Dryclub

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir Dryclub

Dryclub, Eskişehir şehrinde bulunan bir kuru temizleme ve çamaşırhane işletmesidir. 2010 yılında kurulan işletme, kaliteli ve hızlı hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Dryclub, Eskişehir'de kuru temizleme sektöründe öncü bir marka olma yolunda ilerlemektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, her geçen gün genişleyen bir müşteri kitlesine sahiptir.

Fiyat Politikası

  • Kuru temizleme ve çamaşırhane hizmetlerinde rekabetçi fiyatlar sunulmaktadır.
  • Belirli miktarın üzerindeki hizmetlerde indirimler uygulanmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Kaliteli ve çevre dostu temizleme ürünleri kullanımı
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
Dryclub, Eskişehir'de kuru temizleme ihtiyaçlarınızı karşılamak için ideal bir seçenektir. Profesyonel ekibi, uygun fiyat politikası ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Siz de Dryclub'ı tercih ederek kusursuz temizlik deneyimine sahip olabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Tepebaşı Dryclub Yorumlar - 1

user311443

Eskişehir Dryclub Çamaşırhane oldukça temiz ve düzenli bir işletme. Çamaşırlarımı her zaman güvenle teslim edebiliyorum ve her seferinde tertemiz ve düzgün bir şekilde geri alıyorum. Personelin ilgisi de oldukça memnuniyet verici. Fiyatları da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

3 Ekim 2024
Irem Puskullu

Irem Puskullu

Çok çok çok memnun kaldım. Saç boyası asla çıkmaz dediğim ceketimin boyasını çok güzel bir şekilde çıkardılar. Ayrıca çalışanlar çok sempatik ve samimi. 100% tavsiye ediyorum profesyonel ve kaliteli bir kuru temizleme arıyorsanız! 🩷

2023:10:17 13:48:36
yonca DEMİRBAŞ

yonca DEMİRBAŞ

Kuru temizlemeye, ve normal temizlemeye verdiğim bütün giysi ve kıyafetlerimi profosyonel e temizlenmiş aldım, yaptığı işin arkasında duran bir işletme teşekkür ederim 🙏 ☘️

2023:12:11 07:18:30
Mehmet Sefa Çobanoğlu

Mehmet Sefa Çobanoğlu

Mükkemmel herkese tavsiye ederim çamaşır suyu sıçrayan pantolonumu mükemmel birşekilde boyayıp yeni alınmış şekline getirdiler teşekkürler bol kazançlar dilerim

2023:11:29 08:20:50
Sinan Özel

Sinan Özel

Fiş fatura istediğinde normal kdv nin yanında birde Pos kdv si diye tutar eklemesi gerektiğini söyleyen bir yer.Fatura/fiş ve vergi konularında şeffaf ve dürüst olunması gerekiyor. Umarım bundan sonraki müşterilerine bu konuda daha titiz davranırlar.

2023:11:25 13:13:15
esra cubukcu

esra cubukcu

Kuru temizleme için kaz tüyü mont verdim ve mont resmen iki beden küçülmüş.Daha alalım bir sene olan montum şu an asla giyilmeyecek durumda.Baska insanlarda durumdan muzdarip olmuş.ne demek giyince açılır ayakkabı mi bu.Akli olan buraya ürün verirken iki defa düşünür.Gerekli yerlere şikayet edecegim

2023:11:10 18:26:59

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–19:30
  • Salı 08:30–19:30
  • Çarşamba 08:30–19:30
  • Perşembe 08:30–19:30
  • Cuma 08:30–19:30
  • Cumartesi 08:30–19:30
  • Pazar 11:00–17:00

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı