Demircan Hukuk Bürosu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Eskişehir Demircan Hukuk Bürosu

Demircan Hukuk Bürosu, Eskişehir şehrinde faaliyet gösteren köklü bir hukuk firmasıdır. 1990 yılında Av. Mehmet Demircan tarafından kurulan firma, uzun yıllardır müvekkillerine kaliteli hukuki hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Demircan Hukuk Bürosu, kurulduğu günden bu yana birçok davada başarılı sonuçlar elde etmiş ve müvekkillerine güvenilir bir hukuk hizmeti sunmaya devam etmektedir.

Fiyat Politikası

Demircan Hukuk Bürosu, müvekkillerine adil ve şeffaf bir fiyat politikası sunmaktadır. Hizmetlerin maliyetleri, işin karmaşıklığına ve süresine göre belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman avukat kadrosu
  • Çözüm odaklı hizmet anlayışı
  • Hızlı ve etkili sonuçlar
  • Müvekkillerle şeffaf iletişim
Demircan Hukuk Bürosu, müvekkillerine profesyonel ve güvenilir hukuki destek sunarak, her türlü hukuki sorunları çözüme kavuşturmak için en iyi çözümleri sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Tepebaşı Demircan Hukuk Bürosu Yorumlar - 1

user311495

Eskişehir Demircan Hukuk Bürosu'ndan Avukat hizmeti aldım ve oldukça memnun kaldım. İlgili, profesyonel ve çözüm odaklı bir hizmet aldım. Sorunlarımı hızlı bir şekilde çözüme kavuşturdular. Kesinlikle tavsiye ederim.

3 Ekim 2024
Esen Poyraz

Esen Poyraz

İlgili arkadaşlar yaşadığım problemi Uyap üzerinden takip ettim. Evrakları hiç bekletmeden ve hatta süreci hızlandırarak çok hızlı bir şekilde çözdüler. Süreç konusunda da hep geri dönüş yaparak beni bilgilendirdiler. Tavsiye ederim.

2023:07:19 09:59:45
Oğuzhan

Oğuzhan

İşlerini profesyonelce yapıyorlar. Eş olarak uyumlu çalışan ve güler yüzle tüm soruları cevaplayan avukatların ofiside kendileri gibi kaliteli, özenle dizayn edilmiş. Çözüm odaklı, hızlı çalışıyorlar. Tşk.ler...

2022:08:27 04:58:22
Suat Samed Mirza

Suat Samed Mirza

Özellikle miras, boşanma ve kamulaştırma davaları ile ilgili olarak Avukat Evren Demircan'ı tavsiye ederim. Ulaşılabilir, alanında ki konularda çok bilgili ve müvekkillerine karşı çok ilgili.

2017:08:29 15:05:31
Duygu SANCAKTAR

Duygu SANCAKTAR

Uzun süredir çözüme ulaştıramadığımız miras davamızla ilgili hızlı ve etkili çözümler sundu. Her zaman ulaşılabilir ve ilgili bir avukat. Artık aile avukatımız oldu.

2017:08:08 08:28:11
Onur Yurt

Onur Yurt

Evren Beyi ailemin miras davası sayesinde tanıdım. Kendisi çok ilgili ve konusunda uzman bir avukattır.

2018:03:25 11:59:54

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı