Kozanlıoğlu Hukuk Bürosu Avukat Arabulucu Elif Kozanlıoğlu (Eskişehir Miras,gayrimenkul,tapu,inşaat,imar,kamulaştırma,el atma

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Eskişehir Kozanlıoğlu Hukuk Bürosu

Kozanlıoğlu Hukuk Bürosu, Eskişehir şehrinde faaliyet gösteren bir hukuk bürosudur. Büro, miras, gayrimenkul, tapu, inşaat, imar, kamulaştırma, el atma gibi konularda hukuki danışmanlık ve avukatlık hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Kozanlıoğlu Hukuk Bürosu, uzun yıllara dayanan deneyime sahip bir ekip tarafından kurulmuştur. Hukuk alanındaki bilgi birikimi ve tecrübesiyle müvekkillerine kaliteli hizmet sunmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

  • Fiyatlar, hizmetin karmaşıklığına ve süresine göre belirlenmektedir.
  • Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak adil ve şeffaf bir fiyat politikası benimsenmiştir.

Önemli Özellikler

  • Alanında uzman avukat ve arabulucularla çalışma imkanı
  • Hızlı ve etkili çözümler sunma kabiliyeti
  • Müvekkillerine bireysel ve kurumsal hukuki destek sağlama
Kozanlıoğlu Hukuk Bürosu'nu tercih etmeniz için en önemli neden, profesyonel ve güvenilir hizmet anlayışıdır. Müvekkillerinin haklarını korumak ve adaletin sağlanmasına katkıda bulunmak için titizlikle çalışmaktadırlar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Odunpazarı Kozanlıoğlu Hukuk Bürosu Avukat Arabulucu Elif Kozanlıoğlu (Eskişehir Miras,gayrimenkul,tapu,inşaat,imar,kamulaştırma,el atma Yorumlar - 1

user311430

Elif Kozanlıoğlu ile çalışmak oldukça memnuniyet verici bir deneyimdi. Kendisi konusunda oldukça uzman ve tecrübeli bir avukat arabulucu. Miras, gayrimenkul, tapu, inşaat, imar, kamulaştırma gibi konularda bize büyük destek sağladı. Sorunlarımızı hızlı ve etkili bir şekilde çözüme kavuşturdu. İşini titizlikle yapan ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir avukat. Kesinlikle tavsiye ederim.

3 Ekim 2024
Yigit Sahal

Yigit Sahal

Sorunumuzu danışacak avukat ararken, Elif hanımı bulduk. Her şeyi basitçe, hukuki terimlere girmeden anlayacağımız şekilde anlattı, danışma ücretinde çok yardımcı. Teşekkür ediyorum kendisine tekrardan.

2023:04:18 11:06:05
Ecem Zengin

Ecem Zengin

İmar hukukunda danışacak bir avukat aramıştık, Elif Hanım’ı bir arkadaşım önerdi. Gerçekten doğru adresmiş.

2023:08:09 09:38:48
damla gür

damla gür

Kiracımız ile ilgili yaşadığımız problemde bize çok yardımcı oldu ve sayesinde hızlıca çözüme ulaştık. Elif Hanım'a teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim

2023:02:10 13:16:00
Çağatay Pamuk

Çağatay Pamuk

bilgi ararken avukat hanımın internet sitesindeki yazılara denk geldim. Sonra da kendisine telefon ile ulaştım. Bilgisi ve iletişimi kuvvetli. Teşekkür ederim.”

2023:03:18 19:13:24
Başak Akıncı Malkoç

Başak Akıncı Malkoç

Arkadaşımızın önerisi ile kendisine ulaştık. Sorunlarımızı dinlemesi, bizi doğru yönlendirmesi ile işlerimizi rahatlıkla çözdük. Çok teşekkür ederiz.

2023:01:26 10:21:32

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı