Eskişehir Avukat Bay Hukuk Bürosu Evren BAY

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Eskişehir Avukat Bay Hukuk Bürosu Evren BAY

Eskişehir Avukat Bay Hukuk Bürosu Evren BAY, Eskişehir şehrinde hukuki danışmanlık hizmetleri sunan bir avukatlık bürosudur. Büro, müvekkillerine geniş bir yelpazede hukuki konularda destek sağlamaktadır.

Tarihçe

Eskişehir Avukat Bay Hukuk Bürosu Evren BAY, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, müvekkillerine kaliteli ve güvenilir hukuki hizmetler sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

Eskişehir Avukat Bay Hukuk Bürosu Evren BAY, müvekkillerine adil ve şeffaf bir fiyat politikası sunmaktadır. Hizmetlerin maliyeti, sunulan hizmetin niteliğine ve süresine göre belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Hukuki danışmanlık hizmetleri
  • Dava takibi ve avukatlık hizmetleri
  • Sözleşme hazırlama ve inceleme
  • Miras ve boşanma davaları
Eskişehir Avukat Bay Hukuk Bürosu Evren BAY, müvekkillerine profesyonel ve etkili hukuki destek sağlayarak adaletin sağlanmasına katkıda bulunmaktadır. Hukuki sorunlarınızda güvenilir bir danışman arıyorsanız, bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Odunpazarı Eskişehir Avukat Bay Hukuk Bürosu Evren BAY Yorumlar - 1

user311471

Evren Bay Avukat ile çalıştım ve çok memnun kaldım. İşini titizlikle yapan, müşteri odaklı ve çözüm odaklı bir avukat. Sorunlarımı hızlı bir şekilde çözüme kavuşturdu ve beni süreç boyunca bilgilendirdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

3 Ekim 2024
Tevfik Yücel

Tevfik Yücel

Evren bey bizim için, bir avukattan cok daha fazlası.. Davalarımıza bakarken, kendimizi özel hissettırıyor.. Sanki sadece bızım için varmış gibi hareket edıyor, dinliyor olayları cok yönlü analiz edip ona göre yönlendiriyor.Güler yüzlü, anlayışlı ve cok kibar. Hatamız olsada eleştiri yerine, yapıcı bir dil ile çözümün bir parçası olmamız için gayret gösteriyor.. Kısaca Bizi bizden daha iyi tanıyor. Davalık bir olay oldugunda, gönül rahatlığı ile 'Evren bey' var diyebiliyoruz.. 'O' varken başka bir avukata emin olun gerek duymazsınız..

2021:06:10 23:31:43
DOĞA ERKEN

DOĞA ERKEN

Bugüne kadar gördüğüm en iyi avukat gayrimenkul ve taşınmaz konusunda tam bir profesyonel hele kamu davalarinda üstüne avukat tanımam. Kesinlikle sonuna kadar guveneceginiz bir avukat. Tüm yardimlarin icin tesekkurler Evren BAY

2021:05:21 17:05:13
Jilber Büyükminasyan

Jilber Büyükminasyan

4 yıldır bay hukuk bürosuyla çalışıyorum çözüm odaklı hizmetleriyle hem boşanmada uzmanlar hem tahsilat ta uzmanlar hem şirket tüzüğe uygun yönetim anlayışıyla size önce iyi kötü tüm sonucları veren ve her zaman yanınızda olan bir merkez

2021:06:01 18:52:50
Adnan Limon

Adnan Limon

Ticaret mahkemesi ve ağır ceza davalarım olumlu sonuçlandı çok teşekkür ederim. En iyi avukat, kisiligi, alcak gönüllü olusu, harika.

2021:05:20 11:24:16
Kadriye Tezgelen

Kadriye Tezgelen

İşlemlerim çok hızlı şekilde çözüme ulaştırıldı. Evren Bey kaliteli hizmet anlayışı ve bilgisiyle çok rahat ve hızlı bir hukuki süreç geçirmemize sebep oldu. Teşekkürler

2021:06:13 01:43:16

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–18:00
  • Salı 08:00–18:00
  • Çarşamba 08:00–18:00
  • Perşembe 08:00–18:00
  • Cuma 08:00–18:00
  • Cumartesi 08:00–18:00
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı