ESKİŞEHİR AVUKAT ÇAKIROĞLU & AKTAŞ HUKUK BÜROSU

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Eskişehir Avukat Çakıroğlu & Aktaş Hukuk Bürosu

Eskişehir Avukat Çakıroğlu & Aktaş Hukuk Bürosu, Eskişehir şehrinde hukuki danışmanlık hizmetleri sunan bir avukatlık bürosudur. Müvekkillerine geniş bir yelpazede hukuki konularda destek sağlayan bu büro, uzman avukatlarıyla hizmet vermektedir.

Tarihçe

Eskişehir Avukat Çakıroğlu & Aktaş Hukuk Bürosu, uzun yıllara dayanan deneyime sahip avukatların bir araya gelmesiyle kurulmuştur. Hukuk alanındaki bilgi birikimini ve tecrübeyi müvekkillerine en iyi şekilde sunmayı hedefleyen bu büro, başarılı dava sonuçlarıyla tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

Eskişehir Avukat Çakıroğlu & Aktaş Hukuk Bürosu, müvekkillerine adil ve şeffaf bir fiyat politikası sunmaktadır. Hizmetlerin maliyetleri konusunda açık ve net bilgi veren bu büro, müvekkillerinin bütçelerini korumayı ön planda tutmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli avukatlar
  • Geniş hukuki hizmet yelpazesi
  • Adil fiyat politikası
  • İşbirliği ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Eskişehir Avukat Çakıroğlu & Aktaş Hukuk Bürosu, müvekkillerine kaliteli ve güvenilir hukuki hizmetler sunarak fark yaratmaktadır. Uzman avukat kadrosu ve müşteri odaklı yaklaşımıyla tercih edilmesi gereken bir hukuk bürosudur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Odunpazarı ESKİŞEHİR AVUKAT ÇAKIROĞLU & AKTAŞ HUKUK BÜROSU Yorumlar - 0

merve birdar

merve birdar

Enes Bey ve Yusuf Bey sürecin olumlu olumsuz yanlarını anlaşılır ve güler yüzlü bir şekilde anlatıp bizi her konuda bilgilendiriyorlar. Profesyonel bir yardım için doğru adres.

2023:01:30 13:56:34
Emre Horozoğlu

Emre Horozoğlu

Tecrübe ve iş ahlakı üst düzey. Harika bir avukatlık ofisi. Tuttuğunu koparan avukat deyince aklıma tek bir adres geliyor o da Çakıroğlu&Aktaş Hukuk Bürosu. Yusuf bey ve Enes bey gerçekten işinin ehli. 👏🏻

2023:02:14 21:05:55
Ömer Cihat ATA

Ömer Cihat ATA

Araç kazası sonucu oluşan değer kaybı davasında bana çok yardımcı oldular. Süreci detaylı anlatarak beni sürekli bilgilendirdiler.

2023:05:10 05:34:11
Isa Akbulut

Isa Akbulut

Bir ortaklık ile ilgili sözleşme rica etmiştik enes beyden ve yusuf beydensaolsunlar hiç bir açık kalmayacak şekilde bir sözleşme hazırlamışlar.Teşekkür ediyorum kendilerine.

2023:01:30 14:30:24
Aklima Aldiran

Aklima Aldiran

Çok fazla yer araştırdım ve nihai kararımı Çakıroğlu & Aktaş Hukuk ve Danışmanlık Bürosundan yana kullandım. Hayatımda verdiğim en iyi karar bu olabilir. İlginiz için çok teşekkür ederim.

2023:01:30 16:03:01

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı