Cumhuriyet Mh.muhtarlığı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı

Eskişehir Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı, mahalle sakinlerine hizmet veren bir kamu kuruluşudur. Mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarına cevap vermek, sorunları çözmek ve mahalledeki sosyal etkinlikleri düzenlemek gibi görevleri bulunmaktadır.

Tarihçe

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı, Cumhuriyet Mahallesi'nin kurulmasıyla birlikte faaliyete geçmiştir. Mahalle sakinlerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kurulan muhtarlık, mahalledeki gelişmeleri takip etmekte ve mahalle sakinlerinin sesi olmaktadır.

Fiyat Politikası

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı, hizmetlerini ücretsiz olarak sunmaktadır. Mahalle sakinlerinin herhangi bir ücret ödemeden muhtarlık hizmetlerinden faydalanabileceği bir kuruluştur.

Önemli Özellikler

  • Mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarına hızlı ve etkili bir şekilde cevap verme
  • Mahalledeki sosyal etkinlikleri düzenleme ve koordine etme
  • Mahalle sakinlerinin sorunlarını çözme ve çözüm önerileri sunma
Eskişehir Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı, mahalle sakinlerinin sesi olmayı ve onların ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayan bir kuruluştur. Mahalle sakinlerinin her türlü sorununda yanlarında olan muhtarlık, mahalledeki sosyal yaşamı da canlandırmak için çeşitli etkinlikler düzenlemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Cumhuriyet Mh.muhtarlığı Yorumlar - 1

user311831

Eskişehir Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı, yerel hizmetler konusunda oldukça başarılı bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Mahalle sakinlerine yönelik etkin iletişim ve hızlı çözüm odaklı hizmet anlayışıyla ön plana çıkan bir kurum olduğunu düşünüyorum. Muhtarlık personelinin ilgili ve yardımsever tutumu da memnuniyet verici. Ancak bazı konularda daha fazla etkinlik ve hızlı çözüm bekleyen durumlar olabiliyor. Genel olarak başarılı bir performans sergileyen Eskişehir Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı'na 5 üzerinden 4 puan veriyorum.

3 Ekim 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı