Eskişehir Hafif Raylı Sistem İşletmesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Eskişehir Hafif Raylı Sistem İşletmesi

Eskişehir Hafif Raylı Sistem İşletmesi, Eskişehir şehrinde hizmet veren bir toplu taşıma şirketidir. Şehir içi ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla kurulan bu işletme, modern ve konforlu araçlarıyla halkın güvenli ve hızlı bir şekilde seyahat etmesini sağlamaktadır.

Tarihçe

Eskişehir Hafif Raylı Sistem İşletmesi, 2004 yılında kurulmuştur. O günden bu yana şehir içi ulaşımın önemli bir parçası haline gelmiş ve halkın vazgeçilmez bir tercihi olmuştur.

Fiyat Politikası

Eskişehir Hafif Raylı Sistem İşletmesi, uygun fiyat politikasıyla dikkat çekmektedir. Böylece her kesimden insanın rahatlıkla bu hizmetten faydalanabilmesi amaçlanmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Modern ve konforlu araçlar
  • Hızlı ve güvenli seyahat imkanı
  • Kolay erişilebilir duraklar
  • Çevre dostu ulaşım seçeneği
Eskişehir Hafif Raylı Sistem İşletmesi, şehir içi ulaşımda tercih edilmesi gereken bir hizmettir. Modern araçları, uygun fiyat politikası ve çevre dostu yaklaşımıyla halkın beğenisini kazanmıştır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Tepebaşı Eskişehir Hafif Raylı Sistem İşletmesi Yorumlar - 1

user311539

Eskişehir Hafif Raylı Sistem İşletmesi Hafif Ray İstasyonu, şehir içi ulaşımda oldukça önemli bir rol oynayan modern ve kullanışlı bir istasyon. Temiz ve düzenli bir şekilde hizmet veriyor. İstasyonun konumu da oldukça merkezi ve kolay ulaşılabilir. Ancak bazen kalabalık olabiliyor ve beklemek gerekebiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir istasyon.

3 Ekim 2024
derviş kaya

derviş kaya

1 durak gitmek için 15 TL' nin peşinde koşan güvenlik görevlileri ve Estram bilet kontrol yetkilileri bir arıza olduğu zaman ortalıktan kayboluyorlar. Bugün yolcular 30 dk civarı tramvayın gelmesini beklediler. Arıza varsa durağa giriş yapılmadan bilgi verilmesi çok mu zor. Ödediğiniz paraya mı,beklediğiniz zamana mı yoksa yetişmeniz yere yetişemediğinize mi yanarsınız.

2024:01:26 10:01:45
büşra ozun

büşra ozun

Sizden rezaleti görülmemiştir, ne bilginiz var ne yetkiniz,ne vatmanlarınız saatinde durakta oluyor arıyoruz bilmiyorum yoğunum şuan diyorsunuz sizi oraya şamdan olarak koymuşlar, aldığınız para çıksın sizden 0 hizmet

2023:12:20 08:11:29
ALİ İMRAN

ALİ İMRAN

Sayın yetkili sabah güneş, akşam güneş.şu arka cama siyah bir film vb gibi birşey yapsalar arkayada yolcular binmek istemiyor ön tarafta yoğunluk artıyor.hemde bir dua alırsınız ..

2023:08:28 05:51:49
İbrahim Ayva

İbrahim Ayva

Çok güzel bir ulaşım sistemi keşke her mahallede olsa trafik sıkışsa da değer benceher şehre lazım

2023:09:21 09:35:38
Batu BatU

Batu BatU

Maalesef Eskişhehir ulaşım sistemi çok zayıf. Sürekli otobüsler rastgele seferden kaldırılıyor. Otobüs seferleri gereksiz şekilde iptal ediliyor. Örneğin bir hatta normalde 4 otobüs olmasi gerekirken 2 tanesi oluyor.Tramvay seferleri yetersiz. Bazı tramvaylarda arıza var. Çok titreşimli ve gürültülü oluyor. Ayrıca bazen yavaş gidiyor. Son zamanlarda ulaşım çok sorunlu. Şikayet edip bildirdiğimde genellikle sorun çözülmüyor.Ulaşım sisteminin ve düzeninin çok geliştirilmesi gerekiyor.Edit: Bu değerlendirme sürekli siliniyor.

2023:07:28 10:51:08

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı