Y & K Hukuk ve Danışmanlık – Eskişehir avukat – Eskişehir boşanma avukatı – Eskişehir ceza avukatı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Y & K Hukuk ve Danışmanlık - Eskişehir

Y & K Hukuk ve Danışmanlık, Eskişehir şehrinde faaliyet gösteren bir hukuk firmasıdır. Firmamız, boşanma davaları, ceza davaları, iş hukuku gibi alanlarda hukuki danışmanlık ve avukatlık hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Firmamız 2005 yılında kurulmuş olup, uzun yıllardır Eskişehir ve çevresindeki müvekkillerine hukuki destek sağlamaktadır.

Fiyat Politikası

Fiyatlarımız, hizmetin türüne ve süresine göre değişiklik gösterebilmektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak adil ve rekabetçi fiyatlar sunmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman avukat kadrosu
  • Çözüm odaklı yaklaşım
  • Hızlı ve etkili hukuki destek
  • Müvekkillerle şeffaf iletişim
Y & K Hukuk ve Danışmanlık olarak, müvekkillerimizin haklarını en iyi şekilde korumak ve adaletin sağlanmasına katkıda bulunmak için çalışıyoruz. Hukuki süreçlerde profesyonel destek almak isteyen herkesi firmamıza bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Odunpazarı Y & K Hukuk ve Danışmanlık – Eskişehir avukat – Eskişehir boşanma avukatı – Eskişehir ceza avukatı Yorumlar - 1

user311489

Eskişehir Y & K Hukuk ve Danışmanlık bünyesindeki avukatlarından aldığım hizmetten oldukça memnun kaldım. Boşanma sürecimde bana büyük destek verdiler ve her adımda yanımda oldular. Profesyonel yaklaşımları ve hızlı çözüm odaklı çalışmaları sayesinde işlerim çok daha kolaylaştı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.Puan : 5

3 Ekim 2024
Etem Sarıgül

Etem Sarıgül

İnternet üzerinden yaptığım araştırmalarda çok fazla avukat ile görüştüm. Zeynep hanım ve Sercan bey ile anlaştık. Her telefon ettiğimde cevapsız bırakmadılar çok sağ olsunlar.

2023:09:05 21:44:58
Ramazan Burak Ötgün

Ramazan Burak Ötgün

Sercan Bey işinde çok etkili ve ilgili, süreci çok iyi takip ediyor. Eskişehir'de de ceza avukatı olarak ön sırada geliyorlar. Teşekkürler.

2023:09:05 18:40:48
arixson software

arixson software

Eskişehir boşanma avukatı arayışımız vardı. sonunda Avukat Sercan Kızılcan ve ortağı ile anlaştım süreç gayet iyi ilerliyor. ilgileri için teşekkür ederim.

2023:08:22 12:34:19
Hüseyin GÜNGÖR

Hüseyin GÜNGÖR

Boşanma avukatı olarak tuttum, herşeyi tereyağdan kıl çeker gibi hallettiler. İlginiz için çok teşekkür ederim.

2023:10:24 11:11:08
Dilâra Tezel Ermaya

Dilâra Tezel Ermaya

Avukat Zeynep Yılmaz hem mizacı ve iletişim kabiliyeti ile içimi rahatlattı hem çözüm odaklı yaklaşımlarıyla profesyonel biriyle çalışmanın ayrıcalığını yaşattı. Kendisine çok teşekkür ederim. Başarılarının devamını dilerim, tavsiye ederim.

2023:01:17 08:08:02

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 10:00–14:00
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı