Odunpazarı Kaymakamlığı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Odunpazarı Kaymakamlığı

Odunpazarı Kaymakamlığı, Eskişehir ilinde bulunan bir kamu kurumudur. Kaymakamlık, ilçenin idari işlerinden sorumlu olup vatandaşların devlet hizmetlerine erişimini kolaylaştırmayı amaçlar.

Tarihçe

Odunpazarı Kaymakamlığı, Osmanlı döneminden beri varlığını sürdüren bir kurumdur. Günümüzde modern hizmet anlayışıyla vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vermektedir.

Hizmetler ve Fiyat Politikası

Odunpazarı Kaymakamlığı, vatandaşlara çeşitli hizmetler sunmaktadır. Bu hizmetler arasında nüfus işlemleri, izin ve ruhsat işlemleri, sosyal yardımlar gibi konular bulunmaktadır. Hizmetler ücretsiz veya belirli bir ücret karşılığında sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli personel
  • Hızlı ve etkili hizmet sunumu
  • Modern teknoloji kullanımı
Odunpazarı Kaymakamlığı, vatandaşların devlet hizmetlerine kolayca erişebilmesi için gerekli olan tüm imkanları sunmaktadır. Profesyonel ve güler yüzlü personeli ile her zaman vatandaşların yanında olmayı hedefler.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Odunpazarı Kaymakamlığı Yorumlar - 1

user311775

Eskişehir Odunpazarı Kaymakamlığı Yerel Hükümet Ofisi, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak ve sorunları çözmek adına etkili bir şekilde hizmet veren bir kurum olarak bilinmektedir. Personelin ilgili ve yardımsever olması, hızlı ve etkili çözümler sunmaları bu ofisin tercih edilme sebeplerinden biridir. Ancak bazen yoğunluktan dolayı bekleme süreleri uzayabilmektedir. Genel olarak memnuniyet verici bir hizmet sunan Eskişehir Odunpazarı Kaymakamlığı Yerel Hükümet Ofisi'ne 5 üzerinden 4 puan veriyorum.

3 Ekim 2024
Nazmiye İnan

Nazmiye İnan

Biz Malatya dan depremzede olarak geldik ablamın yanına kaymakamlığa gittik başvuru yaptık ertesi gün aradılar ihtiyaç olup olmadığını talebimizi istediler. Talebimizi ilettik 10 gün oldu numaraları aradık cevap veren olmadı 10Gün içinde hiçbir yardım yapılmadı. İnsallah herkese bu şekilde davranılmıyordur...

2023:02:22 23:32:42
Zep

Zep

Istanbul Beyoglu 3.noteri tarafindan onaylandi ve damgasi biraz silik cikmis diye Apostil gereken evrakima once silik cikmis gorulmuyor dedi memur, sonrasinda diger dokumanda ve mevcut dokumaninda arkasinda damganin gayet de gorulur ve net oldugunu soylememe ragmen nerde noter onayi yaptirdiysaniz gidin ordaki kaymakamlikta apostil yaptirin denilerek hic de hos olmayan bir uslupla resmen odadan kovuldum. Biz bu ulkenin vatandasiyiz ve hayatimizi kolaylastirmak icin hic bir sey yapmayan bu insanlarin bu mevkilerden tez zamanda yok olmasi dilegi ile bu yorumu birakiyorum. Her turlu bedduayi sonuna kadar hak ediyorsunuz..

2022:10:28 11:13:36
RÜVEYDA GÜNEL

RÜVEYDA GÜNEL

Deprem bölgesinden çıktık 18 kişi olarak kalacak yerimiz yoktu iletişim kurduk çok ilgilendiler hemen dönüş yapıp kalacak yer ayarladilar. Çok teşekkür ederim

2023:02:09 18:05:59
EMEL Günel

EMEL Günel

Depremzede olarak kaymakamlığınıza telefon ettim Allah razı olsun bizimle çok ilgilendiler barınma yemek giysi bütün ihtiyaçlarımızı karşıladılar emeği geçen herkese teşekkür ederim

2023:02:09 21:11:29
Meryem

Meryem

hayatımın en zor günlerini geçiriyordum depremde evmiz yıkıldı burayı aradık kaymakam beyi bize çok çok yardım etti bizleri hemen öğretmen evine yerleştirdi eşya getirdi ihtiyaclarımızı karşıladı herşey için çok teşekkür ediyorum

2023:02:09 18:09:07

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–17:00
  • Salı 08:00–17:00
  • Çarşamba 08:00–17:00
  • Perşembe 08:00–17:00
  • Cuma 08:00–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı