Batıkent Çilingir – Es Uğur Anahtar

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Batıkent Çilingir - Es Uğur Anahtar

Batıkent Çilingir - Es Uğur Anahtar, Eskişehir şehrinde hizmet veren güvenilir bir çilingir firmasıdır. 10 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren işletme, müşterilerine kaliteli ve profesyonel hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Tarihçe

2008 yılında kurulan Batıkent Çilingir - Es Uğur Anahtar, başta Batıkent olmak üzere Eskişehir genelinde çilingir hizmeti vermektedir. Yılların verdiği deneyim ve uzman kadrosuyla müşterilerine güvenilir çözümler sunmaktadır.

Fiyat Politikası

İşletme, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Hizmetlerin fiyatları, yapılan işin karmaşıklığına ve gereken malzemelere göre belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • 7/24 hizmet
  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Hızlı ve güvenilir çözümler
  • Kaliteli malzemeler kullanımı
Batıkent Çilingir - Es Uğur Anahtar, müşterilerine güvenilir ve kaliteli hizmet sunarak her zaman tercih edilen bir çilingir firması olmayı hedeflemektedir. Acil durumlarda dahi 7/24 hizmet veren işletme, müşteri memnuniyetini en ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Batıkent Çilingir – Es Uğur Anahtar Yorumlar - 1

user311769

Hızlı ve profesyonel hizmetleriyle Eskişehir Batıkent Çilingir - Es Uğur Anahtar Çilingir'e çok memnun kaldım. Gece geç saatte bile sorunumu hızlıca çözdüler. Kesinlikle tavsiye ederim.

3 Ekim 2024
Oğuz Mutlu

Oğuz Mutlu

Usta, çağırır çağırmaz 10 dakika içinde geldi. Kilitleri düzgünce değiştirdi, kapıdaki başka bir sorunu da çözüp ekstra para istemedi ve baştan konuştuğumuz parayı aldı. Güler yüzlü, işini ciddiyetle yapan, iş ahlakı olan, parayı birinci plana koymayan bir insan. Kesinlikle kaliteli bir işletme, tavsiye ederim.

2023:12:22 12:54:03
Onur Meşe

Onur Meşe

Zamanında geldi ve hızlı bir şekilde sorunumuzu çözdü.

2023:10:11 17:27:38
Beytullah Erdogan

Beytullah Erdogan

Güler yüzlü iyi bir abi geldi sağ olsun 15 dakika dediler 10. Dakika geldiler teşekkür ederiz

2023:10:30 17:19:50
Özgür Yalçın

Özgür Yalçın

Kilitli kapiyi acmaya 800 tl istediler :)

2023:08:01 13:27:56
Derviş Doğu

Derviş Doğu

Piyasada 8 tl olan anahtar çoğaltmaBu ismini bile ağzıma almak istemediğim dükkanda 2 tane anahtar çoğaltmaya 40 tl para aldılar kesinlikle kimseye tavsiye etmem hakkımı helal etmiyorum

2022:11:07 09:31:36

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı