Ataol Behramoğlu Kitaplığı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Ataol Behramoğlu Kitaplığı

Ataol Behramoğlu Kitaplığı, Eskişehir şehrinde bulunan bir kitapçıdır. İşletme, geniş bir kitap koleksiyonu sunarak okuyuculara farklı türlerde kitapları bir arada bulma imkanı sağlamaktadır.

Tarihçe

Ataol Behramoğlu Kitaplığı, 2005 yılında kitapseverlerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Ataol Behramoğlu Kitaplığı, uygun fiyatlarla geniş bir kitap yelpazesi sunmaktadır. Ayrıca düzenli olarak indirim ve kampanyalar düzenleyerek müşterilerine ekonomik alışveriş imkanı sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş kitap koleksiyonu
  • Uygun fiyatlar
  • İndirim ve kampanyalar
  • Kitap önerileri
Ataol Behramoğlu Kitaplığı, zengin kitap seçenekleri, uygun fiyatları ve kaliteli hizmet anlayışıyla kitapseverlerin tercih ettiği bir adres haline gelmiştir. Her türden okuyucuya hitap eden geniş koleksiyonu ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Odunpazarı Ataol Behramoğlu Kitaplığı Yorumlar - 1

user311426

Eskişehir Ataol Behramoğlu Kitaplığı Kütüphane, zengin bir kitap koleksiyonuna sahip ve okuyucular için harika bir ortam sunuyor. Kitaplığın düzeni ve temizliği oldukça başarılı. Ayrıca çalışanların ilgisi ve yardımseverliği de memnuniyet verici. Genel olarak kütüphaneden çok memnun kaldım ve sık sık ziyaret etmeyi planlıyorum.

3 Ekim 2024
arzu tuncay

arzu tuncay

İsteyen kitapseverlerin ücret ödemeden gezebileceği Ataol Behramoğlu'nun kitaplığını 2. gezişim.Kedisine böyle bir kitaplığı şehre kazandırdığı , bu yönüyle de Eskişehir'e farklı bir renk kattığı için teşekkür ediyorum.En üst kata çıkmanızı tavsiye ederim.

2023:07:06 08:35:24
Zeynep Yvz

Zeynep Yvz

Zengin bir kitaplik yazarin baska dillerdeki eser ve yazinlarini da görebiliyorsunuz.Fotograflar, mektuplar karalama siir kağıtları sanki ataol behramoglunun hayatinin kesit kesit dönemlerine misafir ediyor sizi edebiyata ve yazara ilginiz varsa mutlaka gidin birikimle birlikte yasanmis olanin cazibesi insani icine cekiyor :)

2023:06:28 08:26:48
Hakan Şefik Yeni

Hakan Şefik Yeni

Gezmeye değer bir kitaplık olmuş. Döneme ait kitapların bir araya getirilmesi ve özellikle binayla bütünleştirilerek müze haline dönüştürülmesi ayrı bir hava oluşturmuş..

2023:02:04 19:17:28
Ali Durgut

Ali Durgut

Odunpazarı içinde otopark sorunu var önünde Odunpazarı hatırası var

2023:09:11 11:45:52
Arzu Gez

Arzu Gez

Tam da burada, hayatı edebiyat olan birini tanıdım. O sadece iki kalem siir yazıp tesadüfen ün salmamis... Okumuş, yazmış, çevirmiş, yaymış ve "gerçek bir aydın nasıl olur alın size" diye yeni nesile bağışlamış...Onlar bizim değerlerimiz ve bir vatandaş olarak her il/ ilçeye bir aydın kütüphanesi ve ya müzesi yapilmasini istiyorum...

2023:08:19 08:16:03

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı