyin bir rutubet kokusu var 10 dk kalacaksınız duşa kabin yok ketil içinde pilav yapmışlar arabada uyuduk geri para istedik vermediler niye vermediğimiz söyleyince bi kere girdiniz dediler çarşaf çok çıktı yeni çarşaf istedik olmadı o kadar 800 TL para verdik mecbur arabada uyuduk camlar yok havalandırma şimdi siz şey dersiniz klima vardır klimaya yokk !!! Asla gelmeyin en azından aklı olan gelmez

2023:10:11 14:45:46
Umut Ertürk

Umut Ertürk

Suit oda tutmama rağmen bir tane yemek yenecek masa ve sandalye yoktu, yataklarda tahta kurusu böceklerinden vardı. Nevresim değişimi talebinde bulundum tamam dendi ama yapılmadı. İki adet sallama çay ve iki adet su var o kadar. İki kişi olmamıza rağmen bir banyo ve el yüz havlusu vardı terlik bile yoktu. Müşteriye hazırlık sıfır hijyen konusunda sıfır. Konum olarak çok güzel sadece o kadar. Balkonda yerde oturdum klima bile yoktu bir tane tek kişilik koltuk var çokta bir işlevi yok.

2023:08:19 01:16:51
Mehmet Fatih UZUN

Mehmet Fatih UZUN

Odalar pek temiz değil. Geldiğimde Ketıl içinde çay vardı kim demledi ise. Banyonun gideri kıldan tıkamış. Gece çok gürültülü idi. Aile ile kalınmaz.

2023:10:03 14:12:51

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı