Opus Kütüphane Cafe

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Opus Kütüphane Cafe Eskişehir

Opus Kütüphane Cafe, Eskişehir şehrinde kitap severlere hizmet veren bir işletmedir. Hem kütüphane hem de cafe olarak hizmet veren bu mekan, müşterilerine kitap okuma keyfini çay veya kahve eşliğinde yaşatmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Opus Kütüphane Cafe, 2015 yılında Eskişehir'de kitap okuma kültürünü yaymak amacıyla kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana birçok kitapseverin uğrak noktası haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Kahve ve çay fiyatları uygun ve makul seviyededir.
  • Kitap alımlarında özel indirimler ve kampanyalar bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş bir kitap koleksiyonuna sahiptir.
  • Rahat ve huzurlu bir ortam sunmaktadır.
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi mevcuttur.
  • Haftanın belirli günlerinde düzenlenen etkinlikler ve söyleşiler bulunmaktadır.
Opus Kütüphane Cafe, kitap okumayı sevenler için mükemmel bir buluşma noktasıdır. Hem kitap okuyabilir, hem de lezzetli bir kahve eşliğinde keyifli vakit geçirebilirsiniz. Eskişehir'e yolunuz düşerse mutlaka uğramanızı tavsiye ederiz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Tepebaşı Opus Kütüphane Cafe Yorumlar - 1

user311386

Eskişehir Opus Kütüphane Cafe Kütüphane, şehrin en keyifli ve huzurlu mekanlarından biri. Kitap kokusuyla dolu bu mekanda hem okuyabilir hem de kahvenizi yudumlayabilirsiniz. Çalışma ortamı da oldukça sessiz ve sakin. Personel de oldukça ilgili ve yardımsever. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir yer. Puan : 5

3 Ekim 2024
pelin yardım

pelin yardım

öncelikle ders çalışma açısından eskişehirde 1 numaralı yer. onun dışında keyifli sohbet edebilmek için de çok ferah bir alan. sinan hocanın pozitif enerjisinden bahsetmiyorum bile..kesinlikle gidinnn❤️

2023:08:08 07:26:44
Nihan Temel

Nihan Temel

Eskisehirdeki calisma mekani ihtiyacini cok guzel karsilayan ferah bir yer olmus. Dekorasyon hos. Gercekten cok begendim ve memnun kaldim. Biraz onyargiliydim gitmeden ses olur kafe gibi olur gibi dusuncelerim vardi diger benzer isletmelerdeki deneyimlerimden oturu. Ama hic de oyle olmadi. Alt kati pur sessiz salon izole olabilirsiniz, giris kat nispeten sesli(mutfak, disari sesleri, ikili calismak isteyenlerin olmasi sebebiyle) . Sandalyeleri rahat uzun calisanlar icin onemli ayrinti bence.Kahveleri lezzetli. Fiyatlari diger mekanlara oranla uygun. Molaya ciktiginizda onunde yesillik, porsuk cayinin verdigi hos atmosferde rahat koltuklarda dinlenebiliyorsunuz:) kutu oyunu felan da vardi kafa dagitmak isteyenler icin guzel dusunulmus. Isletme sahibi guler yuzlu, kendinizi rahat hissediyorsunuz mekanda. Tek eksigi umumi bir yer olmasina ragmen tek wc ve klozet olmasi. Sinav donemleri cok kalabalik oluyormus. Ben tus calismak icin gittim yazin bos olmasinin avantajini kullandim. Bu arada yaz sicaginda klimali calisma ortami harika. Siddetle tavsiye edilir :)

2023:07:21 12:53:03
Esra Çetin

Esra Çetin

Eskişehir'de ders çalışmak için birçok yer deneyen biri olarak söylüyorum gerçekten ortamının ferahlığıyla, sakinliğiyle ideal bir çalışma ortamı. İşletme sahibi Sinan hocamızın ilgi ve samimiyeti de cabası. Evde çalışamayanlar için tek adres eğer gelmediyseniz kesinlikle burayı denemelisiniz...

2023:08:08 07:40:36
Berkan Gürol

Berkan Gürol

40 liraya dışarda içemiyeceğin kahveyi ders çalışarak içebiliyorsun. Hem ortamı hem de ferahlığıyla bence eskişehir’in en iyikütüphanesi

2023:09:04 11:04:36
Berkay Avcı

Berkay Avcı

İçerisi cok ferah cok uyguna 10 numara bi deneyim yaşıyorum calısanlar cok gülen yüzlü haftada 1 sarısın biri geliyor o da cok iyi :))))

2023:12:23 15:42:31

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:30–00:00
  • Salı 10:30–00:00
  • Çarşamba 10:30–00:00
  • Perşembe 10:30–00:00
  • Cuma 10:30–00:00
  • Cumartesi 10:00–00:00
  • Pazar 10:30–00:00

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı