Odunpazarı İlçe Halk Kütüphanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Odunpazarı İlçe Halk Kütüphanesi

Odunpazarı İlçe Halk Kütüphanesi, Eskişehir şehrinde bulunan geniş kapsamlı bir kütüphanedir. 1985 yılında kurulan kütüphane, gençlerden yetişkinlere kadar herkesin faydalanabileceği zengin bir kaynak sunmaktadır.

Tarihçe

Odunpazarı İlçe Halk Kütüphanesi, Eskişehir Belediyesi tarafından kurulmuştur. Yıllar içinde sürekli olarak genişleyen ve güncellenen kütüphane, şehirdeki önemli kültürel merkezlerden biri haline gelmiştir.

Hizmetler

  • Kitap ödünç alma
  • Çalışma alanları
  • Kitap okuma ve araştırma imkanı
  • Etkinlik ve seminerler

Müşteri Hedef Kitlesi

Odunpazarı İlçe Halk Kütüphanesi, öğrencilerden araştırmacılara, kitapseverlerden meraklılara kadar geniş bir kitleye hitap etmektedir. Herkesin bilgiye erişimini kolaylaştırmayı amaçlamaktadır.

Odunpazarı İlçe Halk Kütüphanesi, zengin kaynakları, rahat ortamı ve geniş hizmet yelpazesi ile Eskişehir'de tercih edilmesi gereken bir kültürel merkezdir. Bilgiye erişim konusunda herkesi desteklemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Odunpazarı Odunpazarı İlçe Halk Kütüphanesi Yorumlar - 1

user311410

Eskişehir Odunpazarı İlçe Halk Kütüphanesi oldukça geniş bir koleksiyona sahip ve sessiz bir ortam sunuyor. Çalışma masaları ve internet erişimi de bulunması oldukça kullanışlı. Personelin ilgili ve yardımsever olması da ayrıca memnuniyet verici. Ancak bazen kalabalık olabiliyor ve yer bulmak zorlaşabiliyor. Genel olarak kütüphaneden oldukça memnunum.

3 Ekim 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı