Kent Kuru Temizleme

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Kent Kuru Temizleme Eskişehir

Kent Kuru Temizleme, Eskişehir şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir kuruluştur. 1990 yılında kurulan işletme, kaliteli ve güvenilir kuru temizleme hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Kent Kuru Temizleme, Eskişehir'in en eski kuru temizleme firmalarından biridir. Yılların verdiği deneyim ve tecrübe ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Kent Kuru Temizleme, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmaktadır. Fiyatlar, temizlik yapılacak ürünün cinsine ve boyutuna göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli ve güvenilir hizmet
  • Uygun fiyatlar
  • Hızlı ve titiz çalışma
  • Ücretsiz teslimat ve servis imkanı
Kent Kuru Temizleme, müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için sürekli olarak kendini geliştirmekte ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Kaliteli ve güvenilir kuru temizleme hizmeti almak isteyenler için ideal bir tercihtir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Odunpazarı Kent Kuru Temizleme Yorumlar - 1

user311459

Eskişehir Kent Kuru Temizleme Çamaşırhane oldukça kaliteli ve hızlı hizmet veren bir işletme. Çamaşırlarımı her zaman titizlikle temizleyip ütülüyorlar. Personelleri de son derece ilgili ve profesyonel. Fiyatları da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

3 Ekim 2024
Fatih aktaş

Fatih aktaş

Kalite tesadüf değildir ☝️Lufian ’ andan aldığım beyaz montumu 2 tane kuru temizleme krem rengine çevirip mahvettikten sonra kent kuru temizlemeyi buldum aytekin beye durumu anlattım. İşlem yaptıktan sonra beğenmeyip 2. Defa işleme aldığını söyledi çok sevdiğim montumu tertemiz bir şekilde verdi.Bu işi dürüst bir şekilde yapan ve nazik bir insan meslekte olan bilgi ve tecrübesi takdire şayan bence bu işin profesyoneli çok teşekkür ediyorum kesinlikle tavsiye ediyorum 👍👍👏👏

2024:01:20 07:05:28
Sade Aslan

Sade Aslan

İki defa yorgan yıkattım. Gayet temiz ve özenle paketlenmiş olarak teslim edildi. Teşekkür ederiz

2024:01:21 12:21:39
Nihat Zengin

Nihat Zengin

Kesinlikle tavsiye ederim. Kuru temizleme konusunda çok bilgili ve çok gayretliler. Müşteriye karşı gayet nazik ve güleryüzlü davranıyorlar. Artık kurtulmaz zannettiğim krem renkli ceketimi kurtardılar. Çok teşekkürler

2023:08:30 20:44:14
Nevzat Faideci

Nevzat Faideci

İşini düzgün yapan insanlar , 2 adet parka mont verdik ikisini de güzel bir şekilde temizlediler.

2023:11:27 15:18:24
Aysel YALÇIN

Aysel YALÇIN

Oğlumun okulda asetatlı kalem olan beyaz sweatini verdim. Çıkacağını tahmin etmiyordum ama hiç leke kalmamış. Emeğinize sağlık.

2023:10:19 17:36:38

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–19:45
  • Salı 08:00–19:45
  • Çarşamba 08:00–19:45
  • Perşembe 08:00–19:45
  • Cuma 08:00–19:45
  • Cumartesi 08:00–19:45
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı