Eskişehir (Emek) (71 Evler) Çilingir – Aksoy Anahtar (Ev-Oto)

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir (Emek) (71 Evler) Çilingir - Aksoy Anahtar (Ev-Oto)

Eskişehir (Emek) (71 Evler) Çilingir - Aksoy Anahtar (Ev-Oto), Eskişehir şehrinde çilingirlik hizmetleri sunan bir kuruluştur. 20 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren işletme, ev ve oto kilitleri konusunda uzmanlaşmıştır.

Tarihçe

Aksoy Anahtar, 2000 yılında Eskişehir'de kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarıyla bölgede tercih edilen bir çilingir firması olmuştur.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Net fiyatlandırma
  • Ödeme kolaylıkları

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ekip
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • 24 saat acil servis
  • Kaliteli ürünler
Eskişehir (Emek) (71 Evler) Çilingir - Aksoy Anahtar (Ev-Oto) olarak bizi tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Profesyonel ekibimiz, hızlı ve güvenilir hizmet anlayışımız, uygun fiyat politikamız ve 24 saat acil servisimizle her zaman yanınızdayız. Güvenilir çözümler için bize ulaşabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Eskişehir (Emek) (71 Evler) Çilingir – Aksoy Anahtar (Ev-Oto) Yorumlar - 1

user311749

Hızlı ve profesyonel hizmetleriyle Aksoy Anahtar'a teşekkür ederim. Çilingir ihtiyacımı hızlı bir şekilde çözdüler. Kesinlikle tavsiye ederim.

3 Ekim 2024
İlkay Uluçay

İlkay Uluçay

Güler yüzlü ve uygun fiyatla 2001 model 206 aracımın anahtarları komple kayıp ve kilitli kalmış vaziyetteyken anahtarımı hızlı bir şekilde çıkarttılar aracim garajımda mahsur kalmaktan kurtuldu artık urfaya yola çıkabilirim teşekkürler aksoy anahtar hayırlı işleriniz olsun.

2023:08:26 10:52:12
Baki Söbü

Baki Söbü

ÖNCELİKLE HERKESE TAVSİYE EDİYORUM. ANAHTAR KUMANDA DEYİNCE BAŞKA USTA TANIMAM.Eskişehirde oto sanayide bile hiçbir ustanın yapamayız öyle bir şey olmuyor dediği aracıma 0 km yeni araba anahtarı yaptı çok memnunum olmaz deyip yollamadı güleryüz, esnaflık, özellikle ustalıkları çok iyi elemanından ustasına son derece güvenilir gözünüz arkanızda kalmasın...

2023:08:22 20:12:05
Veli Özcan

Veli Özcan

Aksoy kilit işini en iyi şekilde yapan arkadaşlardan olmusmakta olup en son götürdüğüm Ford C-Max aracımın kapı kilidini birçok kişi olmaz desede Ergün usta sayesinde problem ortadan kalkmıştır. İşini en iyi şekilde yapan bir yer olup herkese gitmesi konusunda kesinlikle tavsiye ederim.

2023:09:04 15:13:57
Feyza Aydoğan

Feyza Aydoğan

Mini Cooper aracıma yedek anahtar yaptırdım piyasadan aldığım fiyatın nerdeyse yarı fiyatına yardımcı oldular kaliteli bir işletme kesinlikle tavsiye ederim

2023:08:30 20:11:12
Nagihan

Nagihan

Bir anahtarcı nasıl yanlış ev anahtarı çoğaltabilir anlamıyorum. Çoğalttığınız yanlış anahtar yüzünden 5 saat kapıda kaldım. Gelip anahtarı size geri verdim durumu söylüyorum bırakın para iadesini özür bile dilemediniz tamam diyip geçtiniz. Verdiğim paraya yazık.

2023:08:11 14:27:56

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı