Eskişehir Çilingir Kaner Kilitçi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir Çilingir Kaner Kilitçi

Eskişehir Çilingir Kaner Kilitçi, Eskişehir şehrinde uzun yıllardır çilingir hizmeti veren köklü bir kuruluştur. Müşterilerine güvenilir ve kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiş olan işletme, 7/24 hizmet vermektedir.

Tarihçe

Eskişehir Çilingir Kaner Kilitçi, 1990 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana Eskişehir ve çevresinde birçok müşteriye hizmet vermiştir. Deneyimli ve uzman kadrosuyla güvenilir bir çözüm ortağı olmayı başarmıştır.

Fiyat Politikası

Eskişehir Çilingir Kaner Kilitçi, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Hizmetlerimiz için detaylı fiyat bilgisi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • 7/24 hizmet
  • Hızlı ve güvenilir çözümler
  • Kaliteli malzemeler kullanımı
Eskişehir Çilingir Kaner Kilitçi'yi tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadromuz, hızlı hizmet anlayışımız ve uygun fiyat politikamız ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktayız. Bizi tercih ettiğinizde güvenilir ve kaliteli bir hizmet alacağınızdan emin olabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Eskişehir Çilingir Kaner Kilitçi Yorumlar - 1

user311759

Eskişehir Çilingir Kaner Kilitçi Çilingir hizmetinden çok memnun kaldım. Hızlı ve profesyonel bir şekilde kapımı açtılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

3 Ekim 2024
Levent Özyaman

Levent Özyaman

Arabanın kumandasının pili bitmişti girip 5-6 tane pil alayım dedim 2032 serisinden dayım demesin mi tanesi 20tl ben de sandım ki pilde büyük keramet var ki fiyatının yüksek olması normal. Değilmiş arkadaşlar 6-7 liralık pili 20tlye ittirmiş hacı dayım bana. Ülke şu durumdayken sizin gibi piyasa şişiricilerin yargılanması lazım

2023:01:31 08:14:24
Ali KARAKAŞ

Ali KARAKAŞ

Onur Bey tam bir profesyonel. Gecenin bir yarısında kapı önünde kalınca yardımıma hızır gibi yetişti. O saatte aracı ile gelmesine rağmen çok uygun bir fiyata apartın kapısını açtı. Kendisine teşekkür ederim. Ayrıca çok tatlı dilli bir beyefendi. Her türlü kapı işlerinizde danışabileceğiniz bir uzman. Bol kazançlar Onur Bey.

2017:02:08 20:32:58
tansu anık

tansu anık

vermiş oldugınuz hızlı üvenilir profosyonel çalışma için çok tesekkur ederim.sorunumu aradıktan 15 dk sonra hızlı bır sekılde çözmüş olup fiyat uygunlugu ve kalitenizle farkınızı ortaya koydunuz çok tesekkur eder.Hayırlı çalısmalar dilerim

2016:04:01 09:26:24
Oezkan Kcci (Oezkan1)

Oezkan Kcci (Oezkan1)

Pazar günü ve Ramazan ayı olmasına rağmen söz verdiği zamanda geldi. Malzemeleri tamdı. Kısa sürede hiç hasar vermeden kapımızı açtı. Elime düştün kazıklayayım demedi. Eskişehir esnafı gibi iş bitiminde anlaştığımıza ek ücret talep etmedi. Verdiği hizmete teşekkür ediyorum. İhtiyacı olanlara tavsiye ederim.

2017:06:13 07:24:33
Halil İbrahim Önal

Halil İbrahim Önal

Telefonda ve yüz yüze görüşmede kibar bir üslup vardı. Tefonda belirtilen sürede gelindi. HeMen çözüm sağlandı. Fiyat da ikram yapıldı. Ben cok memnun kaldım.

2019:10:31 11:56:41

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı