Eskişehir Avukat Başak Topcu Hukuk Ve Danışmanlık Bürosu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir Avukat Başak Topcu Hukuk Ve Danışmanlık Bürosu

Eskişehir Avukat Başak Topcu Hukuk Ve Danışmanlık Bürosu, Eskişehir şehrinde hukuki danışmanlık hizmetleri sunan bir avukatlık bürosudur. Başak Topcu liderliğindeki bu büro, müvekkillerine geniş bir yelpazede hukuki destek sağlamaktadır.

Tarihçe

Eskişehir Avukat Başak Topcu Hukuk Ve Danışmanlık Bürosu, 2010 yılında Başak Topcu tarafından kurulmuştur. Başak Topcu, uzun yıllara dayanan deneyimi ve başarılı dava sonuçlarıyla tanınan bir avukattır.

Fiyat Politikası

Büromuz, müvekkillerine adil ve şeffaf bir fiyat politikası sunmaktadır. Hizmetlerimizin maliyeti, sunulan hizmetin karmaşıklığına ve süresine göre belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve etkili hukuki çözümler sunma
  • Alanında uzman ve deneyimli avukatlarla çalışma
  • Müvekkillerine bireysel ve özgün hizmet sunma
Eskişehir Avukat Başak Topcu Hukuk Ve Danışmanlık Bürosu, müvekkillerine profesyonel ve güvenilir hukuki destek sağlayarak onların haklarını korumayı ve adaletin sağlanmasını amaçlamaktadır. Hukuki sorunlarınızda güvenilir bir danışman arıyorsanız, bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Odunpazarı Eskişehir Avukat Başak Topcu Hukuk Ve Danışmanlık Bürosu Yorumlar - 1

user311408

Eskişehir Avukat Başak Topcu Hukuk Ve Danışmanlık Bürosu'ndan çok memnun kaldım. Başak Hanım işini çok iyi yapıyor, sorunlarımıza hızlı ve etkili çözümler buldu. Kendisine danışmanlık hizmeti almak benim için çok faydalı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

3 Ekim 2024
Venüs Hanım

Venüs Hanım

*Yaklaşık 5 yıldır Başak hanımla çalışmaktayız. Hayatımın şekil almasında çok büyük bir rol oynadığı için kendisine çok teşekkür ediyorum. Ailemizin kibar naif akıllı iş bitirici avukatı*

2023:05:17 11:37:42
murat soysal

murat soysal

Hukuksal boyutta profesyonel desteğe ihtiyaç duyduğunuz da. Gideceğiniz adres burası. Sizin haklarınızı sonuna kadar savunacak ve tam destek alacağınız kişidir. Bu zamanda herkesin avukatı olmalı gözünüz kapalı vekalet verebilirsiniz. Ayrıca desteğinden dolayı avukat hanım’ a teşekkür ederim.

2022:01:05 18:35:24
İpek Topcu

İpek Topcu

Bilgi ve tecrübesi , öngörüsü, detayciliği ve ilkeleri doğrultusunda hukuki danişmanlikta kesinlikle üst düzeyde, emin olun ,güvenle yardım alabilirsiniz.

2022:01:12 13:42:32
Aydın Kırıcı

Aydın Kırıcı

İş ve tazminat hukuku alanındaki hukuki yardımları sayesinde davamız çok kısa süre içinde lehimize sonuçlandı. Genç,dinamik,güvenilir ve işinin ehli bir avukat.

2022:01:05 12:09:35
Ezel Akkaya

Ezel Akkaya

Adalet bir devletin temel taşıdır. Bir gün herkesin eşit adalete ihtiyacı olacaktır. Hukuk çerçevesinde hakkımızı savunan Av.Başak Topçu’ya teşekkürlerimi sunarım. İşlerinde başarılar dilerim:))

2022:01:16 11:59:52

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–17:00
  • Salı 09:00–17:00
  • Çarşamba 09:00–17:00
  • Perşembe 09:00–17:00
  • Cuma 09:00–17:00
  • Cumartesi 09:00–17:00
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı