Eskişehir Avukat & Uzman Arabulucu &Hukuki Danışman Perihan DEMİRKALA ACAR

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir Eskişehir Avukat & Uzman Arabulucu & Hukuki Danışman Perihan DEMİRKALA ACAR

Eskişehir Avukat & Uzman Arabulucu & Hukuki Danışman Perihan DEMİRKALA ACAR, Eskişehir şehrinde hizmet veren bir hukuk firmasıdır. Hukuki danışmanlık, avukatlık ve arabuluculuk hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Firma, uzun yıllara dayanan deneyime sahip bir ekip tarafından kurulmuştur. Hukuk alanında uzmanlaşmış ve çeşitli başarılı davalara imza atmış bir kadro ile hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Firma, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak adil ve rekabetçi fiyatlar sunmaktadır. Hizmetlerin detayları ve fiyatlandırma konusunda şeffaf bir politika izlemektedir.

Önemli Özellikler

  • Hukuki danışmanlık
  • Avukatlık hizmetleri
  • Arabuluculuk
  • Uzman kadro
  • Deneyimli ekip
Eskişehir Avukat & Uzman Arabulucu & Hukuki Danışman Perihan DEMİRKALA ACAR, müşterilerine profesyonel ve güvenilir hukuki destek sunarak sorunlarını çözmede yardımcı olmaktadır. Hizmetlerimizden faydalanarak hukuki süreçlerinizde güvenle ilerleyebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Odunpazarı Eskişehir Avukat & Uzman Arabulucu &Hukuki Danışman Perihan DEMİRKALA ACAR Yorumlar - 1

user311555

Perihan Demirkala Acar Avukat, Eskişehir'de hizmet veren deneyimli ve başarılı bir avukattır. Kendisi hem hukuki danışmanlık konusunda hem de arabuluculuk hizmetlerinde uzmandır. Müşteri odaklı çalışması ve hukuki konulardaki başarısıyla tanınmaktadır. Kendisine danışan herkesin sorunlarına hızlı ve etkili çözümler sunmaktadır. Kesinlikle tavsiye ederim.Puan : 5

3 Ekim 2024
Zübeyde Tepekaya

Zübeyde Tepekaya

Perihan hanım işini hakkı ile severek yapan, çözüm odaklı hızlı sonuçlandıran ve savunması güçlü başarılı bir avukattır. Tecrübelerinden ve vermiş olduğu bilgilerden dolayı kendisine minnettarım. Başarılarının devamını dilerim. Avukatınızı iyi seçin ki kafanız rahat etsin.

2021:10:01 11:49:54
bayram bacak

bayram bacak

İyi ki Perihan hanım gibi bir avukat ile karşılaştım, davamda gösterdi gayretlerden dolayı kendisine buradan teşekkür etmek istedim, iyi ki varsınız Allah yolunuzu açık etsin.

2021:10:01 13:26:04
Birsen Yeşiltepe

Birsen Yeşiltepe

Miras paylaşımıyla alakalı sorun yaşadığımız zaman Perihan hanıma başvurduk ve görüşme sonrası kendisiyle ilerlemeye karar verdik her aşamada bizi çok aydınlattı tavsiye ediyorum

2021:10:05 14:47:56
Glsrn Gzhngl

Glsrn Gzhngl

Başımıza gelen talihsiz olaydan sonra tavsiye üzerine perihan hanıma ulaştık.Herşeyden önce çok çok dürüst bir avukat.Eskişehirde yaşayanlar için doğru tercih

2021:10:05 18:12:22
Ayşegül Kankaya

Ayşegül Kankaya

Tutuklu olan muvekkillerini iki haftada bir ziyaret ediyor.Yakini cezaevinde olanlar bilir ki her avukatin yaptigi birsey degil.Perihan hanimin işini severek yaptigi cok belli.

2021:09:24 09:08:35

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–19:00
  • Salı 08:30–19:00
  • Çarşamba 08:30–19:00
  • Perşembe 08:30–19:00
  • Cuma 08:30–19:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı