ELİT ÇİLİNGİR-ÇİLİNGİR ALİ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

ELİT ÇİLİNGİR-ÇİLİNGİR ALİ Eskişehir

ELİT ÇİLİNGİR-ÇİLİNGİR ALİ, Eskişehir şehrinde hizmet veren güvenilir bir çilingir firmasıdır. 10 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren işletme, müşterilerine kaliteli ve profesyonel hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

ELİT ÇİLİNGİR-ÇİLİNGİR ALİ, 2010 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana Eskişehir ve çevresinde çilingir hizmeti vermektedir. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan firma, güvenilir ve hızlı çözümler sunmaktadır.

Fiyat Politikası

ELİT ÇİLİNGİR-ÇİLİNGİR ALİ, müşterilerine uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Hizmetlerin detaylarına göre fiyatlandırma yapılmakta olup, müşteri memnuniyeti her zaman ön planda tutulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • 24 saat hizmet
  • Hızlı çözümler
  • Güvenilir hizmet anlayışı
ELİT ÇİLİNGİR-ÇİLİNGİR ALİ, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine en iyi çözümleri sunmaktadır. Acil durumlarda dahi 7/24 hizmet veren firma, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı ELİT ÇİLİNGİR-ÇİLİNGİR ALİ Yorumlar - 1

user311753

Çok hızlı ve profesyonel bir hizmet aldım. Çilingir Ali çok kibar ve işini çok iyi yapan biri. Kesinlikle tavsiye ederim.

3 Ekim 2024
Apokanik26

Apokanik26

opel aracıma 20 dk da yedek anahtar yaptılar hem hesaplı hem kaliteli sanayiye sorduğumda 2 katı fiyat vermişlerdi cok memnun kaldım teşekkürler Cilingir ali ailesi☺️

2024:01:07 20:26:49
Selim Can Avşar

Selim Can Avşar

Hızlı ve güzel bir şekilde geldiler kilidi kırıp rekora zarar vermeden uygun fiyatlarla hizmet sağladılar herkese öneriyorum.Son hizmetten sonra araba anahtarı yaptırmak için kendilerine gittim olabilecek en güzel fiyatlar ile en kaliteli ürünü ve hizmeti sundular gözünüz kapalı gidebilirsiniz.

2023:12:23 17:07:51
Mehmet Demir

Mehmet Demir

Yeğenim evde kalmıştı ablam anahtarları üzerine anahtarı almayı unutmuştu elit çilingire ulaştığımda hızlı bir şekilde çok zararsız bi şekilde kapıyı açmıltı elleri dert görmesinler hepsini tebrik ediyorum takdire şayan bir çalışma.İyi ki varsın elit çilingir.

2023:10:31 20:47:30
ekremtv keleş

ekremtv keleş

Aradıktan sonra kısa sürede gelip sorunumuzu çözdüler.Serviste çalışan genç arkadaşımıza kibarlığı ve efendiliği için ayrıdan teşekkür ederim

2023:11:17 17:15:51
sabri zeybekoglu

sabri zeybekoglu

Öncelikle güvenilir firma çalışan arkadaşlar saygılı araçlar içinde yardımcı oluyorlar gerekirse çekici ile alıp kontak tamiri yapıp anahtar teslim ediyorlar tavsiye ederim

2023:07:14 17:57:24

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 12:00–20:00

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı