112 Rail kitchen

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

112 Rail Kitchen Eskişehir

112 Rail Kitchen, Eskişehir şehrinde bulunan bir restoran ve kafe işletmesidir. Şehrin tarihi tren istasyonunda hizmet veren bu mekan, misafirlerine lezzetli yemekler ve içecekler sunmaktadır.

Tarihçe

112 Rail Kitchen, 2018 yılında açılmış olup, Eskişehir'in tarihi tren istasyonunda benzersiz bir konseptle hizmet vermektedir. İşletme, şehrin kültürel mirasına saygı duyarak, modern ve geleneksel lezzetleri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

112 Rail Kitchen, kaliteli hizmet ve lezzetli yemekler sunarken, uygun fiyat politikasıyla da dikkat çekmektedir. Menüdeki çeşitli seçenekler, her bütçeye hitap etmektedir.

Müşteri Hedef Kitlesi

  • Yerli ve yabancı turistler
  • Şehir sakinleri ve öğrenciler
  • Lezzet arayan herkes

İşletmenin Farklılıkları

  • Tarihi bir mekanda konumlanmış olması
  • Benzersiz konsepti ve dekorasyonu
  • Çeşitli ve lezzetli menü seçenekleri
  • Uygun fiyat politikası
112 Rail Kitchen'i tercih etmeniz için birçok neden var. Tarihi bir atmosferde lezzetli yemekler yemek istiyorsanız, bu mekan tam size göre. Ayrıca, uygun fiyatlarıyla da bütçenizi sarsmadan keyifli bir deneyim yaşayabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Tepebaşı 112 Rail kitchen Yorumlar - 1

user311553

Eskişehir 112 Rail kitchen Hafif Ray İstasyonu, şehir içi ulaşımda önemli bir noktada bulunuyor ve hızlı bir şekilde yemek ihtiyacını karşılamak için ideal bir seçenek. Menü çeşitliliği oldukça geniş ve lezzetli seçenekler sunuyor. Ayrıca personelin ilgili ve hızlı hizmeti de memnuniyet verici. Ancak bazen kalabalık saatlerde sıra beklemek gerekebiliyor. Genel olarak temiz ve düzenli bir mekan.

3 Ekim 2024
Batuhan Bozkurt

Batuhan Bozkurt

Çok güzel çok lezzetli yemeklere ev sahibi yapmaktadır. Sahipleri çok iyi çok güler yüzlüler. Özellikle salataları çok taze ve çok lezzetliydi. Kullandığı ürünler organik olup yemeklere daha da lezzet katmaktadır. Fiyatları ise gayet uygundur.

2024:01:17 13:50:40
Akın

Akın

Küçük bir işletme deyip geçmeyin; ilk adımı attığınızda Neriman Abla ve Mehmet Abinin güler yüzüyle başlayan ağırlama, lezzetli yemeklerle taçlanıyor.Elelrine sağlık. Bol bol menüler, doyuruculuğun yanında bir o kadar lezzetliler.Lezzetin, güler yüzlülüğün, hoş sohbet ve muhabbetin durağı.Uğramadan geçmeyin...

2023:06:06 09:58:55
Esra Buğçe Karataş Özkaraca

Esra Buğçe Karataş Özkaraca

Küçük bir işletme ama her şey doğal ve lezzetli. Fiyatlar çok uygun. Misyon sahibi bir işletme görmek beni ayrıca mutlu etti. Gidin, deneyin, denetin derim.

2023:10:14 13:50:10
Zeynep Sude Kasap

Zeynep Sude Kasap

lezzet mükemmel, çok kaliteli, kullandıkları ürünler organik, porsiyonlar büyük, oldukça doyurucu ve uygun fiyatlı. artık acıkınca aklıma gelen ilk yer olacak. kesinlikle tavsiye ediyorum. neriman abla ve mehmet abi çok güleryüzlü ve ilgililer. teşekkürler, ellerinize emeğinize sağlık.

2023:05:25 17:38:15
Tuana Agache

Tuana Agache

Eskişehir'deki en güzel, en temiz ve en lezzetli yemekleri yapan Eskişehir'de en güvendiğim restoran kesinlikle tavsiye ederim.Güler yüzlü Mehmet abinin teslimatı ve sohbeti ise çok mutlu ediyor. Çok güzel paketlenmiş servisleriyle ve uygun fiyatlarıyla muhteşem bir yer. El yapımı harika bir mutfak. Ellerinize sağlık Neriman ablacım :) ♥

2023:02:08 15:46:07

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 11:00–23:00
  • Salı 11:00–23:00
  • Çarşamba 11:00–23:00
  • Perşembe 11:00–23:00
  • Cuma 11:00–00:00
  • Cumartesi 11:00–22:30
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı